http://www.techturkey.com/forum/vide...-230-roll.html
Printable View
Ukrayna ofisimde infinity fx37s, rusya/rostov'da da land cruiser 4.5 diesel kullanıyoruz, en rahat ettiğim land cruiser oldu, belim hiç ağrımıyor. s500L bile aşırı rahat değildi. Audi'leri hiç sevemedim, Ukrayna'da arkadaşımda s8 var, çok güzel ve konforlu ama yine de şahsi olarak tercih etmem. bu arada, bu dediğim araçları 80-120,000 dolar arasına alıyoruz biz vergi olmadığı için. Burada almam, zaten trafik de yok oralarda fx37 benzinli 12 litre ortalama yakıt tüketimi var. İstanbul'a gediğinde 23/24leri buluyor.
Benim de 1.4 hitler motor polom var, atmosferik ne soğuma derdi var ne şişme. Tek sorun 8 litre ortalaması var. Eğer üniversitemden arta kalan zamanda part time olarak bir benzinlikte pompacı veya bir mekanda vale işi bulursam o da sorun olmaktan çıkar. :):D
Terbiyesizlik olarak algılanmasına lütfen arabaların ismini duyunca şok oldum resmen:):D
anlamadigim burada a kişisinin arabası gitmiyor , b kişisinin arabası sorunlu vs denilmiyorki
Arac sahiplerı neden üstüne alınıyor ?
Tabiki istedigimiz gibi kullanirsiniz isterseniz pistte isterseniz sehir ici buna kimse karisamaz zaten kimse de birsey demiyor buna.
Kullanan kisiler arabanin eksi ve arti yonlerini konusuluyor , gayet dogal birsey
Bence eksi yönlerinin olusabilmesi sizin üstünüze alinicaginiz birsey degil , sizinle de alakasi yok zaten
Yeni Type r herkesin senelerdir bekledigi ,merak ettigi , test etmek istedigi bir araba
Bence böyle bir araba hakkinda detaylica eksi ve arti yönlerini konusmak , arabayi iyice cözmenin her acidan herkes icin faydali olucagini düsünüyorum oyuzden bence olaya farkli bir gözle bakin.Type r sahipleri icin soylüyorum bunu
https://www.youtube.com/watch?v=27tqZ7frfcE
fümesi çok güzelmiş :puha:
fümesi bambaşkaymış be :byebye:
Tartışmaların özeti:
Herkesin Tayyarina kimse karışamaz.
https://www.youtube.com/watch?v=HSxRIK-k-zM&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=HSxR...ature=youtu.be
bu honda civic type-r ın videolaruun devamı bu kanaldan yayınlanacaktır.
https://www.youtube.com/user/erelgti...f-001a11489284
mehmet rodajı dynoda bitirecek anlaşılan. :D
Sonuc nedir stok halfe sanirim
278 mi ne cikmis diye duydum. Mustangte. Baska bir stock arac Maha da 319 cikmisti.
Füme renk sadece gt pakette var galiba. Tr'ye gelmiyor. Ileri de gelir mi bilmem.
Vay Arkadaş... Ne arabaymış... 300 küsür sayfa muhabbeti döndü ve dönüyor... :)
Ama güzel araç hakkaten. Gerek verileriyle, gerek duruşuyla.
4 kapı olması hasebiyle gaz kestiğim araç :D
mustang le maha arasında %15 e kadar fark oluo diye biliorum. O nedenle bence gayet normal sonuç mustang üzerinde.
Bilmediğimden soruyorum.
Yeni Typer"ı nasıl basacaksınız ben onu merak ediyorum :)
R moduyla arabanın sertliğin değiştiğine göre coilover vb takıpda ayar tutturmak zor olur galiba.
Öğlen dynoya çıktım özgün de 288 çıktı. Mustang mahanın yüzde 88ine denk geliyor, yani mahada 327hp. Onur'un ki de mahada 321 vermişti rodaj sonrası.
mustang zaten katsayı olarak düşük,rakamlar çok güzel hemde bizdeki benzine rağmen..
Güzel değerler.. maşallah
Bugun ilk sanayi gunumuzu geçirdik Tanzer sağolsun sabahın 7 sınde buluşup Fılm işini cozduk daha sonrada Savas Paşaoğlu sagolsun cok uğrastı spacer takabıldık cok kafa patlattı fakat resmen arabanın kaderı degıstı :) Foto cekemedım sadece garajdan bi foto
http://i1125.photobucket.com/albums/...02E32C6A4E.jpg
kanka camları boyattın mı :)
Mehmet bide su jantin kirmizi cizgisinden kurtuldunmu tamamdir. Masallah film ve spacer fena olmus
Spacer yerine jant çözümü de olabilir. Orjinal jantları 60 mm offset, aynı ölçülerde 50 mm offsetli bir jant uyarlanabilir.
Hayirli olsunn. Zindan spec olmus camlar :)
Spacer'in takildiktan sonra goruntu getirisi haric,yol tutus ve denge getirir/goturusunu hissettin mi? Gerci oek de kullanmadin sanirim stok halini.
Pist icin guzel bir 18 jant ve genis ofsetli,tamamdir...
On lipi komple kirmizi yapilabilir,daha tok durur. Hayirli olsun tekrar....
In lip kirmizi yapilirsa yan ne olacak ?
Mehmet abi bi araba senin eline geçince bende bi heves oluyor o arabaya karşı :D
maşallah filmlerle çok iyi olmuş janttaki kırmızı şerite müdahale etmeyi düşünüyor musun
Sanırım bende artık Mini defterini kapatıyorum.
Dün Müdür Bey ile çay kahve içtik. Ben bayıldım arabaya. Özellikle iç aksam ve gidişine :)
Katlanır ayna yok
Otomatik far yok
Bi xenon yok ama bu eksiklere rağmen bence çok başarılı :)
Kullanmadım ama yan tarafta yüzümü güldürdü gerçekten :) Turbo da çok erken doluyor şaka gibi :)
İnşallah bende Siyah bir tane ile katılabilirim önümüzdeki dönemde :)
Type-R sanırım iyi satacak TR'de önümüzdeki senelerde de...
Vergiler biraz daha insan evladı edition olsaydı rekor bile kırar bu derdim de..neyse.
Baya büyük bi kitleye hitap eden özellikleri var çünkü.
Şuan da bile baya sattı sanırım. Böyle devam ederse ciddi satılıcak.
Evet 278 cıktı daha bu km lerdeyken cıktım ve sımdı bıraz gazlayarak bakalım ne kadar bı değişim olucak yada olmuycakmı o merkımı gıdermek ıcın oncesı sonrası olcmek ıstedım. Daha oncekı Honda marka araclarımda cunku bunu cok yasadım gazlamak en buyuk ılaclarıydı tabıkı onlar atmosferıktı bakalım turbo makınede bu degısım olucakmı onu merak edıyorum sonrasınıda tekrar burdan paylaşırım.
Arka camlara uygun yaptık sadece :)
Onlarıda bu hafta cozucem ınsallah :)
Abı evet olabılır var oyle bı dusuncem fakat ılk hedefım bu tarz seylerı degıstırmeden 100-200 olcumlerı almak daha sonrada gereklı hafıflemeler ve duzeltmeler yaparak 100-200 u dahada ıyleştırmek 2. aşamada ınsallah jant takmayı dusunuyorum.
Abı tesekkurler.Ben bugune kadar butun arabalarımda hep spacer kullandım pek goturusunu hıssetmedım bana lastık ızlerı dahada genısledıgı ıcın getırısı varmıs gıbı gelıyor psikolojık de olabılır bu ama :)
19 secmelerının sebebı nedır bunu merak edıyorum aslında bu guclerde cok sarma problemı yok ama guc arttıgı zaman bu artabılır lastık secımıyle elbette bunu daha aza ındırebilırız fakat 18 takıldıgında sarma ıhtımalı + / - nasıl etkıler acaba?
Teşekkur ederım :)
Bro vakıt kaybetmeden al ben bu kadar eğlenelı olabılecegını dusunmezdım :)
Dun Savas abıyle baya ınceledık her anlamda Honda cok ılerı tasımıs kendını ozellıkle on takım konusunda amortısorlerde ve frenlerde aynı sekılde ve aracın alt muhafazaları bızı şok ettı Honda cıdden emek harcamış Yenı Typer için ben kısa sureliğine bınmek ıcın almıştım fakat ıkı gunde benı acaba satmasammı dıye soru işaretıne dusurdu :)
Tabıkı cumbus haftaya başlar su mod bozuntusu Yekta ıle hele bı cıkalım bakalım :p:p:p:rolleyes:
Şirkette 2 tane aynı gün alınmış corsa cdti var. Kiralık araçlar. 2 Yıldır birini izmir de diğerini istanbul da kullanıyoruz. Istanbul daki araba sürekli Çerkezköy taraftarına gitmiş 100 bin km olmuş. Benim araç gayet sakin kullanıldı 65000 deydi. 3 yıl kiralamada 120 bin km kotası olduğu için ve izmir de daha as km yaptığımızdan arabaları değiştirelim dedik. Istanbul Arabasını izmir e getirdik. Arkadaş böyle bi Gidiş yok. Başkasına kullandırsan aynı motor aynı güçte araçlar olduğuna asla inanmaz. Ben bile inanmakta güçlük çekiyorum. Hatta Aradım yazılım falan mı yaptırdınız diye sordum. O kadar farklı gidiyor , hem de daha az Yakıt tüketiyor.
Vel hasıl bu iş nasıl Yapılıyor ben bilmiyorum ama çok çok ciddi bir fark var motoru açılmış araba ile açılmamış ( veya standart ) araba Arasında.
Kanka kusura bakma bas basa olmak ısteyebılırız ılk gece ahahahahh
Bulun su Yekta yı bana
Çağiririz kanka tabı :)