Just a moment...
Dip not çok önemli bir dip not.
Araç gümrük girişli, Borusan çıkışlıdır...
Just a moment...
İlan başlığına nasıl onay veriyolar anlamadım.
Arabaya anladığım kadarıyla sonradan cam tavan koymuşlar, swap? yapmışlar (keyfi) anlamayan yazmasın yazmış ben anlamadım yazacam galiba
Golf 8 R
Just a moment...
Arabanın sahibi artık usanmış, valla bu insanlar adama "lanet olsun 100-200 aşağısı olsun diyip galeriye bozdurtur"
3.28 f30
Just a moment...
Biz bu arabaya 2023 yılında bakmaya gitmiştik o zaman 340 küsür km'deydi arabanın her yeri sprey boyaydı yanlış hatırlamıyorsam 3-4 parça değişen var, arabayı takip ediyorum 2-3 kere el değiştirdi hala km artmıyor aynı zamanda değişen ve boyanan parçalar orjinale dönüyor
Palio
Just a moment...
Polyester, 1 haftadır aklımda paylaşmak şimdi nasip oldu
Just a moment...
Bright yazamıyorsun hadi anladık, Polestar yazamıyorsun hadi yine anladık da kamlama nedir kardeşim?
Böyle yazım hataları beni direkt arabadan uzaklaştırıyor kimlerin eline düşmüş düşüncesi ile.
2022 MODEL VOLVO S90 PLUS BRIHT 4WD
ÖZEL JANT VARDIR
POLYESTER ÖZELLİĞİ AKTİFTİR
KOMPLE PPF KAMLAMA VARDIR
Okumadan imzalamam.....
ilkokulu bile bitirebildiğinden şüpheliyim.
IN BOOST WE TRUST
İlana TR'de tek yazısına ben de takılıyordum ama, anadolu esnafına gelen mesajları görseniz eğlencesine bile TR'de tek yazarsınız.
Balıkesir'de bir esnafın ilan mesajlarını okudum, arabanın aynısından adamda var üstüne para verip ilandakini almak istiyor. Bu arada tek dediği arabadan kendi tezgahında 2 tane var zaten.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
BURDA SIFIR DIYE VERILENLERIN ÇOGU KM TELİ CIKARILIP KULLANILMIS ,SONRASINDA SATISA KONULMUS ARABALAR
Böyle bir şey mümkün olabilir mi
Just a moment...
'01 VK 106 GTI
'17 B Fiorino Premio
'98 AY 106 GTI
'97 LC Civic 1.4 IS
GNL Garage
Just a moment...
Abinin canı bi ara epey sıkılmış heralde![]()
Just a moment...
E-İhale | Ticaret Bakanlığı
Tasiş' te 386.000 KM sarı sitede 185.000 KM
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)