subaru derken 1.5 mi 2.0 mı :) 1.5 se bu yaşları biraz yavaş yaşarız :D
Printable View
subaru derken 1.5 mi 2.0 mı :) 1.5 se bu yaşları biraz yavaş yaşarız :D
Megane RS al baban hayatta renaulttan o kadar güç tahmin etmez. :D
abi yakıt :)
benim hayırlısıyla alacağım 1.6 ts bugeye'lardan :) sanada tavsiyem 1.6ts yada 1.5awd çünkü yakıtı üzmez. He hızlı yaşamak istersin 2.0 alırsın nolur ? haftanın 2günü binersin hızlı yaşarsın :) 1.5-1.6 alırsın hergün binersin , dikkat çekersin , hızınıda hafife almassın 105 bg. :) kararı sen vericen amaç hızlı olmak mı dikkat çekmek mi ? integrayla 10 kez geçtiğim yerden hks egsoz takılı rally mavisi sti tipli imprezayla 1 kez geçtim ve o an ben kararımı verdim :)
Şehir içi normal kullanımda 9 lt basarsam 12 lt. Şehirlerarası uzun yolda Honda Civic İes den az yakıyorum 7.5 lt civarında. . Şu anda araba 260-270 hp civarında falandır. 9 lt yakarkende o 120 hpliklerin hepsinden fazla performanslı kullanıyorumdur. Yani onlar basarken ben 4000 de vites değiştiriyorumdur.
teşekkürler yorumunuz için :) hiç kimse type-s e sıcak bakmamış ancak benim aklım type-s de kaldı galiba :)
bu kasaların otomatiklerinden uzak durmanı tavsiye ederim i-shift'den herkes şikayetçi o ilanını koyduğun type-s'te çok iç açıcı gelmedi açıkçası bana :)
şöyle örnek verelim :D görüntülerine bakarak sen karar ver çünkü aynı kriterlerde bende araç arıyorum ve bulduklarımı seninlede paylaşayım :)
type-s mesela :D görüntüsü 10 numara fakat manueli ve temizi +35 bin tl :)
Honda Civic 1.8 Type-S 2007 Model 34.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 98436821
ep2'lerde vtec2 motoru var yakıttan çok şikayet etmessin ama bununda temizini bulman lazım tereddütte kaldığım modellerden biri :)
Honda Civic 1.6 VTEC Sport 2004 Model 23.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 83290902
ford fiesta sport desen tamam görüntü 10 numara ama 2.eli çok zayıf tek kapılarının sebebini bilmiyorum :D
Ford Fiesta 1.6 Sport 2010 Model 27.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Siyah renk - 50746606
pejo 207 gt'ler var. ısınamıyorum markaya ama sen şuan yine bi pejo kullanıcısısın benden daha iyi bilirsin :D
Peugeot / 207 / GT 1.6 THP / servis bakımlı temiz 207 GT sahibinden.com'da - 96983901
czt'ler çok yaygınlaşan araçlar değil belki ama mükemmel bi araba parasını sonuna kadar hak ediyo tek eksi tarafı bagaj yok denecek kadar küçük :)
Mitsubishi / Colt / 1.5 CZT / temiz orijinal czt sahibinden.com'da - 94507185
alper abinin rs :D bunlarla ilgili yorumu alper abi yapmış zaten bana bişey düşmez :)
Renault Megane 2.0 RS 2005 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Turuncu renk - 99147221
ve benim favorim :) şu görüntüye bakarmısın arkadaş yaaa :D kararı sen ver :)
he bu arada 2.0 wrx olduğunun farkındayım sadece tipine aşık etmek için paylaşıyorum :p :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...97549412/detay
Bende GP TJet Sport önereyim. :)
Aşağıda bir arkadaşımın satılık aracı var.
TJet Sport sahibinden'de
Birde bunların Abarth kitli olan versiyonu var 2 arkadaşımızda da. Reklam olmasın sadece forumda açmışlar ilanları o yüzden yazmadım buraya.
fiestanın fiyatının öyle ucuz olması gayet normal. o arabaya bincek olan hem genç, hemde gücü seviyor olması gerek. e durum öyle oluncada daha düşük meblalara cok daha iyisini almak varken niye fiestaya binelimki der her genç, işin aslı pek tutulmadı. honda pug almak varken niye fiestaya yönelsinki millet, benim kanı"m bu
teşekkürler önerileriniz için hepsini düşünüp araştırıyorum :) ancak hala bişi oturtamadım kafamda :o
Czt lerin arka koltukları raylı ileri geri hareket edebiliyo bagajı yada arkada oturmak için genişletmek sizin elinizde. ama zaten geniş içi
fiesta da zaten ciddi düşündüklerim arasında mevcut :)
kafamda yer edenleri bi liste yapmak gerekirse:
civic 1.8 type-s manuel
megane 3 coupe 1.4t
fiesta 1.6 120 hp
1.6 vtec sport ep2
1.4t mito
ibiza 1.6 sport coupe
astra gtc 1.6 sport
subaru impreza 2.0r
bunlardan birini seçicem sanırım :)
dünyada en çok satan hothach gti araçlardan biri zevk tabi, ama basık bi czt ye yenıden bakmanı tavsıye ederim.
katılıyorum :icon_tup:
messssselaaaa :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5225853/detay#
Hem az yaksın hemde gıtsın ıstıyorsan megane RS aradıgın krıterdır dıyebılırım . Subaru seklıyle guzelde ankarada subaru sayısı cok fazla oldugundan cok fazla dıkkat cekecegını dusunmuyorum kı yanına bır vtı 106 yaklasırsa rencıde olma durumunda bır haylı fazla olur ;) ıkıncı el pıyasası olsun dıyosan bu gunlerde honda favorı lakın 1.8 type s ler pek tutulmadıgı ve kullananlarda memnun degıllermış bence 207 megane mını veya corsa bakabılırsın ;)
hayırlısı olsun :)