Bi buluşma düzenleyeydik iyiydi :D
Printable View
Bi buluşma düzenleyeydik iyiydi :D
lisedeki kızlar kucağa oturtup büyütür o derece :D göztepe kız mesleğe gidin anlıyaccaksınız :D
Bende 4 seneliğine geldim 7 sene oldu hala burdayım,bu şehrin suyundan içen,bu şehirden vazgeçemez...
Lise var lise var hayal kirikligina ugrayabilir cok abartmayin abiler :D
Bende bornova merkezdeyim egeye yeni başladım egedeysen görüşürüz
doğma buyume buralıyım. Allaha sukur hiçde baska bı sehre gitmek gibi bi niyetım yok. Secımın cok guzel hayırlı ugurlu olsun. 05073170358 ısmım hasan. Gel ara benı ne ıhtıyacın olursa yardımcı oluruz sana. bıde kucukpark ı bosver ben el bombası bulsam ılk atıcagım yerdır :)
İzmir e is ve tatil icin gittim soyle soyleyeyim istanbul disinda biryerde yasa deseler kesinlikle İzmir olur ileriki planin cok erken emekli olup İzmire yerlesmek:D onmuzdeki ay birkac arkadas cikip gelecegiz hatta İzmirli arkadaslarla bende geldiginde cok tanismak isterim:D
beklıyoruzgel hocam:D
Bulusma olunca haber verinde bizde gelelim :)
Sende hala devam ediyosun herhalde kankaa :D :D
Olur uğrarım :) teşekkürler :)
Olur Ozan geldiğinde paslaşırız olmadı :D
Teşekkürler :)
290 kız 210 erkek :D
Hayırlısı inşallah :)
Teşekkürler rahatsiz ederim :)
Yapma Gökahann :D :D
Doğma büyüme Bornova.
2 sokak arkam küçükpark, gitmiyorum & sevmiyorum.
biz sıkıldığımız ve eski, tatlı zamanlarını bildiğimiz için basit ve leş geliyor ama sana tatlı gelicek.
ortam yapıcam diye çok takılırsan o okul mümkün değil bitmez. + ki senin neslinin kızları hormonal sıkıntı yaşıyor maşallah.
Hakkında hayırlısı :D
ev-yurt olayların nedir? ailenlemi geliyorsun? yalnızmı?
İzmirin kızları başkadır gelme :D
hayallerimi gerçekleştiriyosun.. hem keyfini çıkar hemde okuluna odaklan:)
izmir iyidir ya.. antalyadan vazgeçersem ileride yaşayabileceğim biyer :) ara sıra gelir giderim akrabalardan ötürü geldiğimdede bornovada osmangazide kalıyorum.. geldiğim zamanlar haberleşebiliriz :)
hadi başarılar ;)
Benim kuzen iki yıllığa gitti 4 senede gelebildi :D hayırlısı olsun :)
Teşekkürler :)
Dostum hoşgeldin ;)
Hoşgeldin kardeşim bi ihtiyacın olduğunda danışatman yeterlmak istediğinde pm i ben de bornovaya çok yakın oturuyorum hatta şu an küçükparka çıkıyorum bi tavla atmak gerek :D
valla yerinde olmak isterdim :)