Koenigsegg Agera R BLT

Thread: Koenigsegg Agera R BLT

1. ::ZaFeR::'s Avatar

::ZaFeR:: said:

Koenigsegg Agera R BLT

Swedish supercar manufacturer Koenigsegg has released images of the BLT, a tailor made Agera R, which has just left the Koenigsegg factory. Bound for China the BLT features a stunning blue tinted clearcoat carbon body reminiscent of the Pagani Zonda Tricolore. The body also includes red highlights among many other unique features requested by its owner.

Not to be confused with the popular sandwich, Koenigsegg assures us the BLT stands for something completely different in Chinese. However, one thing the BLT represents is the pinnacle of Koenigsegg's customization program. No further details were given but hopefully the photos provide enough insight into the custom nature of this vehicle.

In a brief statement Christian von Koenigsegg says, "We are thrilled over the result and we hope the customer will like his car as much as we do."

As a refresher, the Agera R is powered by a 5.0-liter V8 twin-turbo engine which develops 1140 HP (838 kW) and 1200 Nm (885 lb-ft) of torque using E85 fuel. With a curb weight of 1,435kg (3,164 lbs), the Agera R can accelerate from 0-100 km/h (0-62 mph) in 2.9 seconds and on to a top speed in excess of 390 kph (245 mph).

The standard Agera R has a price tag of approximately 1.2m euros. Undoubtedly, the BLT costs a little more.

2. Koenigsegg Agera R BLT

|KaAn| said:
    Ceketin düğmelerini ilikletir.

3. Seven7's Avatar

Seven7 said:
    Saygı duruşunda durdurur.

4. Koenigsegg Agera R BLT

twin said:
    içi dışında müthiş olmuş

5. FAGE12's Avatar

FAGE12 said:
    salyalarım aktı resmen ahahahha
    Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun

6. borayuksel's Avatar

borayuksel said:
    ruya makinalarina ornek
    what goes around.. comes around..

7. FATİH's Avatar

FATİH said:
    benim gibi simetri hastalığı olanlar için iğrenç ötesi. zaten orasını burasını kıvıracaz diye direksiyonundan kokpitine kadar içine etmişler.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

8. John's Avatar

John said:
    Tamam eyvallah müthiş araba, bizim ulaşabileceklerimizin çok ötesinde. adamlar her şeyiyle ayrı ayrı uğraşmışlar vs. ama bu aracın dış görüntüsünü, tasarımını, ayrıntılarını bir ben mi beğenmiyorum? Hadi dış görüntüsü aerodinamikten ötürü belli çizgilere sahip olmak durumunda ama detayları da hoşuma gitmiyor mesela, hele içi, inanılmaz derecede apaçi görünüyor gözüme. Bir ara ''Türkiye katliamda 1 numara'' başlığında megane vardı gri bir tane. Yeminle gözümde farkı yok.

Neyse kısacası bu tercih ve beğeni meselesi. Lamborghini veya Ferrari de bu sınıfta yer alacak araçlardan fakat kabinlerinde bu kadar gereksiz renkler ve abartılı kullanımlar hiç olmadı şimdiye kadar bence.

9. Met's Avatar

Met said:
    Maşallah. Direksiyon hariç güzel

10. dirk's Avatar

dirk said:
    ben beğenmedim desem
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

11. FATİH's Avatar

FATİH said:
    Quote Originally Posted by beermug View Post
    Tamam eyvallah müthiş araba, bizim ulaşabileceklerimizin çok ötesinde. adamlar her şeyiyle ayrı ayrı uğraşmışlar vs. ama bu aracın dış görüntüsünü, tasarımını, ayrıntılarını bir ben mi beğenmiyorum? Hadi dış görüntüsü aerodinamikten ötürü belli çizgilere sahip olmak durumunda ama detayları da hoşuma gitmiyor mesela, hele içi, inanılmaz derecede apaçi görünüyor gözüme. Bir ara ''Türkiye katliamda 1 numara'' başlığında megane vardı gri bir tane. Yeminle gözümde farkı yok.
    yalnız değilsin arkadaşım.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

12. Gry's Avatar

Gry said:
    direksiyon ve mavi renk döşeme dışında güzel ama o kadar param olsa verirmiyim tabiki hayır

13. İbrahim Erdem's Avatar

İbrahim Erdem said:
    Araç güzel emek falan 10 numara ama çok göz yoruyor. Bir de iç mekan kötü olmuş pagani huayra nınki de kötüydü bu da öyle.

14. John's Avatar

John said:
    yakında swarowski taşlısını falan çıkaracaklar diye korkuyorum valla

15. Dodoo's Avatar

Dodoo said:
    Yahu verseler binmeyeceksiniz sanki Her yönüyle beğendiğim bir araç.. Mavi de yakışmış konsola, kroyum emme para bende dicekler belki

16. John's Avatar

John said:
    Quote Originally Posted by dodoo View Post
    Yahu verseler binmeyeceksiniz sanki Her yönüyle beğendiğim bir araç.. Mavi de yakışmış konsola, kroyum emme para bende dicekler belki
    ne binicem satarım kaç para eder bu sen biliyomusun

17. Ken_Block's Avatar

Ken_Block said:
    Quote Originally Posted by dodoo View Post
    binmesine binerizde hangi yolda binicez o konu düşündürür

18. Sercan AKCAN's Avatar

Sercan AKCAN said:
    ben daha adını bile söyleyemiyorum Koenigsegg ama insana küçük dilini yutturur

19. erhanarici18's Avatar

erhanarici18 said:
    şu kapı stili bi değiştirmediler yaa