bununla ilgili resmi bi bilgi varmı
çizgi elektronikle itribata geç garantisi geçmiş olsada ucuz birşeyse parasız hallederler :)
Printable View
bununla ilgili resmi bi bilgi varmı
çizgi elektronikle itribata geç garantisi geçmiş olsada ucuz birşeyse parasız hallederler :)
kartın üretim yılı olarak bakarsak altından uzun zaman geçmiş nette ingilizce kaynaklarda bu sorunu yaşayan çok kişi var. dh'de biri söyledi bana. Bu kadar şey denedim. artık hdd'den ya da kablodan velahut hdd'ye yetersiz elektrik gitmesi gibi bir sorun yok eminim ayarlarının hepsini de biostan harfiyen yaptım. yine aynı sorun e ben napayım ?
mesela p5 serisi (tam model kodunu bilmiyorum) bir kartta ilker de var çocuk 3 sata bağlı çalıştırıyor senelerdir.
daha uğraşmam zaten kardeşim. Haziran 2013 gibi inşalalh baba asker :D :D
gelince inşallah güzel bir makineye geçiş yaparım. Donanım v.s oc uğraşma konusunda benden bu kadar.. :)
laptop huzur spec :D
biliyorum eski olduğunuda
çizgi servis verirken anakartın tamirat işlemi ile değeri arasında değerlendirme yapıyor
3liralık bi parça değişicekse yapar gonderirler diye dedim :D sende uğraşmamaış olursun eğer lazımsa
Kötü bir öneri olarak sata to ide çevirici ile ikisini de ide üzerinden bağlayabilirsiniz. Çok pahalı birşey değildi diye hatırlıyorum ama bazıları da her anakartta çalışmıyor.Arkadaşınızda filan varsa denenbilir