Valla kasası kaza görmüş ama bitikte değil. Ama 24.000tl ye bile satılmadı. Bu arkadaş direkt +10.000tl kazanmak istemiş belli.
Printable View
Valla kasası kaza görmüş ama bitikte değil. Ama 24.000tl ye bile satılmadı. Bu arkadaş direkt +10.000tl kazanmak istemiş belli.
0 ile 10 arası puan verecek olursam, 1 puan ancak alır.
29 anlaşalım de hiç olmadı motorunu kullan = )
bilmiyorum kararsız kaldım
321 lik e36 m3 ün orta seviyede bir aracının ortalama piyasası nedir ?
araç bizdeydi önceden önden sağlam 2 adet kazası mevcuttur zamanında denizlide takla attığını ve tavanında macun olduğunu biliyorum.motorunuda biz komple sıfır toplamıştık 3 ay önce şanzumanıda 286 lıktır üzerindeki 5 ileri var şuan ayrıca istanbula satılalı 1 ay olmadı bile
kendi m3 ümün ilanını açtım 140.000 de değişensiz yürüyenini herkesin bildiği 1 tl masrafı bulunmayan araca 40.000 dedim kimse dönüp bakmadı :D demekki bitik m3 satmak lazımmış :D
düşünürseniz benim m3 üm hala satılık ilgilenirseniz
araç e46 m3 motorunun parçalarıyla toplanmış ve yazılım varmış
izmirde denendimi yürürü nasıl aracın ?
maddiyat 40.000e çıkamıyor
betonun bana (sana 23-24liraya liraya alalım) dediği araç :D 33 yazmış :D sen 20 teklif et ortayı bulun gideri iyidir
bu m3 izmirdeki eski DZL ve sonraki BRN plakalı m3 ise ki o araç 96 modeldi bu 95 yazılmış,
ama denizlide kazası olan dışı siyah içi beyaz başka m3 yok,
çok sağlam bi taklalı kazası var, evdeki pc'de fotoları olması lazım kazalı halinin, akşam bakayım varsa atarım, değil 30, 20 bile verilmez..
23-24 e belki alınabilir. Ön sol farı bile düz durmuyor.
Fotolari pc den telefona attim ama telefondan buraya koyamiorum yarin bürodan koyarim aksamuzerini bulur büroya gecmem, buraya koyarim ki herkes gorsun eger o aracsa..
arkadaş beygirleri tarladan topluyor sanırım..yazdıkları tutarsız.amerikan versiyonunda Throttle body yok.ve 280hpdir..resimdeki araç çift vanus bildiğin 321lik m3..nasıl bir modifiyeyle 390 hp olmuş merak ettim..fabrika neredeyse zaten limitte yapıyor bu makinaları..birde şu var atmosferik 321lik m3ü alıp 390 hp yapması için neredeyse aracın yarı parasını harcaması gerek..arkadaş nekadar para harcamış taktığı filitreden belli :):)
13 bin lira harcanmış e46 m3 ün motor parçalarıyla toplanmış öyle söylüyor
Ben 343 hplik e46 m3 u din iman girtlak bogaz yükledim ,410 420 hp leri ikına ıkına aldım 321 hp lik 390 hp hemde o filtreyle?
toplanmaya çalışılmış ama becerilememiş bi araç görüyorum sadece.
alınıcak bi araç değil hasarları söylendi zaten daha iyi bişey bakın bence..