Süreyi yapan Zeki,Murat abi değil,dsg var die 2 saniye fark olmaz pist ortamında.
Printable View
Lastik önceki organizasyondan 4mm kalan cup2 ler (conti 6 nın muadilidir), kat iptali yok kat arabanın üzerinde. Kat iptali ile yazılımla gelecek güç çok fazla ama gerek yok şu an için bence. Asıl iyi bir lastik var ama kullanmıyoruz yol aracı kategorisinde sayılsın sürem diye.
Cup2-Trofeo-Conti6 bunlar ayni sinif.
Bu aracin potansiyeli 2:23 dedigimde inanmayan Zeki,kendisi yapinca inanmistir sanirim ki suan 2:22 ye goz kirptigi kesin :)
Ben GT3 ile sure yaptim?oda best time idi,hic beklemiyordum...
İnanmadım değil abi lastiğin durumu ortada 4. seansına çıkıyor + olarak 1 aydırda yolda her gün 100 km kullandım o yüzden gelmesi zor gözüküyordu. Zaten lastik hidrolik yeni olsa 2.22 nin başlarını zorlardım diye düşünüyorum. Yanlış tespit etmediysem 23 gelen turda fren ve lastikten dolayı hata var :) bu arada tek tur değil 2.23 seans içi 25-24-24-23 var lastiğin seans içi durumu anlaşılsın diye söylüyorum.
Daha iyisi gelir kasim sonunda,sabir...
Sureyi dusunmeden kullanima devam
Abi bu mesajı son yazımdan dolayı bana söylediysen komik olmuş. ben dsg den hızlı vites atarım daha hızlı kullanırım demedim, kişisel zevk dedim. kaldı ki hayatımda dsg araç kullanmamak? :) hangi markanın teknolojisini yazarsan yaz hepsini kullandım gerek caddede gerek pist ortamında. Hangi marka aklına gelirse gelsin emin ol kullanmışımdır... Neden bu kendi tercihini tercih edilmediğinde hayatında kullanmamış veya Heel and toe bilmeyen vs yorumları oluyor ki? Avatarımdan dolayı bunu düşündüysen birşey diyemem de emin ol her türlüsünü tecrübe ettim geçmişte... ve yine söylüyorum manueli tercih ederim. ondan keyif alıyorum. ister minibüsçü gibi olsun ister başka şey, geçmişte pilotlar pilottu ve eminim çok daha keyifliydi araçlar. gaz fren de akülü araba gibi geliyor bana. ama yine söylüyorum dsg evet daha hızlı ama kişisel tercih söz konusu olduğunda şahsen çok zevksiz..:) önceki yazımı da okusaydın bunu yazmıştım.
Type r a gelince eski vti sahibiyim ep3 abimde vardı defalarca kullandım ve takdir ediyorum çünkü aracın yol dinamikleri nereden nereye geldi. Tek savunduğum bu. bi de daha önce de söyledim firma geliştirmeleri yanısıra aftermarket şirketlerin ekipmanları ile çokçok farklı noktalara gelicektir zaman içerisinde.
Pistte dönen cupra ve sahiplerini de ayrıca tebrik ederim çok güzel süreler geliyor cidden.
Demek ki hersey hondanin allayip pulladigi gibi degilmis. Bak renoya, cikti babalar gibi yapti suresini cekildi kenara, hic polekige bile girmiyor. Honda gibi kacak gocek is yapip reklam pesinde degil adamlar. Sirf bu yuzden trophy-r alirim imkanin olsa typer yerine.
TC'de renault'u bu kafa yonettigi surece degil R,throphy bile alamazsin...
Anca ithal.
bugra soyle birsey paylasmıs
https://instagram.com/p/9YwPIJlAqC/
http://www.hizliresimyukle.com/image...95836267_n.jpg
#Repost @intercitypark with @repostapp
・・・
Yeni Type-R önden çeker rekorunu, fabrikadan çıktığı hali ile, bir kez daha kırarak ilk sıradaki yerini aldı. 2:22.118 lik dereceniz ile önden çeker otomobillerde en hızlı derece sizin. Tebrik ederiz Honda Türkiye , Jason Tahincioğlu. #intercitypark #laprecord #istanbulpark #hondalove #vtec #turbo #vtecturbo #hondalife #dikkattyper #fast #best #istanbul #Turkiye #Turkey — Intercity İstanbul Park'ta.
Rekor yeniden Type-R'da... :)
Jason'un biraz acelesi varmış, çıkıp hemen geri geldi :D
Tebrikler Honda Type R ve Jason Tahincioğlu. Harika bir noktaya çektiniz yine çıtayı keyif geldi tekrardan listelere :)
tuh tuh tuh cok uzuldum sımdı cupranın rekoru gitti iş dsg de değilmiş demek :D
Hahahahaha thug life versiyonu birisi yapar yakında
ortalık karıstı yine budamı yalan haber acaba
İlki gibi bu da doğru haber tabiki, e artık video gelir heralde :D
Leon cupra surucusu halk gunu rekor kiriyor
Honda sanirim bos pistte ve profestonel pilotla rekoru ele geciriyor bu cokda adil olmasa gerek
Bence her iki stok aracı da J.Tahincioğlu kullansın, adalet yerini bulsun :)
Leon cuprayı kullanan insan evladında da bilek var elbet
oda süresini aşşağı çekebilir kendini geliştirerek
güzel oluyor böyle rekabet oluyor videolar falan izliyoruz her iki markanında araçları zımba gibi iyi olan kazansın :D
cupra stok muydu ?
Buradanda Jason ve Honda'ya tebrıkler...
Mission completed...
Zekı,sayende :)
Vay arkadas hondaya bak, isi gucu birakmis, amator kullanicinin halk gununde sureyle sidik yaristiriyor. Neyin mucadelesi anlamadim ki? Gir kardesim nurburgringe fabrikasyon araba ile yap offical suresi otur liderlige. O zaman eyvallah. İsin gucun yok adamin birinin, alakasiz bir pistte yaptigi sureyi mi gecmeye calisiyosun? Harbiden daha da antipatik oluyorlar......
audi seat vw dsg lerinden sanırım yoktur kullanmadığım zaten, cayman ve evo 10 gündelik birkaç gün kullanma fırsatım oldu, İstanbul park ta panamera turbo, r8, lambo olarakta gallardo 560/4 kullanma şansım oldu abi. He ama Ferrari den otomatik kullanmadım 355 manuel kullanmıştım şehir içi kısa mesafe ama çok uzun zaman önceydi o. Başka otomobillerde vardır illaki bahsi geçebilecek bu konuda ama meslek değiştireli baya zaman oldu. Yazıma dikkat edersen zaten dsg hızlıdır hızlandırır katılıyorum ama manuel daha zevkli geliyor bana diye söylüyorum. Test etmek demeyelim ne haddimize kullandım demek daha doğru olur...
Tebrikler Honda Türkiye & Jason :)
Allah belanı Versin Doğuş
Söyleyeceklerim bu kadar :D
Yeni rekor halk gününde mi kırıldı ? Yani eğer halk gününde öylesine bir çıkış yapılıp da kırıldıysa amenna ama yok sırf örnek veriyorum X Kullanıcısı halk gününde bi süre yaptı diye tekrardan pist kapatılıp böyle bir süre yapılıp üstüne de yayınlayarak Honda Türkiye tarafından gurur duyuluyorsa ; reklam ve pazarlama müdürü her kimse tanışmak isterim :D
Halk gününde çıkıp Zeki'nin aldığı riskleri alıp kırsalardı eyvallah derdim.
Aynı şartlar Zeki'ye sağlansa Leon ile süre ne olur buna bakmak lazım ;)
Zeki kardeşim birkez daha tebrik ediyorum bileğine sağlık başarın sebebiyle bir otomobil firmasını tekrar piste çıkmak zorunda bıraktın :)
keşke intercity bi babalık yapsa zeki kardeşimize, hondanın denediği kadar denese pist boş olarak. jason a verseler cuprayı dicem ama tahminen htr ile anlaşmaları vardır.
bide herkes jason ı göklere çıkarmış ve zeki kardeşimizi sinek ikili yapmış. zeki belki çok iyi pilotaja sahip..
Peki buradan sesleniyorum. Zeki kardeşim ben bir fikirde bulunmak istiyorum. Forum olarak (tabi katılmak isteyenler). Senin 0 lastiklerini ve gerek varsa yeni balatalarını alalım (Belki doğuş bile bu tatlı oyuna sponsor olmak ister). Buğra kardeşimde içerideki yetkisini kullansın. Sana özel yada gene Honda da olabilir. Çıkılsın bir deneme günü yapılsın...
Cupra Zeki abi 2,22'yi geçtiğinde honda tr yeniden pisti kapatacak sanırım:)
mESHUR Oldu zeki vay ak:) yarışçılarla mukayese ediliyor helal valla boşver süreyi filan buralara gelmekte çok iyi..:)
Beyler Yenı TypeR yazılımlıymıs Dagılabılırsınız :D :D :D