Wireless sikintisini nasil giderecez arkadaslar.
Printable View
Wireless sikintisini nasil giderecez arkadaslar.
valla bende 1gb boş alan var gayet iyi makina sıkıntı yok :D itunes e bağlayıp güncelledim (4s)
klavyede eski haline geliyo arkadaşlar
i tunesten yapmadim yedek almadim yani telden direk yukledim geri donup tekrar yukleme yapsam olur mu ?
iphone 4 kullanıyorum uygulamalar 300 mb yer kaplıyo geri kalanı müzik boş kalan yerim 1 gb olmasına ragmen fişek gibi ayıptır söylemesi bir sorun var sizde o sorun çözülür geri dönmeyin
İtunes üzerinden yedekleme yapıp temiz bir restore deneyin derim.
Deneyelim bakalim ama korkutuyor bu restore islemi filan cok kurcalamiyoruz acemilik cekiyoruz rehber resim video havaya ucacak die odum kopuyor :D
ios 6yı yükledim. hadi fazla yer kaplamadı, Ama meretin pili daha çabuk bitiyor
iphone 4 32gb gerçi 2 yılını dolduruyor
otomatik parlaklıkta fark var baya. şarjın daha fazla gıtmesı lazım karanlıkta baya azalıyo ekran ısıgı.
ben de gece güncelledim baya kurcaladım ama bi sıkıntı yok şimdilik 3gs 16gb
Şu konuyu biraz toparlayalım. Halledelim sorunları..
Yaşadığınız sorunları tek tek yazar mısınız?
Örneğin "Wireless sorunlu" şeklinde değil, Sorunu ne..
Bağlanmıyor mu.. Yavaş mı bağlanıyor.. Herhangi bir ekran geliyor mu..
Yaşadığınız sorunu çok net bir şekilde yazarsanız halletmeye çalışalım burada hep beraber..
Buyrun...
Abi bence 1 konu üzerinden yazışmak daha iyi olur.
1 den fazla konu var ve kim neyi takip etcek karışıyo sonra.Eski konu yada yeni bir konu üzerinden devam edilmesi daha uygun olur.Sen ne dersin?
Doğru söylüyorsun.. İphone konusuna yanaşın dağılmasın konu :D
Simdi bn bu ayped 2yin nasil guncellicem bilen birisi bir yardım ederse cok guzel olur aldığımdan beri bı kere verdim jailbreak program ne warsa yüklettm bir daha icine müzik bile atmadım bilmediğimden ötürü varmı yardımcı olabilecek biri ?
bu tarafa gelin arkadaşlar..
http://www.techturkey.com/forum/sohb...onlar-249.html
3G S güncelledim bende sıkıntısız çok iyi oldu hatta :)
3gs de ios 6 nın hiç kasmadığından emin miyiz arkadaşlar? duruma göre babamın telefonuna yapıcam sonra adam içine ettin demesin geri de döndüremem :)
Klavye küçülmüş onun dışında yavaşlama yok 4s de
6'dan memnunum bende, youtube kaybolmuş olsada :)
bende 4 var, panaroma özelliği gelmiyor mu? sizlerde nasıl oldu sadece 4slere mi geldi acaba?
4s'de var panorama kameranın seçenekler kısmında
Mesaj kısmında hata var bende.. bütün mesajları sildim fakat yeni mesaja tıklasam bile eski bir mesajdaki mesajlaşmaları görüyorum..
şirket maili gönder/al yapmıyor.
kişisel wifi access point kuramıyorum..