fifa iyidir pes ps2 de keyifliydi:D
Printable View
fifa iyidir pes ps2 de keyifliydi:D
Dün pesi ilk defa açtım daha oyunun beşinci dakikasında oyuncu çizgiye topla çok yaklaştı ve o kronik hatayı yeniden gördüm pes en azından çizgilerdeki yapay zekayı geliştirirse iyi olucak ***** fifa aldı başını gidiyor.
Nerde ki yeri. Ona gore dogubank a gidicem veya gitmiycem :)
Benim aldığım yer Anadolu yakasında suadiyede ufak bi playstation oyunu ve DVD filmler satan bi yer.
Anladim tesekkurler sagolasin
Aksam 7 gibi filan aldım
http://i45.tinypic.com/2nm0tfo.jpg
http://i46.tinypic.com/35i1tao.jpg
Ankarada hemen bulabileceğimiz bir yer varmı acaba??
Pesciyiz ama bu kadar fifa için yazan var denemekden bişey olmaz mantıgıyla bide fifayı denicem bu sefer :)
pes2012 deki zart zurt calınan fauller ömrümü yedi geçen sene :D
2013 dersek pes daha iyi Tabiki.. 2012 dersek de Fifa her ikisi için kıyasım budur..
Bu arada yeni bir grup kurduk, Ankara Bahçeli'de her ayın son pazar günü turnuva yapacağız, az olalım öz olalım istiyoruz, iyi oynayanlar varsa pm den ulasabılır bana , turnuvada 1 2 3. Ye kupa madalya konsol verilecek..
ben lfs den başka oyun bilmem :D
ikisini oynayanların büyük çoğunluğu fifa diyor.kim hangi sini tavsiye ediyorsa örneklerle açıklarsa çok daha iyi aydınlatır bizde buna göre seçeriz.takipteyim
Titans Games diye bir yer var.Demirtepe metro duragının arkasında yeşilırmak sokakta.Çok ucuza alabilirsin ordan eski oyunlarını takasta yapıyorlar şu anda var sanırım ellerinde fifa.
Kıyaslamaya gelince Winning den beri oynuyorum pes i taa şu japon spiker olduğundan beri.Fifanın da her serisini denemesemde çoğunu oynadım.Fifa yavaş kalıyor pes e göre.Oynanabilirlik açısından pes kesinlikle daha iyi.Pes 13 e gelince bir kaç hareket gelmiş oyuncuların kendine has koşu stilleri vuruş stilleri çok hoşuma gitti fakat gol atmak çok kolay artık.Ayak içi ile köşeye (r2) gol atmak zorlaştırılasa da normal uzaktan şutlar bitiriciliği iyi olan bir futbolcuyla çok kolay.
Bu sefer fifayı satın alıp deneyeceğim 13 den çok umutluyum bakalım :)
98 'den 07 'e kadar fifacıydım, 08 den beri pes' tarafındayım. İyi veya kötü diyemem ama benim için pes den başkası yalan :)
Ben en son arkadaşımla fifa 2012 oynamıştım. TOpa vuruşları müdahaleleri falan gerçekci gelmiyor yahu. Nedendir bilmiyorum bana hep pes çekici gelmiştir. Pes 2013 var pcmde ama fifa 2013ü de denemek istiyorum.
bence fifa daha ağır kalıyor hareketler paslar çalımlar vs..
pes daha akıcı ve daha zevkli.