User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
20 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Araba satış sorunsalı (yardım amaçlı)

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Araba satış sorunsalı (yardım amaçlı)

affınıza sıgınarak konuyu acıyorum....sıkıntım şu arabamı satacam ve satacagım kişi şehir dışında(adanada ben ankaradayım)....ve ilk defa şehir dısından birine araba satacam telefonda pazarlıgımızı vs yaptık sözleştik ama karşı taraf ısrarla ruhsatımın fotokopisini istiyor bankadan kredi çekmek için gerekliymiş....bu tip konuları fazla bilmedigim için ruhsatımın fotokopisini yollamamın bir sıkntısı olur mu benim adıma?
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yollama sıkıntı olabilir zaten ciddiyse çıkar gelir alır gider.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fasterhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    affınıza sıgınarak konuyu acıyorum....sıkıntım şu arabamı satacam ve satacagım kişi şehir dışında(adanada ben ankaradayım)....ve ilk defa şehir dısından birine araba satacam telefonda pazarlıgımızı vs yaptık sözleştik ama karşı taraf ısrarla ruhsatımın fotokopisini istiyor bankadan kredi çekmek için gerekliymiş....bu tip konuları fazla bilmedigim için ruhsatımın fotokopisini yollamamın bir sıkntısı olur mu benim adıma?
    banka gerçekten fotokopi istiyor biz typer'a kredi cıkartırken candan rica etmiştik fotokopiyi yollamıştı bi problem olcagını sanmıyorum.

sulhi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hiç bişey olmaz.

poseidon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhsat fotokopisini verme.
    Gerekirse karşı tarafın kredi alacağı bankaya direkt sen gönder ve alıcıya verilmemesi gerektiğini de belirt.

Ne olur ne olmaz burası Türkiye kimine ne olduğunu bilemezsin.
    "Laf ağızdan çıkana kadar sizin esirinizdir. Çıktıktan sonra siz onun esiri olursunuz."

mgnPower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kredi cekecekse banka ruhsati gormek ister ruhsat bilgilerine gore rehin yazisi hazirlar rehini koyar parasini hesaba cikarir. tabi bu arac kredilerinde boyledir. tuketici kredisinde gecerli degildir. ayrica ikinci el bir arac alinirken arac kredisi kullanimini cok sacma bulmusumdur her zaman. ruhsata rehin koydurmak bir dert kaldirmak baska bir dert arti olarak zaman ve para kaybi. tuketici kredisinde boyle bir sorun yoktur. krediyi alan kisi ile yuzyuze gorusmediysen heleki tanimiyorsan bilemiyorum ben olsam tuketici kredisi almasi konusunda israr eder vermezdim ruhsat fotokopisini.

ProTuner
    Misafir
    Ben vermiştim aracımı satarken ama alıcı istanbuldaydı siz bankaya fax çekin bankayla irtibat kurun alıcının kendisine göndermeyin ne olur ne olmaz

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi bankaya başvuruyorsa direk sen bankayla irtibata geçip kendilerine faks çek bence en sağlıklısı bu olur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adanadan kime satıcaksınız ben yardımcı olabilirm
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hangi bankadan kredi cekicekse o bankayla irtibata gec ruhsah fotokopisini felan gönderme yada burda adanadan arkadaşlar var onlara söle yardımcı olurlar.
    Hayırlısı be gülüm

fasterhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese yardımları için çok teşekkürler...Amcam adana cumhuriyet başsavcısı ona yolladım fotokopiyi onla beraber gidecekler bankaya....ama anlamadıgım hani rehin olcak diyolar ya ruhsatı zaten yeni gelen ruhsata rehini koymayacaklar mı eski ruhsata neden bakıyorlar o ilginç...yada bu işler aslında standart prosedur bilmedigimden bana garip geldi ...

Bir sorum daha olacak....arabama daha 1 ay daha olmayan kasko yaptırmıstım...onu yeni alacagım arabaya geçirme gibi bir sansım var mı veya öyle birsey yok kaskom ne olacak daha taksitlerini ödüyom
    Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...

01ASU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçirirsin onu
    Alıntı ASU Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok çok iyi maşallah asulara...Adana'da bu ASU plakaların serisi sizde herhalde değil mi ?
    ASU SERİES UMUT ZİYAN

cenk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ruhsatı verme işini halletmişsiniz.
    kaskonuzu da; yeni alacağınız bir araca geçire bilirsiniz.

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdiden hayırlı olsun satış işleminiz

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende verdim. ama ne olacak ki verirsek. bir de vermeyin diyen arkadaşlar gerekçelerini soylesinler de biz de öğrenelim. ciddi soruyorum ne gibi bir durumla karşı karşıya kalabiliriz.

sovalye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese yardımları için çok teşekkürler...Amcam adana cumhuriyet başsavcısı ona yolladım fotokopiyi onla beraber gidecekler bankaya....ama anlamadıgım hani rehin olcak diyolar ya ruhsatı zaten yeni gelen ruhsata rehini koymayacaklar mı eski ruhsata neden bakıyorlar o ilginç...yada bu işler aslında standart prosedur bilmedigimden bana garip geldi ...

Bir sorum daha olacak....arabama daha 1 ay daha olmayan kasko yaptırmıstım...onu yeni alacagım arabaya geçirme gibi bir sansım var mı veya öyle birsey yok kaskom ne olacak daha taksitlerini ödüyom
    kaskonu iptal edeceksin geri kalan paranı alacaksın. o paralar hesabına taksit taksit kredi kartına +para olarak geçecek. Daha sonra yeni arabanı kasko yaptırırsın istersen. aynı şekilde trafik sigortanı da iptal edip paranı alabilirsin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ruhsat fotokopisi vermek ne gibi sıkıntı doğurabilir, yabancı birine değil de mesela bizim sitede giriş kartı için ruhsat fotokopisi istiyorlar ?

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bundan bir kaç sene önce pazar günü arkadaş telefonla aranıyor polis tarafından. Polis soruyor;
    aracınızın anahtarı ve ruhsatı yanınızda mı? Arkadaş evet yanımda diyor. Polis arkadaşı karakola çağırıyor. Arkadaş oraya gittiğinde kendi ruhsatının aynısını karşısında buluyor. Sonuç bilgiler bi yerden elde edilmiş ve aynı marka aynı renk araca ( araç çalıntı da olabilir) sahte plaka ve ruhsat çıkarılmış. Ve bu şekilde aylarca istanbulda bu araç dolaşmış.

FAGE12 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese yardımları için çok teşekkürler...amcam adana cumhuriyet başsavcısı ona yolladım fotokopiyi onla beraber gidecekler bankaya....ama anlamadıgım hani rehin olcak diyolar ya ruhsatı zaten yeni gelen ruhsata rehini koymayacaklar mı eski ruhsata neden bakıyorlar o ilginç...yada bu işler aslında standart prosedur bilmedigimden bana garip geldi :d ...

Bir sorum daha olacak....arabama daha 1 ay daha olmayan kasko yaptırmıstım...onu yeni alacagım arabaya geçirme gibi bir sansım var mı veya öyle birsey yok kaskom ne olacak daha taksitlerini ödüyom :d :d
    en iyisini yapmışsın . Bende tam kredı cekecegı bankaya gonder oradan baksınlar yada fotokopısının uzerıne ornektır yaz gonder dıcektım
    kasko konusundada noterden alacagın kagıdı al kasko yaptıgın yere gıt dondururlar arac aldıgında gecıs yaparsın dıye bılıyorum
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)