Xperia S i gördüm görmez olaydım :D
Printable View
Xperia S i gördüm görmez olaydım :D
...........
yarın kesin alıyorum telefonu yardımcı olun kararsız kaldım :)
htc one x veya sony xperia s düşünüyorum.bu ikisi arasında sizce hangisini tercih etmeliyim
u yu boşverin arkadaşlar.bütçeyi bi miktar yükselttim kesin kararım xperia s veya htc one x.
bu iki telefon arasında kararsız kaldım.aşağıdaki linkte telefon özellikleri mevcut.xperia s ekstra olarak ps oyunlarıda oynanabiliyor sanırım.
Fiyat ve Özellik Karşılaştırması - Cep Telefonu - Sony Xperia S vs HTC One X kıyaslaması
kardeşim bütçeyi zorlamadan s2 al geç.gayet hızlı telefon.alırkende satarken üzmez.şık ve hafif.diğer modeller elinden zor çıkar
kürek gibi elim var :D genede s2 ciddi kaba bence.xperia daha zarif duruyor.zaten çok kararsızım kafam iyice allak bullak oldu
sıfır motorola atrix alabilirsin sanırım 850-900 tl şuanda emin değilim. ben 5 ayönce aldım çok memlunum.
düşünürseniz eğer
http://www.techturkey.com/forum/off-...lgisayari.html
xperia s ile one x i biraz inceledim, htc daha hoş bence
hala telefon alamadık spor gazetesi :D
amerikadan gelen cihaz alınırmı sizce.cihaz sıfır kutusunda ancak garanti yok kayıt işleminide ben kendim yaptıracam başkasına güvenmiyorum 3 ay sonra patlıyor yoksa :)
yani yurt dışı cihazları nasıl sorun yaşarmıyım.
gün itibari ile xperia sola almış bulunmaktayım ve bu gün ICS güncellemesi geldi :)