kickbuttowski yavaşladın sanki biraz :D
Printable View
kickbuttowski yavaşladın sanki biraz :D
eline sağlık, o 190 a çizdikleri janta kurban :)
harika yaa eline saglık yeni bölüm gelmeli artık :D sabırsızlanıyorum :) teşekkür ederiz cevirilerin için cok guzel oldu böyle
Çok fena sardı. Animeyi indiriyorum şimdi, alt yazılarıda buldum. Mangayada güncellendikçe devam ederim.
altyazıları bana göderirsen çevirisini yaparım..
kickbukowski@gmail.com
Türkçe alt yazılarını buldum zaten :)
http://www.animemangatr.com/forum/ta...I&sort=&order=
Valla bende bu gün buldum :D
animeyi indirebileceğimiz bi link var mı
valla her girdiğimde hayal kırıklıgı yasıyorum at artık yeni bölümü :D Eline sağlık bu arada
linkde sağ tarafta en üstte torrent linki var 8gb , orda bölümler var , alttada altyazı hepsinin 1 paket şeklinde linki var , indirebilirsin , bu arada indirdim içinden japonca ve rusça dublaj çıktı , benim için artısı büyük , bukadar şans olur , kızada izletirim canı sıkılmaz :D
Olmadı şimdi :(
Bu linkteki senin yaptığın gibi bi şey mi ?
ya millet bişey sorucam; az önce initial d live action movie'yi izledimde, filmde bunta takumiyi tofuları adam gibi götüremedi diye dövüyodu, sanki çizgi filminde böyle bişey yoktu diye hatırlıyorum yanlış mıyım yoksa kaçırmış mıyım oraları ??
Film anime ve manga çok ayrı birbirinden hatta animelerin düzenlemeleri bile birbirinden farklı..
Bunta sadece bir keresinde Takumiye Dutch Tape Death Race ten sonra arabanın çamurluğunu sürttüğü için vuruyor. Sonra da kendi kendine durup ''çocuk kendini geliştiriyor'' diye düşünüyor.
Madem bekleyeni var devam edelim bari.. Bu gece 1 bölüm daha geliyor.. :)
aynen ya. bitir aga cok iyi gidiodu. sonuna kadar gidek.