darkmoon Nickli Üyeden Alıntı
hiç bir aracı görmeden kağıttan seceresini dökemessin ruhsattan sadece tramerdeki kayıtlarına ulaşabilirsin araç ya sigorta dışında yapıldıysa sıcak parayla bilemessin o secere olayı hikaye ancak tramerin sana sunduğu kadarını öğrenebilirsin.. kaldıki ağır kazalı araçların çoğu pert şerhi yoksa kaskosuzsa bu yolla toplanıyor..
araç temizse onu diyorum kredi başvurusunu adanadaki misal iş bankasından yaparsın kredin hazırda bekletilir edirnedeyse araba misal edirnedeki iş bankasındanda aracı alırsan şayet onay verilir. yapdım biliyorum iş bir iki telefon trafiğine bakıyor o kadar..
bu işin özü şudur arabayı görmeye gidersin güzelcene gösterirsin içine sindimi son bir kez satıcıyla yüz yüze pazarlığını yaparsın sonra banka şubene gidersin zaten önceden adanada isen ordaki şubenle yola çıkmadan önce konuşmuş olman lazım yani haberlerinin olup kredinin hazırda bekletiliyor olması lazım edirnedeki şube adanadaki şubene bir tel açar biraz evrak işleri biraz beklemece kredin çıkar aracı alır memleketine dönersin bu iş bu kadar basit.. işi kulağının tersinden göstermeye gerek yok.