montaj demesin :D
Printable View
montaj demesin :D
Fotoşok :)
Bir zenginin malı züğürdün çenesini yorar adlı çalışmada yine beraberiz.
Vergi üzerinden alınan vergiye sinir olduğum için hesaplayayım dedim. Yazık ya. ÖTV de % 90 Nedir arkadaş yuh.
Sağdaki hesaplama KDV'nin araç bedeli üzerinden hesaplanmasına dayanmaktadır.
Ayrıca hayırlı olsun. 0 km 160 iken 2. el 165'e satıyor olmak ayrıca ilginç. (Mal adamın neticede)
http://i.hizliresim.com/EJjJNv.jpg
Bizimkinde 3 binlik fayans, pardon seramik yok ondan bu rakam ;)
Şu vergileri gördükçe defolup gitmek istiyorum bu ülkeden.
hayırlı olsun, Can satmış arabayı, fotoşok olmaz :)
Bir arkadaş mavi arıyor bayilerde kalmamış seramiği düş kaça bırakırsın seramikle işimiz olmaz bizim.
m2 30 liradan yapacak ustalarımız var.porselen seramik , fayans, granit farketmez.
dunya uzeibde tek az cızılebilen madde sanırım elmas.
biz fayans yaparız kardesim cizilmeme fln bizim işimiz değil o.
STP kardeş 2.el piyasa denetleme kurul başkanı misin:) niye bu kadar dert ettin ki bu işi boşver kasma bu kadar:) 3 kuruşluk dünya deymez
Yaw arkadaş bu nedir ya arabanın seramiği bile 3-5 sayfalık yazı yazdırıyor :) Lanet olası tayparcılar :)
herkes istediği fiyatı ister neden uzatıyorsunuz ki alıcı memnun satıcı memnunsa araya girmeye gerek yok.
Hayırlı olsun arabanız stock olarak binemezsiniz sizi üzer eşek ile at arasındaki fark kadar değişiklik oluyor.
yok seramik yok sigorta tam anlamıyla züğürt işi
120-130 rakamlarına gelirse bakıcam :)
Biz burda Vatan Millet derdinde Demokrası duruşunda (tabi mesai sonrası)
Siz Tayyar derdinde hıımmına
Araç Bizdedir Sıkıntı Yok :)
http://i.hizliresim.com/X45JX0.jpg
Emre ciğim tekrardan hayırlı uğurlu olsun
Kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle.
4.18 konusuna da yazmistim emre abi sen eski gazcılardansın typer alirsin kesin diye. Haklı cıktım :)
Tekrar hayirli olsun bol bol fotoğraflarını bekliyoruz kesene bereket maşallah.
Emre hayırlı olsun kardeşim
Allah kaza bela göstermesin
Bana sözün var arabaya stock bineceksin :D
hayırlı olsun kardeşim...kuzenimde yazılım cooler egz. vs var...ondan inip benimkine binince gerçekten eşek at muhabbeti oluyor ...o yüzden ahk katılıyorum..:D
tek tek herkese teşekkürler
uzun zaman olmuş bu tarz bir araç kullanmayalı.1000 km yi doldurmaya çalışıyorum çok güzel tork var arabada kendimce +/- yönlerini değerlendiriyorum keşke dediğim bir kaç özellik var hepsini araç fotoları paylaşırken yazmayı düşünüyorum
Hacım bir hayırlı olsun da burdan gelsin :) @PiscocuK
Hayırlı olsun abi