içi ve önünü beğendim arkasıda orta derecede bence. motor ve donanım özellikleri nasıl acaba
hyundai kia yı biraz rahat bıraksa adamlar tüm motor, şanzıman tipi ve donanım tiplerini Türkiye'ye getirebilse çok daha başarılı bir satış grafiğine ulaşır diye düşünüyorum. bana göre kia hyundai ye göre 1 gömlek daha üstün.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Kia ve hyundai kendini inanılmaz geliştridi.Gerçe kia nın şu son verilen fotodaki modeli arka passat ön merso dan almışlar ama genede ucuza üretip ucuza satmak politikası yerine kaliteli yapmak daha iyi.En azından üst bütçe araçlar için merco,bmw rakip olmaya başladı rekabet artarsa buda halka yarar.
herleşiyle çok güzel olmuş çok beğendim... bursada siyahı geziyo bunun ne olduğunu çözememiştim... 135 hp dizel motora start stop olsa bide 40 milyar olsa direk alırım..
SM PERFORMANCE
premium donanım anahtarsız calıstırma mevcut
renklı ve dokunmatık ekran var gerı gorus var ama navogasyon suan yok
2 hafızalı otomatık surucu koltugu var vs vs
Bence mukemmel bi arac olmus scirocco tadında bide dizeli biraz uygun fiyatlı gelse baya satıs yapar bence
Yavuz Abi; Optima Cadenza ayarında değil. D sınıfı bir otomobil gibi. Yolda gördüğüm ve fotolarını koyduğum Cadenze cidden lüks bir araç gibi duruyordu ve boyut olarak da A6'dan biraz daha büyük gibiydi. Yani Optima'nın bir üst sınıfı sanırım. O da E Sınıfı denilen gruba giriyor ve Genesis'in de olduğu sınıfta Kia'nın rakipleriyle mücadele edebilmesi çok zor. En azından şimdilik. Ama önümüzdeki yıllar ne getirir bilinmez; insanların ön yargıları nasıl kırılmaya başladıysa orta sınıf modeller için, ileride lüks sınıf için bu durum da değişebilir.![]()
cadenza ıraq da bile 40.000 dolar tr ye hayatta gelmez.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
arka tampon nekadar emanet dursada güzel araç bence. kia nın otomatiği nasıldır. dsg ile karşılaştırırsak dünyalarmı oynar arada ?
masalla masalla
KIA 1.4 TSI' a alternatif bir motor ve şanzuman geliştirmeli artık...
1.6 128 hp motorda yeterlidir eminim astra g aracım oldu şuandada h var yakın zamanda tekrardan degiştirmeyi düşünüyorum ama bu sefer astradan kurtulayım diyorum artık ceed ve i30 u inceledim ikiside çok güzel araçlar ama ikisindede navigasyon ve start stop yok geri kalan özelliklere bakılırsa i30 daha iyi gibi duruyo ama bilmiyorum i30 un makyajlanmasını bekliyorum navi ve start stop için oda baya bi uzun sürcek gibi duruyo iki araçtada opsiyonel olarak dahi yok navigasyon birde merak ettigim astrada aracı gercekten yol tutuş konusunda vs zorlayan biriyim ama bunlardaki yol tutuş nasıldır merak ediyorum
cnrsrn:
195 40 16 yı bi koycan
harbi nokta
turgay.ozgur:
böbrek taşınada birebir olur
çukurlarda dökersin
ameliyatsız
16 128bg dizel alınıp chiple 160 bg yapılınca tadından yenmez bunun
içinide çok beğendim ayrıca,piano black olayı çok şık duruyor kabinde
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
motor seçenekleri de belli olmuş.1.4 dizel kulağa ve cebe hoş gözüküyor.Tabi TR'de fiyatları ne durumda olur ya da TR'ye 1.4 dizel gelir mi bilinmez.Porty and practical
Kia has introduced the 2013 Pro_cee'd at the Paris Motor Show.
Set to go on sale next spring, the three-door hatchback has the same dimensions as the standard model but adopts a dark chrome grille, new fog lights and restyled alloy wheels.
The déjà vu styling is also seen in the cabin where key components are borrowed from the five-door hatchback and wagon. As such, the interior is relatively dull but can be equipped with leather seats, piano black trim and alloy pedals.
Engine options carryover from the standard model so choices include:
A 1.4-liter diesel with 90 HP (66 kW) and 220 Nm (162 lb-ft) of torque
A 1.6-liter diesel with 128 HP (94 kW) and 260 Nm (192 lb-ft) of torque
A 1.4-liter petrol with 100 HP (73 kW) and 137 Nm (101 lb-ft) of torque
A 1.6-liter petrol with 135 HP (99 kW) and 164 Nm (121 lb-ft) of torque
51 1.6 128 dızel baslangıc fıyatı
65 1.6 208 bg benzınlı turbo fıyatı olacak tabıkı bunlar lıste fıyatı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)