atakoyde ve florya yolunda ıkı kere çevirmeye girdim..hatta ataköydekinin el işaretini geç gördüm ve ani reflex ile birden kırdım..adamın uzerine çıkıcaktım yanlışlıkla..aman kaçıyomu vs..falan diye düşünmesinler diye..
neyse ataköydeki bi ayar oldu..geç gördüğümü söledim el işaretini..effledi püfffledi evrakları istedi..neyse insanmış çok bişey demedi :) çok ses çıkıyo farkındasın dimi dedi..evet farkındayım..lutfen motor hacmine bakarmısınız dedim..baktı hee tamam dedi kaç yakıyo kmde falan fıstık faslından sonra bıraktı gittim..aynı gece floryadada cevırdıler yesılkoyden çıktım florya flyınn ıstıkametıne dogru..neyse durdum alkol evrak bakımından sonra,memur amırının cagırdıgını soledi..aldık başımıza bela ataköyde bişey yapmadılar şimdi acısı çıkacak dedim..yusuf modunda bi gittim arabanın yanına,buyrun memur bey dedim..adam şöle bi baktı..o ön plakanı tak istersen yoksa işlem yaparlar,ki ben görürsem bidaha,ben yaparım dedi..dedim hayhayy memur bey..yine kaç yakıyo bu kaç bastın muhabbetinden sonra iyi geceler diledim ve evime geldim :)
bazı memur arkadaşlar çok anlayışlı..böle arkadaşlar sıklaşır inşallah :D