Sen once m bulda coupe'si eksik olsun :)
Printable View
Sen once m bulda coupe'si eksik olsun :)
illa m istiyorsan e36 m3 al bitsin gitsin ... tip olarak çok farklı z3m coupeler evet ama e36m3 tercih ederdim... yada kullanım amacına göre ve imkanda varsa e46 m3 ...
benim de hayalimdir, burada para biriktiryorum almak icin 12.000 civarlarinda elle tutuluru var...insallah bulursunuz..
BMW Z Serisi Z3 3.0i 1996 Model 49.000 TL Galeriden satılık ikinci el Kırmızı renk - 98626780
aslında şu ilandada ilginç bi açıklama var. motor olarak 4.4 x5 motoru var demiş. yani 4400cc motor varmş üzerinde. acaba swaplandmı yoksa yurt dışındanmı geldi araç ? çünkü kilomtreside mil olarak yazıyor. değişik bi olay var ama anlayamadım.
vay bizim kırmızı v8 z3 yine düşmüş ilanlara :) kaçın sahibiydi bilmiyorum ama binmişliğim var caddede tanışıp ahbap olmuştuk sahiplerinden biriyle ben böyle zevki e60 m5 te yaşamıştım sadece araba türkiyede yapıldı evet zamanında baya konuları vardı hatta kazalı fotoları paylaşılmıştı
z3m Coupe olarak izmitte diş hekiminden vardı bir tane.Jantlar gunmetal falan oda güzeldi.Dıştan sedefli beyaz boyalı.(kazadan değil keyfe boyamış) ama tabi gerçekten kazasızmı bilemem.Bunları duyduğumda bi 4 yıl öncesi falandı.İçerden güzel bir deri işçiliği vardı kırmızı-siyahdı koltuklar.
Yanlış mı hatırlıyorum ? öyle bir araç olmayada bilir.
:soru: o arabanın halinde bişey yoktuki. şu andaki sahibinden önceki sahibi 2. sahibiydi sanırım. ve muazzam temizdi araç alan kişide işi cidden bilen birisi oda çok güzel temizledi etti baya güzel işlemler gördü. gene kusursuzdu.
ayrıca nürnburg ta hacı olan bi araç o :)
şu anki sahibindede rengi filan çok güzel oldu. phoneix yaptı sanırım aracı.
belki fiyatı biraz yuksekti satısa cıktıgında ama kaca alındıgını bılmıyorum. fakat hak edermıydı ???? adamına gore degısır.
bence edebılırdı.
Genc bi oyuncunun arabasiydi Istanbul'da swaplandi bildigim kadariyla. Ciddi saka gidiyodu
Ilk sahibi Atakoy - Yesilkoy civarinda oturan bi bayandi, kopegini falan gezdirirdi arabayla . Sonra Can bey aldi o da Emir beye satti. Temelli'de Phoenix Yellow'a boyandi falan baya temiz bi arac ama ben de vermem o paralari o ayri.