her rengini almak lazım. dursun kenarda. değerlenir. :)
Printable View
Dun Honda'ya gittim,arkadasimiza 1 adet aldik,orada detayli konustum. Motor yazilim yada hardware olarak update gelmemis. Suan surekli bilgi topluyorlarmis,ona gire guncellemeler cikiyormus.
Yarim depo alti ariza isigi yakma sorunu gunlukte olmuyormus ve kasimdan beri karsilasmamislar. Onunla ilgilide bir guncelleme yokmus.
Mart ayinda 2016 versiyonlarin gelmesini bekliyorlar. Ellerinde farkli kurlardan girmis araclar var. 158 ila 161.5 arasi araclar var.14 adet kaldi.... 2 aya bitmez bunlar. Ben beklemedeyim suan...
Benim bile alasım geldi :D
Altından daha değerli araba, bin bin daha pahalıya sat :)
Bugün canlı olarak gördüm kırmızı renk 59 plaka Tekirdağ Saray'da gerçekten çok iyi özellikle totosu :D
Araçlarda arka pandizot standartta verilmiyor 850tl kdv dahil fiyatı var ekstra bilginiz olsun
Bagaj havuzluğu da yok ve satılanlar havuzluklar hiçbir işe yaramıyor. Pandizot olmaması cidden saçma, üzerinde gelseydi ben yine sökecektim. ayrıca yedek lastik yok, ya RFT lastiğe geçmek lazım yada köpük vs ile devam etmek lazım.
araçlarda lastik tamir kiti var. Bende pandizot var egzoz sesini kesiyor, kabin içi müzik sesi iyileşiyor. Bagaj havuzu ortadaki boşluk nedeniyle çok işe yaramıyor.
Pandizotsuz araba mı olur yahu ?
zamanında 2004 typer almıştım 0 km. o zaman arabada teyp ve sis farları yoktu. araç üzerinde gelmiyordu. ama yerleri hazırdı. yiğidi öldür hakkını yeme demişler. :D
pandizot olmayınca dünyanın sonu resmen :) bir zamanlar BMW navigasyonlu araç satarken türkiyede çalışmıyordu sistem :) çok da eski değil yani bu dediğim. bilmem kaç bin Euro veriyorsun ama çalışmıyor :) connected drive sistemi de öyleydi, aralık ayında android markette ve app store'da Türkiye için uygulaması yoktu, kullanamıyordun resmi olarak. aptoide'den yurtdışı versiyonunu çekip kurunca süper çalışıyordu o da ayrı...
Ben de şu kenarda köşede kalan 10 küsür tane sıfır Type-ı kaça bırakacaklar onu merak ediyorum... :D Mezar edition :D
bugün arayıp sordum, 2dk önce de beni onlar aradı. 161,000 dip rakam, altına inemiyoruz dedi çiftkurtlar, devreye obama filan girerse anca öyle iner gibi konuşuyorlardı :)
Bekledigimden çok daha fazla satıldı bu araba . Sahip leri güle güle binsin. Paylaşımlar ını attırırlarsa güzel olur bilgi sahibi oluruz.
159,000TL ye mavı ve kırmızı var. Bazı aracların gırıslerı ucuz,bazıları pahalı. Ama 1-2000tl max oynuyor.
Ozgur,bu fıyatlar yoktu,bak varmıs.Haydı,az laf cok ıs dıyorduk.Al 1 tane daha,bak ayagına kadar getırdım...
14 adet var suan........
benim sorduğum beyazdı, başka rengini düşünmem zaten. kırmızıya 150 bin deseler de almam, keşke sarısı filan olsaydı evo gibi. ha 159 olmuş ha 161 ne farkeder ki, bu aracı binmek için almıyor muyuz? keyfim için 1000-2000 leri arayacaksam hiç binmeyeyim daha iyi.
Aynen oyle ama bazı arkadaslar arıyor demekkı....
Fume yada koyu gumus grı olsa ıyı olurdu.
Yada metalık sarı-koyu turuncu....
füme var ama TR'de satılmıyor. sanırım avrupa'da satılıyor o renk sadece.
turuncu sonradan yapılan var. :)
https://scontent.cdninstagram.com/hp...97779844_n.jpg
https://scontent.cdninstagram.com/hp...75913799_n.jpg
bu turuncunun parlak olanı olsa süper olur, sanırım rs6'da görmüştüm çok yakışmıştı.
Siz isteyin daha canlı ve parlak turuncuyu sizlere yapayım 3000 tl karşılığında :D