dışarıda kimliksiz dolaştık diye 69 TL ceza kesilmesi doğrumudur. Daha önce başına gelen var mı acaba aramızda ???
dışarıda kimliksiz dolaştık diye 69 TL ceza kesilmesi doğrumudur. Daha önce başına gelen var mı acaba aramızda ???
ilk defa duydum bu tarz bir olay acaba konusmanıza üslubunuza falan takıp yasanın verdiği yetkileremi dayandı![]()
doğru kanunen var. memur istediği anda kimlik vermeyen vatandaşa cezai işlem uygulayabilir. geçmiş olsun kötü olmuş.
ben bakkala gıtsem dahi alıyorum![]()
Yok abilerim konuşmam falan düzgün tiptede sıkıntı yok okumuş insanız sonuçta bu arada yaşım 18 kötü tecrübe oldu bide diyor 69 ödede ders olur sana ayırmazsın bi daha yanından diye espiriside yokmu ayar oldum inanınki allahtan adım soyadım tc kimlik nomu biliyodumda karakola gitmedik .
6 7 ay önce 1 km uzakta evi olan arkadasıma giderken polisler durdurup üzerimi aradılar kimlik yoktu yanımda 2 k.kartı gösterdım aynı isimli, kımlık no söyledım saldılar. Sanırım dikkat çekmemdeki amaç kapşon örtük eller cepte yürümemdendi.![]()
bi arkdaş kimlik yok nasıl yazıyor demiş. aslına haklıkimlik sorunca bi anda topuklayın yakalayamassa yırttınız demektir. napacak arkadan bakıp plaka anonsu geçmicek yaa
![]()
![]()
evet yıllar önce arkadaşımada kesildi o zaman 35 tl falandı ceza epey artmış. normalde seni alıp karakola götürme hakları bile var kimliksiz..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Kuzenımı evının onunde otururken almıs karakola goturmuslerdı kımlıgı geldıkten sonrada 69 tl ceza yemıstı kımlıksız cıkmamak gerek.![]()
yalanmotors
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)