Çok güzel bir tesbit bence
tam 90 a taktın topu
Printable View
Typer sahiplerine sorum olacak günlük kulllan varmı özellikle istanbulda ?
Konforu nasıl (burda kıyaslama yapacağım araclar e92-93 m3 STI, EVO, S2000, 350z ) Trafikte cok yoruyor mu?
Boy kilo nedir onu sorayim oncelikle
Sertlik bakimindan R mode almadigin surece cok kotu degil ama 2-3 saatlik istanbul ici dur kalk trafikte totom agriyo. Tam sigamiyorum o koltuga
Yahu hamama giren terler. Zaten bu araclari hizli kullanmak icin almiyormuyuz?Hot denmesinin nedeni ne acaba?
Benim bildigim 5 adet cok da iyi hazirlanmis arac var. bende cupra ve RS var,her pist gunune giriyorum. Cmtsi ve pazar kacirmadan.
Bur arkadasimda var typeR,rs'i verip uste parayla type r alip piste ben sokayin dedim ama anlasamadik. Satmak isteyen varsa teklifim acik,6800km de rs verip typeR alayim,ama im sadece pist. Modlu yada stok olabilir.
2017'de tayyar ile sureye zorlayim yoksa cupra ile yuksek 2:16 hedefim var :) @PiscocuK insallah,pistte ekuri oluruz. Zaten pist yonetimi sagolsun deli gibi fiyatlar istiyor. @ef186 siz verdi,yeni sezonda fiyatlari gozden gecirecekler,biryerde yanlis oldugu acik....
Boy 170 kilo 89 son 6 ayda s2000 ni ve 350z yi kullanim dedim olmadi.
Gunduz 350z ile her cikisim polis cevirmesiyle bitiyor.
S2000 de apaci oluyorum ( gerci s2000 ni sattim tekrar gaza gelip almazsam iyi olacak)
Subaru varken resmen isgence oluyordu debriyaj isininca.
Benim aradigim konfor dur kalkta normal manuel araba gibi olsun sagda solda alti vurmasin otoparklara rahat girsin ciksin yeter.
Genel sahip kitlesi eski nesil rolling kovalayan insanlar abi bence temel sebebi odur diye düşünüyorum..
Arkadaşın mantığına bakarsak 40-50 liralık Subaruların hiç gelmemesi lazım ama değil mi? Yada 10-12 bin tl lik Subaru Justy yada Suzuki Maruti (ikisinden birisiydi) fiyat 200 tl iken giren arkadaşın hiç girmemesi gerekiyordu :)
Zevk işi yani.. Ben otobana çıkıp roll yapmaktansa tempolu uzun yol yaparak Edirne İstanbul yapıp piste girmeyi, çıkıp geri dönmeyi tercih edenlerdenim. Ha imkan olsa da TypeR la yapabilsem keşke aynı şeyi :D
6 ay 15.000 km işe gidiş gelişte kullandım. konfor evo x'dan kötü s2000 ile nerdeyse aynı fakat unutmamak gereken ben sıfır olarak kıyaslıyorum. yıllar içinde debriyaj veya amortisor vs. değişimlerinden sonra değil. Manuel olmasa satmazdım benim için trafikte tek sorun manuel olmasıydı.
http://www.motorauthority.com/news/1...-available-cvt
Cvt şanzımanla geleceği söyleniyor.
yenı crv dekı sanzımansa gelsın :)
bana göre spor araba ruhuna aykırı
SPOR araç ne olursa olsun manuel olmalı (BANA GÖRE)
başına ve sonuna bana göre yazdım :)
benim fikrim benim görüşüm benim düşümcem benim isteğim benim için olması gereken diyerek noktalayalım
sende al artık stock kalmaktan sıkıldım :D :D :D
spyspec
coook az kaldı :D hazır alalım dedık @mehzent nasayla gorusuyomus suan :D
hatta gel vereyim :hihih::hihih::hihih:
CVT ile intihar olur bence.. Düşünseneze Typer ın var 3xx hp fabrikadan çıkmış, gaza basınca 7000 devirde elektrikli süpürge misali hızlanıyor..
Minilerde vb kullanılan 6 ileri zf koysunlar en azından..
Manuel artık eskıde kaldı. Teknolojısı olan otomatık dıferansıyele kılıt gelıstırsın(FWD)
Pdk gıbı sanzıman varken,manuel sadece ahtıralarda kalır...
Bakalım otomatık olucaksa,lsd lı cıft kavrama cıkarsınlar,bızde keyfını surelım...
CVT söylentileri iki Honda yetkilisi tarafından yalanlanmış. Otomatik seçeneği hiç olmayacakmış, sadece manuel olacakmış.
Honda Civic Type R Will Be Manual-Only, Despite CVT Rumors
Zaten yoktu,nerden cıktı cvt ısı?
havalar düzelsede gazlasak
honda cem haricinde elinde fk2 bulunan bayi varmı..? bilen varmı..?
FK2 nin vedası denilebilir
Black edition 100 adet Sınırlı 3000£ fark vererek satın alabılıyorsunuz Tabı tr ye gelırmı bılemıyorum ama ben cok begendım :)
http://i.hizliresim.com/qjpMvd.jpg
http://i.hizliresim.com/g2p86O.jpg
Sadece İngiltere'de satışı olacakmış diye okumuştum ama aslı varmıdır bilmiyorum
kırmızı kanat hoşuma gitmedi..
TR'ye geleceğini sanmam. En azından öyle alalade bir şekilde gelmez ki daha yeni 2015 modelleri zor bitirdiler diye biliyorum(yanlış da olabilir). Bi de ötv zammı ve bu versiyonun ekstra 15-20bin lira pahalı olacağını hesap edersek öyle elini kolunu sallaya sallaya TR'ye geleceğini ben şahsen zannetmiyorum. Özel siparişe bir şey diyemem; parası verildi mi neler getirilir neler. Ama özel siparişte bile arzu edilen şey gerçekleşmeyebilir; çünkü sayı çok az.
Ama ben beğendim. :)
GT paketlerde white ve black edition yapıyorlar. O nedenle TR ye gelmeyeceği kesin.
Normalini alayım da gt si White ı Black ı söyle kalsın..
http://i.hizliresim.com/g2pJlN.jpg
Mertcan white edition daha güzel sanki siyahta pek birşey belli değil...:)