Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2012 Model 49.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 98959450
aracı gidip gören veya araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
Volkswagen Polo 1.4 TSI GTI 2012 Model 49.500 TL Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 98959450
aracı gidip gören veya araç hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim.
aracı bılmem lakı sıze sunu soyluyebılırım wolkswagen alıcaksanız ıkıncı elde bence garantı suresı 2+2 olarak uzatılmıs olanlar oncelıgınız olmalı ... dgs yuzunden problem yasarsanız dıyesımdıden hayırlı olsun
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
o DGS degil DSG!.. su ana kadar polo gti uzerinde kirilan DSG hic gormedim duymadim.
Only Flying is Better...
Türkiye'de manuel polo gti yok, motor problemi dediğin biraz fazla yağ yakması, şu an doğuş bu hatayı düzeltmek için araçları çağırıyor zaten.
Stock bir arabanın dsg'sini sıfırdan doldurup defalarca kalkmadıkça, karda buzda sardırmadıkça kıramazsınız, zaman içinde plateleri biter, bunuda doğuş çoğu araçta garantiden değiştiriyor, garantisi biten araçtanda iyi niyet garantisi altında yalnızca işçilik ödeyerek sıfırlıyor.
Kulaktan dolma bilgilerle yazılıyor sonra bu araçlar sorunlu ilan ediliyor.
Ben deli gibi kullanıyorum ama bir sıkıntı olmadı sadece gazlıcam zaman biniyorum hatta yazılın dsg olayı çok saçma olmuş gti başına gelen varsa yazsın
Gene aynı dgs diyen, kırılıyo kırılıyo diyen arkadaş.
1)Manuel polo gti Türkiyeye gelmiyor.
2)Dsg nin komple kırılması gibi bir durum zaten söz konusu değil? Türkiyede tam olarak anlayan usta olmadığı için mekanik bir arızada yenisi takılıyor.Çok kez tartışıldı şanzuman açılsa bile toplanamıyor.İlerleyen zamanlarda bu problem çözülür zaten.
3)Bi bendemi sıkıntı var ama bu kadar hızlı vites atan daha 58 km/h da iken 7. vitese atıp harika yakıt ekonomisi sağlayan bir şanzıman türü bilmiyorum.Ha gün gün rapor veririm istersen.Çok şükür bugünde kırılmadı dgs..bak adama
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)