User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
50 sonuçtan 39 ile 50 arası

Konu: Araç basma yardım!!!!

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ank sport Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardeşim 6 cm ye kadar bas sıkıntı olmaz tabi araç civic 98 kasa mı yeni kasa mı ? eski kasada sıkıntı olmaz spor yay biraz seker orjinal yay ona nazaran daha iyi olur tabi işi bilenine yaptırırsan yani yay 2 bakla kesik halinde yaklaşık olarak 4 cm düşer sende 2.5 bakla kesilmişini tak devam et artı olarak iç takozlarınıda kontrol etmen gerekir parçalanmış ise çukurda kasiste çok ses duyarsın
    98 1.6 ies araç sıkıntı olmaz diosun yanii... bakalım hocam takim yayları görecez ne gibi sıkıntılar çıkacak
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yay kesmeyi savunduğum falan yok ama imkanlar doğrultusunda bende SI ın yaylarını ön ve arka kesmiştim. coil yay kullananlara göre çok daha iyiydi. millet zıp zıp sekerken ben impala gibi gidiyordun yanlarında. bilenler bilir sıktım durdum en ufak bir sıkıntısını görmedim. kimine göre şans kimine göre tehlikleli. bir seneden fazla kullandım zararını görmedim ama tehlike arzedecek bir durum olduğunun da farkındayım.

gazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkcası bende coil spring denen ayarlı yaydan felan kullandım. zıplama işine dayanamadım söktüm. çok araştırdım ne olur nasıl yaparız diye.felaket senaryoları felan da okudum ama şimdi kesik yay taktım sadece önlere konfordan kayıp yok dünya varmış dedim. coil springe göre çok çok iyi. biraz yumuşak kalıyor esneklik insanı virajda düşündürse de yavaş sürüyorsan sıkıntı olacağını sanmam. eline para geçince eibach 5 lik yay alır değişirsin olur biter vesselam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gazi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açıkcası bende coil spring denen ayarlı yaydan felan kullandım. zıplama işine dayanamadım söktüm. çok araştırdım ne olur nasıl yaparız diye.felaket senaryoları felan da okudum ama şimdi kesik yay taktım sadece önlere konfordan kayıp yok dünya varmış dedim. coil springe göre çok çok iyi. biraz yumuşak kalıyor esneklik insanı virajda düşündürse de yavaş sürüyorsan sıkıntı olacağını sanmam. eline para geçince eibach 5 lik yay alır değişirsin olur biter vesselam.
    aynen bende öle düşünüyorum kardeşim şimdilik kesiklere dewam edim para durumunu düzeltinde 5'lik yay alırım dewam ederim (:
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Huseyin0727 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hocam bende cok uzun zaman kesik yay kullandım fakat şuan spor yay a geçtim kesik yayın tehlikeleri saymakla bitmez faydası ise sekelemez araba fakat spor bir yayda da sekmez ben tein kullanıyorum ve çok memnunum fiyatıda gayet uygun eger düşünürsen yardımcı olabilirim sana.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Huseyin0727 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam bende cok uzun zaman kesik yay kullandım fakat şuan spor yay a geçtim kesik yayın tehlikeleri saymakla bitmez faydası ise sekelemez araba fakat spor bir yayda da sekmez ben tein kullanıyorum ve çok memnunum fiyatıda gayet uygun eger düşünürsen yardımcı olabilirim sana.
    fiyat nedir sadece önlere düşünüyorum ben çok uygun olması lazım ama

Ozgu_Akcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadasım bende de 04 civic ES var 2 sene kadar önce eıbach 5cm yay aldım arabama yaklasık bır ay oncesıne kadar gayet ıyıdı fakat 5 cm yaylar bızım aracların kafasını basmıyo 3 4 cm bosluk kalıyo dıyebılırım. adımız magirüscüye cıkmıstı uskudar bölgesınde dayanamadım gecen ay gıttım 1.5 bakla kestırdım yaylardan suan göruntu 10 numara konfor 0 hıc bır cukura gırmemen gerekıyo dan dun vuruyo canın yanıyo FK nın 6-4 yayları var bırıktır paranı hıc kendını tehlıkeye atma derım gıt temız temız 6-4 yayları tak kafan rahat etsın
    [img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 lik yay senın ıstedıgın bıgı aracını basmıcaktır buna emın olabılırsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    5 lik yay senın ıstedıgın bıgı aracını basmıcaktır buna emın olabılırsın
    çok baskmak istemiourm ztn fazla basık olmasın ztn şuan önde mügen ek war önde çou yere şuan bile çıkamıyorum ondan dolayı basınca ice yaklaşacak yere )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın 98 ıes sanırım onlarda 5.cm nasıl duruyo bılmıyorum sonradan gördum kusura bakma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ozgu_Akcan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracın 98 ıes sanırım onlarda 5.cm nasıl duruyo bılmıyorum sonradan gördum kusura bakma
    ne kusuru estafurullah yardım etmek için yorum atman yeter kardeş saol

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rıca ederım ne demek

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)