opc jant alma imkanın varsa çok güzel olur
Printable View
opc jant alma imkanın varsa çok güzel olur
bencede kendı gozunle gormen daha bı farklı olucaktır gıt tek tek dene hangısı ıcıne sınerse onu al ;)
18 sıkıntı yapar dıye dusunuyorum replika olucagı ıcın jant yanak biraz fazla olsun dusuncesındeyım :) sizin arabanızdakı jantlar nedir ?
Teşekkür ederim bunu dusunıcem
cok kollu bir jant dusunmuyorum tesekkür ederim fikriniz için :)
teşekkür ederim teklifiniz için superturismo gt dusunmuyorum
inceledim siteleri fikir vermek için guzel sıteler :icon_tup:
nasıl duracagı hakkında en ufak fıkre sahıp degılım :( normalde cok cok cok begendıgım bır jant
16 düşünmüyorum tesekkurler
ah ah ah opc line jantlarından bulsamda alabilsem cok güzel olurdu :(((
suanda photoshop indiriyorum koyup denıyecegım te37 :) sonra paylaşacagım burda
Bence kendi fikrin en önemlisi tek tek kafandaki jantları koyup bakmalısın.Bana sorarsan rpf01 iyi durmaz ama kendini illa 16 olmaz diye şartlama ona göre basarsın arabanı.seçtiğin modeller arasında da favorim superleggera:icon_tup:
bende enkei gtc01 var 17 35 yanak sorun yasamadim simdiye kadar cokta dikkatli gezdigim soylenemez. 20 inch taktik jantmax da biz sakasina hic bir sorun olmadi 18 lerin sorun olacagini dusunmuyorum. Ingilteredeki corsalarin cogunda 18 var. 17 alicaksan 40 yanak tak ki camurluklar dolsun. Corsalarin camurluklari fazla genis. 16 te37 taktik biz kucuk kaldi. Te37 japon haric cok yakismiyo bence. Corsalarin ihtiyaci offsetli olmiyacaksa 18 inch 5 kollu duz birsey arabanin hatlari ile guzel gidiyo birde ustune basarsan arabayi fena durur. ama offsteli istersen 16 takip dibine kadar basa bilirsin arabayi. CORSA-D|UK Bu forumda wheels bolumu var bi incele derim fikir edinirsin.
superleggera cok hosuma gıdıyor benımde ama bir turlu uygun fıyatlısını bulamadım onunda :D
Senin arabanın gtc01 ile olan herhangi bir tane resmini sakıncası yoksa koyabılırsen cok sevınırım birde nerden buluruz ne kadar olur bu konu hakkında bıraz acarsan cok memnun olurum :)) birde aklıma enkei rp03 34az....(sonunu hatırlayamadım ) corsada vardı güzel bastıktan sonra cok hos duruyordu 5 kollu baska ne önerebilirsin :)
Te37 therev'in dediği japon arabalarından baska bır arabaya yakıstıramıyorum ama photoshopla deneyıp paylaşıcam en kısa zamanda :):icon_tup:
ondeki 16 inch te37 40 yanakla sanirsam arkada 20 inch var 30 yanakla ve 0 surtme hr 50mm yayla
http://i1151.photobucket.com/albums/...a/photo1-1.jpg
buda benim enkei gtc01ler
http://i1151.photobucket.com/albums/...G_0070copy.jpg
Arastirmak lazim jantmax cem abinin elinde 18 inch bes kollu cok guzel bir jant var deneyebilirsin. Advan rg3lerde fena durmuyor. dedigim sitede nerdeyse her jantin ornegi var.
keskin kt1 ile dip bassan :) nasıl olur
Konuyu dağıtmayayım da Enkei Rp03 ile Dunlop SP9000 lastiklerim satılık. 17' , 4x100. 7.2 kg idi jantlar.
oz tak hocam imkan varsa