5 ciktiktan sonra 4s ler $100 ucuzladi . kontratli $99a satiliyor 4 ise bedava .
Printable View
5 ciktiktan sonra 4s ler $100 ucuzladi . kontratli $99a satiliyor 4 ise bedava .
4s türkiyedede gayet makul yurtdışı fiyatlarına denk fiyatlara var..
1200 tl civarlarında satılıyor.. zaten 700 dolar artı osu busu 100 tl de öyle ödesen aynı fiyat aralıklarına denk gelir..
2 hafta sonra bende dubai ye gidicem , geldikten bir ay sonra kasımın başında da çine gidicem. acaba oralarda bulabilirmiyim satmak için getirmek istiyorum.
Yok hikaye oldu 5 bizim için 22-1ekim arası peder alır inşallah :)
hTC derim ben.. ne kadar ozellık kullanmıyorum deseneız de bır HTC kullanıcısı olarak kesnlıkle tavsıye ederim..
Arkadaşımla telefonda konuştum cihan burada çadır kurmuş millet dedi inanmadım resim yolladı buyurun :D oha diyorum :)
http://e1209.hizliresim.com/11/n/d789m.jpg
turkcell'de sıraya girme törenleri başladı mı veya ne zaman başlar bilgisi olanlar??
Annemlerin eline yazıp versem SIM Free Iphone 4s diye heralde alabilirler bir sakatlık cıkmaz dimi sim yuvasının uymaması gibi birşey olmaz heralde.Gelincede pasaportla turkcelle gidip actırıcam hepsi bu.
s3 > phone5
4S alabilirsin.5 i bekleyene kadar
adam iphone nasıl alırım diyor, htc samsung önerenler neyin derdini yaşıyor ??
600 dolara alırlar :)
yahu bu türkiyede 1200 liralara 4s varda onlar kırılmı vs muhabbetinde olanlar değilmi benimde amerikaya gitme durumum var gitmişken ne alayım burda satmak için uçak biletine katkı olur biraz ipadmi alayım ne alayım beyler kar bırakıcak bişeyler söylesin tecrübesi olanlar
5 beni masraftan kurtardı :) iyiki korktuğum kadar farklı güzel dizayn yapmadılar
sIII kadar boyu var sanırım ? sIII biraz daha ince