olmak zorunda olmalı o kadar para veriliyor neticede, honda tr getirmiyor olabilir, sağ olsunlar çok vasatlar.
Printable View
Abi tekrardan hayırlı olsun çok yakışıklı makina maşallah
Abi hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Maşallah araca.
umarım Bursaya geldiğimde denk gelir :)
İstanbulda evin üst caddesinde sürekli görüyorum yolda ciddi derecede dikkat çeken bir araç.
Allah ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin.
Hayırlı olsun, tüm Type-R kullanıcıları çok şanslı imreniyoruz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
https://www.youtube.com/watch?v=g7JWP5Ix1WU
Yağız Avcı burada 1.4 170 ünite ile 2 kişi çok kasmadan 58.7 sn yapıyor. QV'nin hakkının 55'den iyi olması gerekir diye düşünüyorum.
Orayı duz gecmek ımkansız,duz gecınce sonrakı vırajda dısta kalıp arkayı kaybedıyorsun.
Yagızda zaten aracın hakkının 53 lerde oldugunu soyluyor mıke,rahat ol :)
Herkese tesekkurler.
Allah sizlere daha iyisini nasip etsin.
Hayırlı Uğurlu Olur İnşallah.. KAzasız Belasız Ağız Tadıyla Kullanmayı Nasip Etsin..
kazasız belasız bugüne kadarki en yakışıklı ve en sosyetik typeR olsa gerek iyi günlere kullanın
Bu sefer olmus hakikaten derken :)
Ek9 ve Ep3 kadar safkan hicbiri olamaz :)
bence işin komik yanı o fiyatlara satılması değilde belli bir s2000 grubu var alıyorlar piyasadaki s2000 leri biraz cila boya bir kaç yerde şunun için boyattım bunun için boyattım kelimeleri ondan sonra toplu olarak satışa sunup 10-20 k üstü iteliyorlar. yoksa araç şahane duruyor ve cidden tutuluyor fiyata takılmayın takılacaksanız gariban mercedesi tofaşa takılın 14-15 bin TL lere çıktı ve 1.4 honda ların 15 e alıcı bulamazken 22 ye vermemelerine takılın :)
edit yanlış yazıldı :D
Ewren hayırlı olsun, güle güle kullan.
Eh bir de kendi konusunu aç şöyle bol fotolu, coşalım, imrenelim :)
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullanmak nasip olsun :) Maşallah
vidalar plaka altında kalacağı için gözükmeyecek ama ben geldiğim de araca sıkılmış halde buldum. tam inceleyemedim açıkçası ama bugün incelerim. belki plakalık 2 parçadan oluşuyordur. en alttaki plastik tampona yapıştırılmış olabilir. üst parçada ona sıkılmış olabilir diye düşünüyorum.
Benim arabamda plakanın delikleri hazır yerde, büyük ihtimal bunda da öyledir. Plakalık için kimse tampon deldirmez diye düşünüyorum. Yeri hazırdır, simetrik değildir coolerdan vs vs dolayı diye düşünüyorum.
Benim gibi bantla yapıştır gitsin, plakalığa gerek yok Evren.
ne plaklıkmış :) iki gün sonra yapar bi app pleksi kapanır gider.
hayırlı uğurlu olsun evren abi güzel günlerde kullan inşallah..
sorun plakalık değil ki . Plaka geliyor zaten üstüne. Eğer tamponda orjinalin de deliklerin yeri orjinalinde orda değil ise , yapılan işçilik ve yapılabilecek olan işçilik sorun.