2.0r station hic denk gelmedi varmi onun duz olani bi bakalim tabi... Performans olarak pek tatmin ermez gibi geldi ama degerlendirelim bakalim :-)
## Parental Advisory Excessive VTEC Power ##
Alicaginiz aracin yeni ve az km olmasina dikkat edin...
Fantastik aracdan uzak durun,***** bir gun degistiriceksiniz.
Aradiginiz sinif malesef cok tutulmuyor oyuzden dikkatli secin.
Forester gibi secenekler guzel ama cok yakiyorlar.
Aile var,ekonomide gerek. 1 ay renault kullandim-99 ve 2003 de Forester almistim,2006 A6 station ve turlu jipler,hic birinden pisman olmadim...
İlk kez baba olan herkes buyuk araba alma zorunlulugunda hissediyor kendini
İlk kez baba olmama 2 hafta kala accord kullaniyodum, bu arabayla olmaz buyuk bir araba almam lazim dedim. Station araba bakarken kizimin dogmasina 4 gun kala hb vti aldim
Saka bi yana da 2005 forester XT alinabilir LPG spec, cok guzel de olur![]()
M.Resat Simsek
Hb vtecle rahat edemem gibime gelio hanimin dirdirini duyar gibiyim "ya bu cocugu bebek koltuguna koyaren canimiz cikiyo degistir su arabayi artik!!" :-) forester bakiyim ben birazda lpg ye pek sicak bakmiyorum ama :-)
Gokberkim bi ara ses kaydi alirim dinletirim sana gor bakalim insanin basinin eti nasi yenirmis :-) yenge zor da yigenin kartingden baslicak spora :-) kiyabilirsem tabi hahahah
Hee bide tabi 170 le giderken motor kirinca korktu biraz hanim 2006 da :-) ordanda sevmiyo arabayi hahahahha
Eyvah ki ne eyvah..![]()
Allah kolaylık versin o zaman abi ne diyim..
Kartingi geçtim O şimdi büyüdüğünde STi'dan filan başlatırsan zaten daha çoook çekeceğin var senin..
HahahAman Allah korusun...
Ben de kendime diyordum bulamadık yengemiz gibisini... Hiç laf etmiyor eski araba falan filan diye..
Demek işin rengi başkaymış.![]()
Bunlarda Fena değil.
2003 Volvo XC 70 2.5 T AWD 33.500 TL Galeriden satılık ikinci el - 94789569
Volvo S60 2.5 T AWD Business 2003 Model 37.500 TL Galeriden satılık ikinci el Mavi renk - 89312189
Audi A4 3.0 V6 Quattro Avant 2004 Model 36.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 97036364
Audi Allroad A6 2.7 T Quattro 2002 Model 39.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gri renk - 94352422
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Mitsubishi Outlander Turbo ve ya Opel Zafira OPC,Seat Altea XL 1.4TSI v.s zevkli olabilir..
Hatta Outlander Turbo http://www.techturkey.com/forum/memb...evolander.html nickli Volkan abide var zannedersem satıyordu aracını,düzgün hoş bir araç.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Eger arada bir gazlama istegide varsa bence XOR abimizin araacı mantıklı olacaktır
Everyone Nickli Üyeden Alıntı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)