Corvette düşünürseniz Adana 'da ki 50. Yıl Özel C5 arkadaşımın, yardımcı olabilirim.
Printable View
Corvette düşünürseniz Adana 'da ki 50. Yıl Özel C5 arkadaşımın, yardımcı olabilirim.
CORVETTE C5 veya 911 Carrera:cool:
STI,350Z,996 Carrera 4 olurdu tercihlerim...
Corvette + 1 :) :icon_tup:
645ci alternatifinin yanında 335i öneririm bende biraz daha limitlerinizi zorlayabilirseniz..
yanlış post :)
911 carrera adı var abi yaaa
Foruma konuyu açmakta kararsız olmamın tek sebebi senin gibi insanların vereceği bu tür cevaplardı ve beklenilen davranış senden geldi.
Foruma üyelik tarihim 17-02-2012 yaklaşık 7 aydır foruma üyeyim ve 2 ay kadarda üye olmadan forumda göz gezdirdim senin üyelik tarihine gelince 01-09-2012 daha 17 gündür foruma üyesin ama 17 günde toplam 102 tane mesaj yazmışın ben 7 aydır üyeyim 10 tane mesaj yazmışım foruma üye olmak demek mesaj yazmak zorunda olduğumuz anlamına gelmez müsait olamayabilirim internetim olamayabilir evimde olamayabilrim vs. Burası bir bilgi paylaşım platformu en çok mesaj sayısına ulaşan kişi en bilgili kişi olduğunu göstermiyor bu forumdaki samimiyeti ve sıcakkanlığı görmesem böyle bir konu açmazdım zaten.
500.000 TL param var ne alayım diye sormuyorum aradığım kriterleri ve imkanları belirttim.
Benimde şahsi fikrim herhangibir forumda birisi aynı konuyu açmış olsa ve benimde zoruma gitmiş olsa senin gibi bir mesaj yazmazdım ve fikrimi kendime saklardım.
Bu biraz çocukca bir cevap olmuş :) he yav he diye yazılır ayrıca "w" ne ?
Şimdi ben sana daha geçenlerde e55 amg alan arkadaş forumda tavsiye istedi desem ? ;)
Bilgi paylaşım platformu supersport otomobili olanların veya alacak olanların giremediği bir alan değildir :)
Chevrolet Camaro 1LT 2011 Model 79.000 USD Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 96341508
hani farklı olsun dersen diye :)