310 hp önden çeker 2500 de maksimum torkunu veriyor ama kilit yok. Müthiş akıl etmişler gerçekten. Şekli olsun ama yol tutmasın.
Printable View
310 hp önden çeker 2500 de maksimum torkunu veriyor ama kilit yok. Müthiş akıl etmişler gerçekten. Şekli olsun ama yol tutmasın.
ben hala fuardaki bodykitli halinin gelmeyecegini düşünüyorumm :) bakım burayada yazıyorum
..cupra ile typer arasında kalan bir kişi lütfen gidipte typer almasın :)) boşa zayiyat vermeyelim
kilit var tabiki
la hiç bi yazıda kilitten bahsedilmio. Amortisör vs bilgisi var kilit bilgisi yok.
Meet The All-New 310PS Honda Civic Type R
Has the new £29,995 2015 Honda Civic Type R been worth the wait? by CAR Magazine
Abi kilit var, sıkıntı yok. :)
iyi varmış ama hala yavas megane dan yazık yaw.
tork steer icin on takimda bayagi bi ugrastilar diye biliyorum.
diff var. yoksa 400 kusur torkla nasil bas edilsin...
Araba geldi de diff'i kusur kaldı emenike :D
Bu nedir ya:puha::puha:
Honda'nın BTCC yarışlarına katılmak için yaptığı Type-R
Honda Civic Type-R-BTCC 2015 | Türkiye Motor Sporları
Anlasilan gelicek arac sayisi ve fiyati konusundaki belirsizlik araclar gumruge gelip vergileri odendikten sonra kesinlesicek gibi gorunuyor ki en dogrusu bu sekildedir. ***** doviz kuru surekli degismekte.
Tolganin ust postlarda yazdigi aracin ozelliklerine bakilacak olursa 140-150-155 tl yi hakeden bir arac olucak anlasilan.
Gelsin artik ne zaman geliyorsa ona gore almayi dusunelim...
Seçim sonrası Doların fırlama olasılığı yüksek. O zaman görün siz 150 mi olur 180 mi.