karşı tarafın ingilizce kullanım şekli ben Türküm diye bas bas bağırıyor zaten
The car cannot be delivered until you deposit the money to the company.Hangi yabancı bu kadar article kullanır ki bizim dışımızda![]()
karşı tarafın ingilizce kullanım şekli ben Türküm diye bas bas bağırıyor zaten
The car cannot be delivered until you deposit the money to the company.Hangi yabancı bu kadar article kullanır ki bizim dışımızda![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
evet bende başta o şekilde olduğunu düşündüm, 2-3 defa sormama rağmen söylemedi türk vatandaşı olup olmadığını, en sonunda yes dedi bi dahada cevap atmadı,
bide verdiğin site sahte diyorum, firma aynı farketmez diyo
mail ile cevap atacak mı diye bekliyordum, sanırım siz halletmişsiniz![]()
site felaket zaten 10 yaşındaki çocuğamı yaptırmışlar şablon kayık yazılar desen şablona oturmamış kırık duruyor logo olayına hiç girmiyorum felaket paintte yapılmış belli![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
sahibinden.com da bu tarz dolandırıcı bir ton insan var. bikaç defa denk geldim şikayet mesajı attım ilanı kaldırdılar ancak yeni üyelik ve farklı fotolarla yine ilan açıyorlar. başa çıkması imkansız gibi birşey alıcıların dikkatli davranıp aracı inceleyip ondan sonra alması lazım aksi halde ucuza buldum diyip atlayınca sazan.avi kaçınılmaz oluyor![]()
araba yabancıdan yabancıya olursa o fiyat çok normal..
benimde başıma bu tarz bir olay geldi.
2000 model palio marka araçtı..ilanın altına galericiler aramasın yazmışlar( keriz aradıkları içindir büyük ihtimalle) telefon numarasıda yoktu. mesaj attım.ingilizce bir mesaj geldi..mail adresi verdi , ordan konuşmaya devam ettik.. bayan olduğunu ve istanbulda çalıştığını , aracın istanbulda olduğunu fakat kendisinin yurt dışında olduğunu söyledi..eğer aracı almak istiyorsam WESTERN UNİON ile parayı ailemden birinin adına yatırmamı ve bana yatırdığım hesap nosunu kendisine vermemi söyledi..ailenin adına yatırırsan benim burdan parayı çekme şansım yok , sadece görebilirim ve paranız olduğuna ikna olup türkiyeye gelebilirim dedi.. ama biraz araştırdığımda burda büyük bankalarla çalışan WESTERN UNİON un , yurt dışında bazı ülkelerde bakkal dükkanına bile bayiliğinin verildiğini öğrendim..birçok kişiyi dolandırmışlar bu şekilde..allah insanımıza akıl fikir versin..
o western union olayını yapana ben de denk gelmiştim, ben de baya kafaya almıştım herifi
hem bmw 1.16 hem de mini cooper ilanı vardı
paranın yarısını deposit et sadece paran olduğunu bileyim gelirim, merak etme sen onaylamadan çekemem dedi ingilizce
ben sana banka hesabımdaki bakiyenin fotoğrafını göndereyim ya da sen ciddiysen buradan uçak biletini alayım dedim:
sustu![]()
Aracı firma adına kaliteli bi ste yapsalar demek adamlar fena tokatlicaklar milleti![]()
Fiat's Are Faster Than You Think!
Benim gördüğüm bir tane daha var 2-3 ay önce 2006 model legacy'e 20.000 fiyat yazmıştı Türkçem yok şu mail adresini kullanın diye açıklamaya yazmış..2 hafta önce fiesta ararken yeni kasa 15.000e buldum baktım yine aynı kişi yine aynı açıklama sonradan öğrendim adam kaporaları alıp kayboluyormuş..Bir kaç kere şikayet ettim ne oldu bilmiyorum dikkatli olmakta yarar var.Hele sahibinden.com gibi herkesin bildiği bir sitede yüz çeşit insan mevcut daha Türkçe yazmayı bilmeyen adam ilan veriyor bu adamları kandırmakta kolay oluyor haliyle.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)