yakına verıyolar genelde ya araba varsa yetısırsın bence.ama bence kesın bı bılgı al o aynı gun alabılırmısın yoksa gec mı kaldın onu ogrenmek lazım :D
Printable View
yakına verıyolar genelde ya araba varsa yetısırsın bence.ama bence kesın bı bılgı al o aynı gun alabılırmısın yoksa gec mı kaldın onu ogrenmek lazım :D
beyler şifreyi hallettimde şimdi nerden neye bakacaz.
işlem yapmak ıstedıgınız aktıf sınavdan kpss-orta ogretım-onlısans olanı secıceksın sonra solda belgeler kısmı fln olması lazım
saoln beyler son dk golu oldu eyw :D
evet arkadaşlar yorumları alalım 60 soru yapabildim sadece mattan 5 soru yaptım :))
iü edebiyat fakültesinde girdim.
sınavın başından sonuna kadar köpek havlamalarıyla geçti :)
türkçe iyi sosyal coğrafya pert mat idare eder.
sonuclar ne zaman acıklanır acaba?
türkçe 3 boş,mattan battım zaten :) 16 tanede ordan boş var, tarih sosyal toplamda 3 de ordan ama pek ümitli değilim 2010 da 81 puan aldım atanamadım düz lise olduğum için
mat neydi aq ya kazık bildigin totalde 85 soru yaptım kalanı bos hayırlısı ne zaman acıklıcaklar :D
kime sorduysam matematik ve coğrafya kazık dedi. bazıları çok kafaya takıyo ki gerçekten hayatın sonu değil bu sınavın başarızlıkla sonuçlanması. ben memur oldum da ne oldu? borcun harcın, geçim sıkıntısının içinden çıktığımız mı var? aynı... Allah sağlıktan mahrum etmesin bizi. herkesin hakkında hayırlısı. ;)
Evet bir hort çekelim konuya,
Bazılarının bildiği üzere bu hafta sonu KPSS sınavı var,
Var mıdır benim gibi bu sınava girecek olan?
Ben bu sene dershaneye gittim baya sıkı çalıştım son bir aya kadar, son zamanlarda da düğündü hastalıktı uğraştım biraz. Sağlık olsun bir şeyler yapabileceğimi düşünüyorum yine de.
lise mezunları için kpss ne zaman oluyor
seneye abi o.2 senede bir oluyor.geçen sene girdik.
Ben giriyorum . Bu alan sınavı ya bizim için bir şans olacak yada tam tersi :)