Daha önceden ilginiz var mıydı? Yoksa okçuluk bu aralar yükselişte mi?
Printable View
Daha önceden ilginiz var mıydı? Yoksa okçuluk bu aralar yükselişte mi?
En kotu ihtimal 470*0.2 94 dolar vergi oderim bana gelisi 470+80+94 644 dolar 644*1.8 1160 tl oluyor. Vergiden yirtarsam 1000 lira trde verdikleri fiyat 2200 :)
Maas yatsinda alayim bunu :)
Vardi bende ilgi cocukluktan vardi :)beri lisedeyken aldim su an kullandigim makarali yayi tabii bulundugum yerde kurs yoktu evin bahcesinde ata ata arastira arastira ogrendim az bucuk. Simdi kullandigim yay cok tatmin etmiyor fazla stabil degil o sebeple boyle bi aksiyona girdim :)
Markayı özellikle mi tercih ettin ? Fiyat olarak biraz daha çıkarsan Hoyt var. Parçalara ayrılmış şekilde hiç takılmadan geçmişti bundan 6-7 sene once benim yayım
Arastirdim yorumlari okudum degerlerine filan baktim baya makul geldi bana. Hoyt larida inceledim ama cidden cok fiyat farki var. Yani 0 hoyt ciplak yay 700$ dan basliyor. Vector serisi yada Crx ler. Bunun boyle set olmasi cezbetti. Birtane mercekli nisangah alirim baska biseye ihtiyacim olmaz diye dusunuyorum.
bak buda var fiyat larak makul
Bear Mauler 50/60# R/H--HUNT Bow only GREAT BUY | eBay
Satıcıya parçalarını söküp hediye olarak göndermesini söyle. Kimse demonte yayın ne olduğuna anlam bile veremez. Çok büyük ihtimal takılmaz. Ben 4 haneli bir rakama almıştım Hoyt'u takılacak diye çok korkmuştum hiç sorun yaşamadım
Ben senelerdır tek ok atmadım . Yayımı da satmıştım ama yaz başından beri tekrardan kaşıntı tuttu. Senin konu da tuz birer oldu.
Benim yeni yay almam önümüzdeki yazı bulur. Hiç öyle profesyonel olaylara girmedim. Çiftliğimiz var orada ağaçlara teneke kutulara derken rc uçaga kadar arttırmıştım seviyeyi( alcak ve yavaş ucuş tabi ki )
konuyla alakası yok kusura bakmayın bi sorum olacak
bu t-shirt'ü almayı düşünüyorum,gümrüğe falan takılmadan sorunsuz gelir mi ?
AMS Alpha GT-R T-Shirt (V2) - Automotosports, Inc.
Ooo super,takilmaz ise almak lazim hemen.
Yalniz ams'in sitesinde uyelik istiyor ve ulke olarak turkiyeyi secemiyorum.nasil yapicaz ki ?
Daha once yurtdisindan alisveris yapmadim yardimci olun plsss