Yok ben genel olarak replikaya karşıyım. 1-2 defa saat harici almak zorunda kaldım ama mümkün mertebe uzağım bundan sonra replika mala.
Printable View
Farklı kategorideki ürünler için birşey diyemem tabiki abi, bu alt tarafı bir saat. Hani arabanın yürüründeki vs. bir malzeme olur insanı canından eder veya maddi yönden sıkıntıya sokar. O durumde bende senin gibi düşünüyorum abi.
Teşekkür ederim Seiko modellerine bakmaya devam edicem araştırdığımda kullananların memnun olduğu bir marka.
Teşekkür ederim.İmitasyon modellerde Ulysse arkadaşım kullanıyor fakat ben orjinal garantili bir saat istiyorum.
Tavsiye ettiğiniz modelde çok şık bakmaya gittiğimde inceliycem.Not aldım teşekkür ederim.
Teşekkür ederim sizin aldığınız modelde çok şık.
Hafta içi spor-klasik giyinirim çok resmi değil ama malesef doğubank şansım yok :) Seiko modellerini incelemeye devam ediyorum.Teşekkürler
Belirttiğiniz model çok şık Bursa'da bulabilirsem inceliycem.Bu modelide not aldım teşekkür ederim.
Diğer fikirlerini belirten arkadaşlarada çok teşekkür ederim.
Öncelik seiko olsun bence.. 5 senedir kullanıyorum, çok doğru bir seçim yapmışım..
Pulsar markasına da bakabilirsin pulsar&lorus seiko alt grup saatleri..
Fossil Armani Citizen vs bu saatlere 100tl den fazla verilmez.300tl bandında en mantıklı olanlar Casio Edifice serisi ,Seiko Sportura serisi yada Orient markasıdır.Seiko5 serisindede guzel modeller mevcut.Orient ve Seiko5 serileri otomatiktir.Bilek hareketiyle güc depolar.
http://myrwatches.com/resources/medi...512d-1avef.jpg
casio efr 512
konyalida 370 civari olmasi lazim
http://images.gittigidiyor.com/4139/...41397179_0.jpg
bende o civarlara bundan aldım tavsiye ederim güzel saat
yaklaşık 7 sene önce vacheron constantin replikasi bir saate hatırı sayılır bir para vermiştim. sonra kolumda taşıdıkça replika olmasını bilmek beni rahatsız etti ve takmamaya başladım. Q&Q olsun orjinal olsun :icon_tup:
bir gün imkanım olursa sahip olmayı istediğim tek saat markasıdır.
Seiko ve fossil arasında karar vermeye çalışıyorum.Hangisi hoşuma giderse ona karar vericem.Tşk ederim.
Diesel'in saatleri fiyat olarak biraz fazla bütçemden.
Saat çok hoş fakat deri kordonlu düşünmüyorum.Tşk ederim.
Casio Edifice serisi daha hoşuma giden modelleri barındırıyor.Seiko5 biraz daha klasik bana göre,Tam otomatik saatlerin belirli aralıklarda kullanılmamasından dolayı mekanizma arızası verdiğini duydum bu konuda siz daha bilgilsinizdir aslı astarı var mıdır? Birde fossil hakkında iyi markadır diye duymuştum ama siz pek önermemişsiniz.Fikirleriniz için teşekkür ederim.
Bu model çok hoşuma gitti .Not alıyorum teşekkür ederim.
İyi günlerde kullanın benim için biraz spor bir model.
:icon_tup: Bende aynı fikirdeyim.Orjinal olması garanti açısından benim için önemli.
Fossile kim kaliteli iyi saattir demişse saatin s sinden anlamıyordur cok net.Ayrıca seiko5 in bircok spor ve klasik modeli var hangisine baktınız?
Pilli saatlerin içinde 5liralık plastik ve birde bildiğimiz kucuk saat pili duruyor dış görünüşlerine aldanmayın o Armanilerin falan içi bildiğiniz dümdüz plastik.Hepsini acıp bakıyoruz biliyoruz.Otomatik saatlerdeyse balansı osu busu carklar bildiğin makine calışıyor.Otomatik saat 40 sene dursun elinize alın calışmaya başlar yine kim durduğu yerde bozulur demişse birdaha saat hakkında yorum yapmasın.Umarım anlatabilmişimdir.
bu arkadaşı dinleyin 2. elde sattığı bir çok otomatik saat vardı ve nerdeyse çoğunda içim cız etmiştir. eğer bir saate 300tl den fazla para vericeksem bu asla pilli bir saat olamaz. alıcaksanız bütçeye en uygun orient mako serisinden bir saat alın, hem deri hemde çelik kayışla gayet tatminkar görüntüleri ve kaliteleri vardır fiyatıda uygundur .
Satiliklarda armani saatlarim var . Ilgilenirseniz goruselim .
Seiko, saattir....
casio edifice serisine bakın 3 sene önce aldım saat taş gibi kullanıyorum camı kardonu çizilmez etmez hem kaliteli sağlam güzel modeller var ve fiyatıda uygun
arkadaşlar benim gibi ince bilekliler için de saat önerirseniz çok memnun olurum :)
Geçen sene 419 TL ye almıştım dahada şimdi dahada ucuzlamış. Öncelikle söyliyim resimlerde durduğundan çok daha güzel. Kaliteli sağlam ve dikkat çekici bir saat gören herkes markasını soruyor :)
Casio EF-550D-1A Erkek Kol Saati - Saat/Gözlük/Aksesuar - Hepsiburada.com
Bende de casio edifice modeli var.. Çok memnınum fiyat fayda endeksi gayet iyi.