gunluk 100 dolar
Printable View
günlük ev kiralama için bir adet web siteniz ve seocunuz olması lazım daha fazla kazanmanız için.
binadan gelen şikayetleri nasıl çözeceksin ?
Sitede henüz doluluk düşük, genelde yatırım için alınan evler. Şuanda apartmanda doluluk %20 civarında. Bina yeni geçen yıl bitti yalıtım v.b. sorun olacağını sanmıyorum.
Fiyatı talep ve evin dekorasyonuna orantılı arttıracağım. Ama henüz başında olduğum bir iş için 200 tl de isteyemem. ÜStelik anahtar ve güvenliklik için bir kaç fikrim var.
Beyoglu (cihangir,taksim,galata..) NIsantasi vb yerlerde bu sekilde evler mevcut
Ancak bu tarz aylik kirasi cok yuksek olan muhitlerde gunluk kiralama bedelleri bu isi yapmaya deger
Yani ev rayiclerinin yuksek oldugu bir konum soz konusu degilse bulasmamaya calisin zor istir..
1+1 ler , mesela aylık 500 civarında klimalı tvli dolaplı mutfaklı antepte.
ama o tür bir yer günlük veya haftalık kaç paradır ben de merak ettim..
şirketler ilgi gösterebilir. şirketler ile ç.alışsan daha temiz iş olur
valla hocam söylemesi ayıptır bir gecelik kaçamak yapacaktım. otel fiyatları 250 tlden açılıyordu. bende taksim hamam bar'ın olduğu sokakta bir ev kiraladım. 150 tl verdim. sıkıntısız , srunsuz bir gün geçirdim.. bence iş gayet güzel ama kullanım amacı belli oldugundan her an arıza cıkabilir...
Oooo süper
İleride kullanmalık sevgili de sağlarsan işleri baya büyütürsün
bence min 2-3 gün işinde biraz sıkıntılı olabilir, sonucta bu evlerin bi yandan amacı belli olucak hani ev bulamayanların evi :) bi gecelik isteyenlerede bi imkan tanınmalı, yok 1 gece vermem denilmemeli. Müşteri kaybıdır bence bu
bence çok riskli , o evde cinayet işlenebilir , kokain çekilip camdan atlanabilir , abuk subuk bir komşu birşey söyler kaçamakçı kişi komşuya birşey yapabilir. Hukuki açıdan kendini kurtarsan bile ( kontrat vs ile ) konu komşu ile uğraşmak zor olacaktır.
Abartma kısmı neresi ki?
Eğer amaç otel tutamayan,tutmak istemeyen kişilerin fuhuş yapabileceği bi yer sağlamaksa, bu işin bir sonraki adımı fuhuş yapabileceğin kişileri ayarlamaktır.
Girişimciliktir şudur budur.kimseyi bağlamaz ama herhangi bi apartmanda yapılmaz böyle işler. Ya kimsenin birbirini tanımadığı rezidans olacak ya da tamamı sana ait bi yapı.
Bu beyoğlu taraflarında falan vardı bu tarz 1+1 evler. Kiraları günlük 100-150 arası. Gayette modern döşenmiş. Bence bulunduğu konum önemli. Taksim vb yerlerde kimsenin umrunda olmaz bence evde yapılıcak olanlar
Arkadasımla cok zorda kaldıgımız için bi ara tuttuk 2+1..Ben böyle bi piyasa hayatımda görmedim :D :D Hafta sonuydu 175-200 den asagı veren yok..Birader yapma etme..Abi simdi baskası bakmaya geliyo haftasonu fiyatlar bu işine gelirse diyo :D :D En son 150 liraya tuttuk yataklar carsaflar leş gibi cocuk falan kesmişler galiba :D Banyo mutfak desen biseye dokunmaya igrenirsin o derece... Sonuc olarak hangi gruba,kesime hitap edilecegi cok önemli..bu belirlendikten sonra evdeki esyalar ve kaliteside ona göre seçilir...Benim gittigim evde bitane plazma köse takımı 1 tane cekyat..diger odalarda cift kişilik dandirikten yatak :)
ve son olarak adamlar öyle calısıyo ki müsteriyle telefonda muatap oluyo sadece :)) Evin yakınlarında ayakçı tarzında saga sola kosturan cocukları arayıp parayı pesin alıp anahtarı teslim ediyolar :)
valla günlük kiralık ev arayanların büyük çoğnluğu diyeyim hepsi değil de , kız arkadaşıyla manita vs başbaşa kalma hesabına geliyorlar ... çift veya 2 çift olarak gidenlr mevcut :) mümkünse 2 çiftin yatabiliceği hatta birbirini gizlice izleyebiliceği şekilde düzenle :) gençler sever o işleri .. kanka şurası var bak hem manitayı al gel bende gidiyorum takılırız hesabı sohbetler olucağı için gençler gibi düşünmek lazım :D sonuçta başka türlüsünün pek geliceğini düşünmüyorum ... ben bir kaç defa farklı arkadaşlarla kaldım ... lcd , 1 yatak , bir yatak olan koltuk vardı .. içkimizi vs alır kalırdık ... sabaha kadar cehennemden sıcak olucak şekildede açardık kombiyi .. sabaha kadar içki falan filan işte :D ... sonra sabah kapıyı kapatır giderdik .. kafa rahat oluyordu valla iyiydi ... ulan bu kadar yazdık inşallah bizim kız görmez :D