Peki benim aracımdada bu tip bir çizik var 2 kapı boyunca biri anahtarla geçmiş işte. Neyle giderebiliriz yada daha az görünmesini sağlarız?
Peki benim aracımdada bu tip bir çizik var 2 kapı boyunca biri anahtarla geçmiş işte. Neyle giderebiliriz yada daha az görünmesini sağlarız?
antalyada babamın sureklı gıttıgı bı boyacı var guzel işçiliği vardır öneririm. Ne olması gerektıgını soyler kabul edersen yapar. Bızdende selam soylersen zaten daha çok özenir. İstersen adres vereyim.
Kardeşim bu accordların mor -lacivert bir rengi varya o.
Ya renk ok de. İşte nasıl bir uygulama yapam ben buna :D
yine autoking yine bir sorun geçmiş olsun
geçmiş olsun,birtane autoking şubesi iyi olmazmı kardeşim hep kötü ustamı çalışıtırıyorlar ( demekki az paraya tecrübesiz eleman çalışıyor hep )
yazık olmuş ya çok geçmiş olsun..
Sanayiye gel 5011 Sokaktayım çöpelli oto yedek parça boyacıya yönlendiririm seni
bende sana sunu tavsıye edebılırım antalyada vaf vtı yı mehmet abı boyatmıştı bence ona bır danıs sana yardımcı olacaktır mukemmel ıs cıkartmıstı ustası ;)
http://www.techturkey.com/forum/otom...yenilendi.html
Autolifcenter A.L.C.
AKAY MAD.HAY.OTO SER.HİZ.TUR.TAŞ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.
Akdeniz Sanayi Sitesi 5007 Sokak No:13 - 15 Merkez
+90 (242) 221 04 89
işinin ehlidir.
ya onu o hale getireni tekme tokat dovmek lazım, dostum iyi bir boyacıya orayı boyat sadece parçayı boyatma yedirsin gitsin..
muratcan benimde boyacı var düşünürsen yardımcı olurum...
bence boyaya gerek yok şuan rötüş yaparak düzeltilebilir
hocam benim araçımı sürekli olarak götürdüğüm bir yer var çok net söylüyorum bu adam antalyada kaporta ve boyada en iyisi.akdeniz yeni sanayisinde 1 nolu girişte Turgut Oto var orda Bekir Kır ile görüşüceksin Bosh servisidir aynı zamandada