Arkadaş ne type r mış... Bu fiyata çok daha iyi performans/fiyat orantısı yakalanacak araç var, DSG şanzıman yada türevi bir şanzıman kullansalardı daha iyi olurdu bence en azından opsiyonel olsa, Beğenseniz de Beğenmeseniz de düz vites manuel araçların artık yavaş yavaş soyu tükeniyor, iyi bi sebebide var, Çünkü artık teknoloji o kadar geliştiki dünyanın en hızlı vites atan insanı bile çift debriyajlı bir şanzıman kadar hızlı vites atamaz, Mesela GT3 RS lerin ve 4.0 RS lern Amerika da fiyatları uçtu çünkü son manuel GT3 ler olduğu için, Zevki ayrı kendi vites atmanın diyecek lafım yok fakat şu İstanbul trafiğinde hiç bir düz vites arabayı para verseler kullanmam, anca haftasonu arabası vs.
Ayrıca bir honda ya bu kadar para vermem NSX yada aşırı temiz bir S2000 hariç çünkü günün sonunda dıştan bakınca type r olduğunu anca hardcore fanlar/veya arabalara düşkün olanlar anlar, Dışardan bakınca milletin gözünde apaçi kanadı takmış gazcı tayfa arabası sanıcak herkes. Belki ben yaşlandım (bu yaşta :D) ama şahsen ben bu kadar koca kanatlı dış görünüşü sırıtan bir araca binemem komik duruyor. fonksiyonel olsada... eski type-r ların bir özellğiğ vardı oda atmosferik olması yüksek devir çevirmesi, bu aracın turbo olması type-r ın tek rakiplerine göre farkınıda ortadan kaldırıyor. Bi şu kasanın görünüşüne heralde ben alışamadım, Neyse derler ya her kör satıcının kör alıcısı vardır:). Nürburgringde istediği kadar rekor kırsın bu arabayı o limitte kullancak insan hele sokakta çok azdır... bana kalsa VAG grubundan bir hot hatch alıp modifiye ederim. nacizane fikrimdir bu. Zaten honda avrupayı fena kazıklıyor FN2 rezaletti japon type-r ve amerikan civic-si a göre, arkasının torsiyon olması vs. neyse birazdan honda fanboyları giydirir bana:). Motorunu merak ediyorum fakat nasıl modifiyeye açık olduğunu. görücez.