https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...H1exAFh03mDC7x
Semsiyeden, Facebook'ta 799 liraya satilan av tufegine gecis. :D
Printable View
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...H1exAFh03mDC7x
Semsiyeden, Facebook'ta 799 liraya satilan av tufegine gecis. :D
:hahaha:Her zaman derim hep bu genetigi degiştirilmiş gıdalar yüzünden oldu diye .
Diyecek cok bisey yok malesef,yakinda üt ile birlikte pozlar verilir gibi geliyor bana :)) para nereye biz oraya misali
küçükken mahallenin çocuklarından çok dayak yemiş,itilip kakılmış gibi bir hali var..
Pozlara bak ates et deen burnunun ucunu gormez omzunu cikartacak tuy siklet bebe. Hiç mi arkadas es dost anasi babasi gormuyor bu kekoyu
Kesinlikle Baybars abi alırsa iyi lastikle günün her seanslarını almış biçimde görebiliriz yeni type r ı pistte sonunda... Gerçek yuvasına gelsin, üretim amacına uygun kullanılsın istiyorum bu sezon yeni type r ları :) çeşit çeşit stage 1 stage 2 semi slickli falan bol kombinasyonlu bi kadro olsun hatta
Mustafa Sandal - Ateş et ve unut şarkısı bizden ergenımıze gelsin :D
Bunlar hep sexs yüzünden:) para insanı vezirde eder rezilde edermiş bunu burdan görmüş olduk
bu fotoları gördüğümüz için Allah esirgesin diyorum
siz Hakkı amcayı tanımıyorsunuz galiba.. :)
https://scontent.cdninstagram.com/hp...59469331_n.jpg
Kaç para ulan bi Typer :)
FK2 Civic"leri Typer"a çevirebiliyormuyuz bu arada
Ulan bir gazla Alfa'yı sattım ama benim test yalan oldu. Sahipleri yada test edenler, araba günlük kullanımda nasıl acep bir yorum yapsalar :confused:
Fazla mı sert, gürültülü mü, trim sesi var mı, tümsekte böbrek taşı düşürüyor mu vs?
Yada anadolu yakasında biri beni 10 dakika gezdirsin, J burgerde hamburgerler benden :)
Evet sert, trim sesi yok ancak bagajda çocuk arabası vs var ise benim gibi; güzel ses geliyor tümseklerde. Yanaklar 35 çukurlar rahatsız eder ama düz yolda gram sorun yok. R modu da bunun daha sert hali. Ben günlük biniyorum çocuklarla vs. Benim için sorun yok,İstanbulda heryere girip çıkıyorum.
İstanbul'a doneyim,birsey ayarlarim.
Buradaki sahipleride biraz gezdirebilirse guzel olurr...
Alper'le telefonda konuştuk, bitirdi beni.
Alfa'yı teslim ettikten sonra arabasız kalıp işe 40 yaşında hurdalarla gidip gelicem herhalde.
Murat bir gazladın kaldık ortada. Bisiklet verin lan bana :)
Sanki yorumlar olumsuz bi imaj yarattı diye anladım???..
biraz sert tumseklerde fılan ama duz yolda sıkıntısız trim sesi ben duymadım gerçi senelerdir ek eg derken kulak alıştı.
aşırı derecede bi konfor beklenemez ama parasının hakkını veriyor bence
Abi boşver japonu, hot hatch dedin mi fransızdan sorulur :D
Renault Megane 2.0 RS 2014 Model 125.000 TL Galeriden sat
Hiç ısınamamıştım ama şu hali de yıkım olmuş
http://i68.tinypic.com/2nqe1wh.jpg
Temiz 2. ellerinin 120'li rakamlara düşmesini bekliyorum. :D
Mike ariyorum seni,hallederiz rahat ol.
Honda olmasa baska sey olur. Piste yuruyecek birsey al mutlaka.
Alper sana neler dedi :)
Dinleme Alper abi'yi, o a6'yı aldıktan sonra konfor kavramı değişti, neye binse tahta gibi bu araba diyor. :D
Not: Type-r biraz tahta bu arada, hothatch sonuçta normal.
Trophy R vs Type r videosunu gordukten sonra type r icin sert kelimesi az gelir gibi geldi bana
R bile o kadar ziplamiyordu :)
S3 ve Golf 7R bu konuda cok uc seviyedeler std binek arac gibi..
Bugun custum egsoz yukleme isini bitirdik. Yaklasik 3 gunluk bir isin sonrasinda guzel bir ses ortaya cikardik. Ne cok fazla ne de az bir ses oldu. Tam istedigim gibi bir ses oldu. Bursa'da ilk custom egsoz yuklenen arac olduk sonucta. Isi yapan arkadasta gercekten isini hakki ile yapti ve bana gore bursada bu isi yapan en iyi kisi. Bir video cektik bugun. Biraz gurultulu bir ortamdi ama iyi kotu ses belli oluyor. En kisa surede videoyu atarim.
Standart bir Giulietta'dan fabrikasyon olarak 15 mm düşük olan QV'de; 15 mm daha alçak H&R yay ve Bilstein B8 shocklarla dolanıyorum. Bakalım Giulietta'dan sonra Type R'da şehiriçi konfor seviyesine doğal sensörüm neye karar verecek.
Arabayı alıp almamaya kıçımın karar verecek olması değişik bir durum. Vücuttaki müdür fıkrası gibi :)
Alper abi megRs aldırır :D
bende aldım kırmızı renk bi type r daha teslim almadım gerçi ama arkadaşımın arabasına bindiğimde kullanılmıcak kadar sertte gelmedi bana açıkcası ondan sonra almaya karar verdim zaten :)