Dusundugun arac aynı yuruyor dıyelım :)
Tfsı-Tsı-Fsı-Tce-Vtec-Cgı ne cok motor kısaltması var....
Printable View
Dusundugun arac aynı yuruyor dıyelım :)
Tfsı-Tsı-Fsı-Tce-Vtec-Cgı ne cok motor kısaltması var....
Ben geçen hafta Eskişehir'de ki Ufuk bayii ile görüştüm; 169.500 fiyat verdiler. Belki daha ciddi şekilde biraz daha düşerler ama en fazla 165.000 olur.
Bende golf R diye düşünmüştüm :D
Typer a niyetlenip beetle alamak vw nin reklamları gibi olmuş :D
https://www.youtube.com/watch?v=taV2_llX6ck
Bn biliorum ne aldigini ama kndisi yazsin :)
Tamam Golf R değil anlamış olduk,yavaş dendiğine göre Gtı falan mı acaba? :D
baybars abinin önden çeker rekorunda gözü vardı, kesin cupra'dır :P
Bence S3 aldı :D
Mehmet, Özgür ikinize de hayırlı olsun :)
Bu hafta telefon ve yüzyüze görüşmelerde çok şey öğrendim.
Type R: Beni yaşlı gösteren pistin kral arabası. Aklımda kalacak.
Alper: Heves kırıcı dürüst adam. Bütün hafta, yaşlısın yaşlıyız yaşımız yaş yaş baş yaş baş birşeyler dedi.
Zeki: Ne alırsan al, üstüne 100 beygir koyarız abicim diye gazı dibine kadar kökleyen kardeşim
Özgür: Type R gösterip GTR saplamaya gayretli güzel insan. Allahın pazar günü çıktı geldi Tayyar tanıttı. Zor yırttık.
Buğra: Elinden geleni yapan ama Tayyar aldıramayan pist günleri adamı. Bu sezon çok görüşeceğiz :)
Murat: Arabamı 1 hafta daha garajında saklayacak güzel arkadaş :)
O zaman hem arabanız hem de #under2.25 'iniz hayırlı olsun şimdiden :)
"Mrbars" abi sizde Hakkı amca potansiyeli var, alın bu Typer"ı :)
Hmm Murat abinin Cupra'yı almış o halde. :D Hayırlı olsun abi,kazasız belasız inş.
Ben hala S3 diyorum :)
Hayırlı olsun o zaman, ince mesajı kaçırmışız :D
Neyse ki mrbars'ın araç kısmında ki uyum, kafiye bozulmamış oldu.
Camaro, Carrera, Giulietta
yerine
Camaro, Carrera, Type-R olmuyordu mesela :D
Hayırlı olsun kardesım,mantıgın ıle karar verdıgın cok bellı.
Hatta sana su fıyata alırsan TypeR da demıstım ama Cupra'nın gunluge cok uygun olması ve her kosula adapte olması senı ıkna ettı gozlemledıgım kadarıyla.
Neredeyse sıfır gıbı arac aldın,daha 1500km cıvarında.
Sana guzelde bır hedıye paketı yaptı,umarım hepsını keyıfle kulanırsın. Sen olmasan aklımdan gecmezdı...
Guzel gunlerde,kazasız belasız kullan ınsallah....
Hadi bakalım hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Baybars abi, ne lazım olursa biliyorsun her zaman yardımcı olurum, Murat abi sanada hayırlı olsun yerine iddialı bir önden çeker yapmalısın bence sezon açılmadan :)
Bıraz GT3'e agırlık verecegım.2 farklı arac,aynı pıst gununde cok zor oluyor.
Ama yıne rahat durmadım,Merdan vasıtasıyla 2araca ıs oldum,hatta bırıne teklıf verdım :)
Akıl yok ıste,otomobıl ıstahım yuzunden hep zarar hep zarar...
GT3 varken,hala bırseyler bakıyorum.
Buarada Honda ılnlarına baktım,2. eller bıle suankı sıfırlardan pahalı,sebebı nedır? Yada sıfırlarında fıyatları ucuk ama reel fıyatlar ortada...
Tekrar hayırlı olsun. Yabancıya gitmemiş, iyi olmuş :)
La olm yasli degil miyiz. 40 lan zekiyle bas etme sansimiz yok bu yastan sonra. Enerjimiz yetmez. Adam pire gibi iki seans arasi gidio jant lastik degistirio biz yatioz dinlenioz. Type r da seans sonu bel ve boyun agrisindan arabadan inemezsin o kadar tutunuo araba. Guzel secim yaptin. Ben de ya golf r ya beetle dedim gittin cupra aldin. :D
Sifirini(2015) 159-160'a veriyorlarsa,3-5000km'deki en iyi 140-145 yapmasi gerek ama fiyatlar 160'dan yuksek. Yada bir suru 170'tl ye ilan var.
Bunun 2016'si,170'den ucuz olucak,giris kuru 3.25 civari olursa.
Bayi elinde kalanlari eritmek icin bu fiyatlari veriyor ama yine zararina degil. Fakat km'linaraclardan istenen fiyat garip. Ha piyasada arac olmaz Golf vs gibi,ozaman anlarim....
Birde test araci ise,zaten firma onu ekstra indirimli veriyor bayiye. E test araci,her turlu adamin kullandigi arac...
sanmıyorum basın test vs. için istanbul parka çıkan araç haricinde test aracı olsun
mesela: http://www.otohaber.com.tr/testmerke...da-civic-typer
test aracı bir tane 41 plaka beyaz olan başka yok.
Şu an ki giriş kurunu 3.05'den de ucuz yapmışlar (ilk alanlardanım 3.05'den aldık bu fiyattan pahalıya aldık) 3.25 yaparlarsa 170 üstü fiyatı olur.
Tayyarın fiyatı dediğiniz gibi olucaksa 120 liraya alınan cupraların 90 lira, 170 liralara satılan glof R 7'lerin 150 lira, 195 liraya satılan s3 sedanların 170 lira, 180 liraya satılan s3 sportback lerin 150 lira olması gerekir ki ilanlara girerseniz bu fiyatları göremiyorsunuz. Arz talep meselesi.
34 FR plakalı kırmızının sahibi buradaysa maşallah çok güzel, 2-3 sefer gördüm Ataşehir'de hatta dün 3 civarı Memorial'ın orda yanındaydım
müdür öskür ün araba o yaw.
Şu an donanımlısı 165 listesi olan pazarlıkla 160 civarlarına inen cupra eylül ayında 145 civarına satılıyordu. Ne ara 120 ye satılmış 0 ı varsa bilen söylesün doğuşa faturasını da gördük. Yanlış bilgiler verilmesin lütfen.
Arkadaşlar doğru söylüyor.
İlk gelen 5 kapılı 265HP olanlar 125.000TL rakamlara alınıyordu hatta o fiyatları vermişlerdi.
http://i.hizliresim.com/6PY78P.jpg
Sonra 280HP geldi fiyat güncellendi ve özel sipariş'le 3 kapılısı geliyor dediler.
http://i.hizliresim.com/3L2Ba2.jpg
Araştırma yapmak lazım goole lütfen.
Honda"nın resmi sitesindeki yakıt tüketimleri;
-Şehiriçi 9,4
-Şehirdışı 6,1
-Karışık 7,3
Bence mükemmel, hatta mükemmelinde ötesinde. :)
Bugün 1.2-1.6 90-120 beygir otomobiller bu kadar yakıyor, hatta bazıları daha fazla yakıyor.
Cupra sıfır almış biri varsa faturasını koysun da herkes 160'a satılan cupra görsün. 265'liklerde daha düşük rakamlarada razıyım. Lütfen sipariş formu koymayın. Aracın faturasını koyun.
Lütfen artık bırakın tayyar ne kadarmış ne olay oldu artık rahatsız edici oluyor cupraların gerçek satış rakamlarını bir kere yazdım hemen rahatsız oldunuz sayfalardır fiyat olayı dönüyor.
Sürekli bu sayfaya bakıyorum yeni parça çıkmış mı öğreneyim diye ama sonuç gene fiyat.
265'likler 115-120'ye satıldılar. 280'likler (donanımlı) 135-140 gibi. S3 sedan 195, S3 sportback 180, golf 7 R 160-170 satış fiyatları bunlar değil mi? Siz de benim kadar takip ediyor ve biliyorsunuzdur. Fiyat konusunda sizinle aynı fikirdeyim bir arabanın tekeri döndüğü an en kötü ihtimal %10 değer kaybetmeli ama ne olduysa bit pazarına nur yağıyor :)