User Tag List

Sayfa 204/498 İlkİlk ... 104154194202203204205206214254304 ... SonSon
9446 sonuçtan 3.858 ile 3.876 arası

Konu: 2015 Typer

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sacma sacma konusma Görkem lüks sevgisi degil bikere lüks değil zaten o zamanın sartlarına uymaktır. sen bebekken kıcına kuması baglıyorlardı simdi yigenine bilmem kac kat korumalı yok sızdırmaz etmez bez baglıyorlar ne gerek var ozaman onada. onada sıcacak bunada sıcıyor altına demirde baglasan yine sıcıcak hatta
    Abi şimdi elde yıkanan taş bezi gibi bez ile prima ultra arasındaki kullanım farkı ; otomatik çalışan silecek ile otomatik olmayan silecek arasındaki farka denk oldu mu
    Arabamda far sensörü yağmur sensörü var şuanda.
    Yağmur sensörü olmasa en ufak bir şey değişmezmiş hayatımda bunda netim. Far sensörü ise yine karanlık far yakmayı akıl edecek kadar el ayak tutuyor da ancak bir tünele girince gündüz falan işe yarıyor yani. Uzun far asistanı vs olsa elbet kullanışlı bir aygıt o başka. Ama far ve sileceklerin otomatik olup olmaması herhalde çakmak kadar gerekli değildir arabada.
    -Fırat

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Google a "nasıl arabacı olunur" diye sordum,arabacı mı? O ne dedi.Soruma soruyla cevap verme lan dedim,şu an yanıt bekliyorum.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kesik yay + siyah boyalı kapak jant = Arabacı
    OEM Jant + AirRide = Arabacı
    Turbo aracına DP + Yazılım = Arabacı
    Bir hata külüstür arabayı başına bela edip 1 boya 2 folyolu amerikan parklı far takan = Arabacı
    Atmosferik aracı turbo yapan = Arabacı
    Gazlayan hız yapan = Arabacı
    Swap yapan Boeing ile deneme yapan = Arabacı

ÜNAL TURAN = A R A B A C İ İ İ

Kısacası nefret ettiğim bir terim. Kim kendine arabacı diyorsa her kesimin farklı farklı sıfatlara sahip olduğu için ona buna yada kendisine taktığı bir ismi kullandığının farkına varsın. Goygoycu gibi birşey bu arabacı lafı.
    veya http://www.techturkey.com/forum/sohb...-ne-demek.html
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu araçlarda bağımsız süspansiyon varmı gerek type r olsun gerek megane rs ve leon cupra?

son zamanlarda üreticiler bokunu çıkarmıştı sürekli araçlarda uygun üretim maliyetlerinden artık çoğu bağımsız değildi bu 3 aracıda merak etmedim değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabacı olmanın sırrını açıklıyorum dikkatlice okuyun lütfen
    1-Ucuza pert araç alınır.
    2-Ucuz yolda üstün körü toplanır
    3-Güzel boya atılır veya plastidip ile kaplanır
    4-Araç sahibinden.com a fahiş bir fiyata konulur
    5-Olta atılmıştır ve av beklenmektedir
    6-Arabacı olmayan birine araç itelenir
    Not:Bariz yalancı olmak gerekir ve youtube da videolarınız olmazsa olmazdır Tebrikler artık siz de bir arabacısınız
    Not 2:İşin ustaları mutlaka takip edilmelidir.
    BKZ
    https://www.youtube.com/watch?v=qd1NYT23p2c

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Car and driver dan alıntıdır
    Vauxhall called it HiPerStrut, Ford Revoknuckle and Renault PerfoHub. Well, now it’s Honda’s turn to shout about its new Dual Axis Strut Front Suspension. DASFS. The main claim is appealing though: torque steer is claimed to be reduced by 55 per cent. The lower arms, damper forks and bushes have also been re-engineered, although at the back Honda has stuck with a torsion beam set-up. The promise is good - the new design for the Type-R is so stiff (up 177 per cent on the standard car) that there’s no need for a rear anti-roll bar.

Özetle arka taraf bağımsız değil.
    -Fırat

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    berkan arabacı terimi inkar edilsede ünal turan'dan once vardır

unal turan sonrası bı kesim aşırı sevmiş, bi kesim aşırı uzaklaşmıştır

Arabasına düşkün her insan bi nevi arabacı'dır. şuan al satcıların arabacılıkları vitrinde olduğundan insanlara itici ve samimiyetsiz geliyor.

miniksin dediği gibi cift opsiyon typer gelseyms gerçekden muazzam olurmuş.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hizli arabaya biniyorum param var herseye sahibim .. arabaci yinede olamazmiyim?

cnzdmr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 yıl fk2 kasa civic kullandım

sonrasında sci aldım 1.4 tsi 160lık

Daha iyi gidiyor, daha iyi duruyor, belki daha iyi yol tutuyor ama honda da aldığım sürüş zevki direksiyon hissi vag da maalesef yok.

Bence aynısı seat leon ve golf r da ve type-r da oluyor.

Japon seven adam japon aracı seviyor vag gurubunu seven de ok cupra alır golf alır.

Ama bu adamlara bu daha iyi neden bunu almıyorsunuz diyemezsiniz. Ben mesela güncel cupra daha ucuz daha hızlı bile olsa sırf o sıradan bayık tasarımı için almazdım.

Hot hatch den bahsediyoruz ya bi megane rs e bi focus rs e bi type-r a bakın.

Bu tarz araç alan adam agresif bi tasarım isteyebilir bu çok normal. İstemeyen cuprayı alır zaten fiyat performans olarak en iyi seçenek olduğu için.

Ama ne olursa olsun Honda TR nin yapmış olduğu mükemmel organizasyona *** atan adamlar oldu yok mu rekor mu prof pilotlat amatör rekoru kırdılar fln.

İşte burda dananın kuyruğu kopuyor. Ne yapıcaktı Honda Amatör adama arabasını emanet edip pist gününde mi rekor kasacaktı.

Az bi mantık az bi sağduyu ya, adam almış yapmış süreyi bitti tebrik et geç

Honda nın rakibi sen değilsin zaten amatör olarak geçebiliyorsan o süreyi geç tebrik edelim kulvarın olmamasına rağmen.

En son diyeceğim bu Honda size ne etti ya?

Ring de rekoru kırma hedefi vardı kırdılar ya da kıramadılar ok bitti gitti.

Bizi niye geriyo bu kadar bu iş? saşmalık...

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu herkes bu far yağmur sensörüne takmış ama anlam veremediğim olay lüks sevgisimidir nedendir bunun bukadar eksık görülmesi. Yahu siz daha düne kadar elinizle cam açmıyormuydunuz paralel park yaparken dıreksıyon çevirmekten kol kaslarınız gelişmedimi. Görende yağmur yağdığında camdan sarkıp sız sılıyorsunuz sanacak camı, bı kolu aşağı ındırıcen altı ustu. Sensör yok deniyor adam kamera koymuş yetınemıyorsunuz göz var nızam var işte ekrandan takıp et aynadan bak gene ayarlarsın adam göremedıgın noktaları gormenı sağlamış hala 3 kuruşluk sensorun derdındesınız sensor koyup kamera koymasa daha mı ıyıdı daha guncel sistemi kullanmış adam. Adamlar arge için hırs uğruna bıtaraflarını yırttı bu nesil tayyarda hem okadar özellik isteyip hemde bu paraya bunu alırım onu alırım dıyorsunuz her markanında kendıne göre satış stratejisi var her ıstedıgınız ozellıgı bulabıleceğınız bı araba olsa bu halıyle 200 bını zorlayan aracın fıyatını ozaman düşünün kaç kişi alırdı ki ?
    Lan bildiğin ***** parti seçmeni gibisin hee yol yaptılar ama

Bu arada ilk okulda banada sen çok arabacısın falan diyolardı o zaman mutluydum allahtan şimdi demiyolar
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ogedov Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabacı olmak için geçilmesi gereken aşamalar ve prosedürler nedir? Tosfed e mi başvuru gerekiyor yoksa ünal turan fan club a katılsak oluyor mu

Yapmayın Allah aşkına selamın aleyküm deyip Honda bayiisinden 50 küsür bin euroya alabileceğin bir standart arabayı yorumlamak için neyin bilgi birikimi?

Az biraz arabalara ilgi duyan araştıran sportif ruhlu araba kullanma deneyimi olan herkes istediğini söyleyebilir
    1-Arabacı kimdir?

2- Arabacı nasıl olunur?

3- Arabacı olunduğunun tescili nasıl sağlanır?

4- Arabacı olduğumuz tescillenince her marka ve modelin her konusuna dilediğimiz gibi yorum yazabiliyormuyuz?

5- Arabacı larda kendi içlerinde Levellere aylırıyormu? Ayrılıyorsa en yüksek rütbe nedir ve Türkiyede bu rütbeye ulaşan olmuşmudur?

Kafamda deli sorular..

TechTurkey Yekta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu herkes bu far yağmur sensörüne takmış ama anlam veremediğim olay lüks sevgisimidir nedendir bunun bukadar eksık görülmesi. Yahu siz daha düne kadar elinizle cam açmıyormuydunuz paralel park yaparken dıreksıyon çevirmekten kol kaslarınız gelişmedimi. Görende yağmur yağdığında camdan sarkıp sız sılıyorsunuz sanacak camı, bı kolu aşağı ındırıcen altı ustu. Sensör yok deniyor adam kamera koymuş yetınemıyorsunuz göz var nızam var işte ekrandan takıp et aynadan bak gene ayarlarsın adam göremedıgın noktaları gormenı sağlamış hala 3 kuruşluk sensorun derdındesınız sensor koyup kamera koymasa daha mı ıyıdı daha guncel sistemi kullanmış adam. Adamlar arge için hırs uğruna bıtaraflarını yırttı bu nesil tayyarda hem okadar özellik isteyip hemde bu paraya bunu alırım onu alırım dıyorsunuz her markanında kendıne göre satış stratejisi var her ıstedıgınız ozellıgı bulabıleceğınız bı araba olsa bu halıyle 200 bını zorlayan aracın fıyatını ozaman düşünün kaç kişi alırdı ki ?
    Herkesin takıldığı "nası far sensörü olmaz yeea" değil, bu paraya bu arabayı bu rakiplere karşı çıkarıyorsan bunun gibi donanımları da koymanın, bir kalite standartı yakalamanın gerekliliğidir. Sonuçta biz burada tüketici olarak bir kıyaslama yapıyoruz ve kıyas yaparken de diğer seçenekler ile karşılaştırıyoruz. Buna performansı donanımı fiyatı servisi dayanıklılığı herşeyi dahildir. Bunların bütünü bir arabanın başarısını oluşturur. Sen böyle bir fiyat belirleyip muadillerin sunduğunu sunmuyorsan bence olmamışsındır, eksiksindir. Tabi bu kriterlerin geçerlilikleri ve öncelikleri de kişiden kişiye değişir.

Hondacı kesimin yanıldığı şey, herkesi kendilerinin karşısında görüyorlar artık nedendir bilmem ama yok öyle birşey merak etmeyin gidin bir vagcıya arabanız yağ yakıyo dsg si kaçırıyo deyin, kim bunu savunur. Rahat sakin olun dert etmeyin bu kadar, olmayabilir herşeyi mükemmel olmayabilir kabullenin o 3 kuruşluk sensörü koyamayan bir markaysa bu eleştirileri de hakediyor demektir. Kimsenin o kolu bir sefer yukarı çekmekten erindiği yoktur ama dediğim gibi kıyaslama yapılıyor burada.

He ayrıca sen o er meydanına cage li sökük arabayla çıkıp rekor kırdığını zannediyorsan, hatta bunu da meşru göstermeye çalışıyorsan da eleştiriden çok daha fazlasını hakediyorsundur zaten

Senin de dediğin gibi bu haliyle 200bine yakın paraya satmaya çalıştıklarını, diğer marka daha fazlasıyla daha ucuza satıyor herkesin asıl belirtemeye çalıştığı şey bu işte
    YouTube
    DR.ECU

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu nasıl ünal turan ve arabacılığa geldi ben yakalayamadım..
    Off topic konuşup sayfa sayısını arttırmak mı amacınız
    Honda savunucusu Tayfun abi bile kaç gündür bu konuya yazı yazmıyor belli değil mi neyin ne olduğu

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su konuya hic bir zaman arabaci olamamis ve her ne kadar hizli arabayada binsede arabaci olamayacak tipler ciddi bilgili gibi yaziyorya cok guluyorum isin kotusu kendileride bunu biliyolar ahahahah
    Eğer beni kastediyorsan TB turboyken daha lisedeydim fakat, çok hızlı arabaya bindim ama "arabacı" değilim çok şükür , Her arabaya gösterilen emeğe saygım vardır fakat işim gücüm hayatım var arabacıdan kastın 30 milyarlık arabaya 40 milyar masraf yapıp sanayilerde sürünceğime her hafta ufak sorundan, herşeye saplayan 600 küsur hp lik bir turbo typer evo vs tarzı araçlar yapmak yerine, Stocka yakın daha az hızlı ama tatmin eden sorun çıkarmicak arabaya binmeyi tercih ederim...Geçtim geçildim olayınada pek takmam kompleksim yok, zevk için denerim arkadaşlarıma, ama asla alıp yüklicek biri değilim çünkü geçtin geçildin muhabbetinden daha önemli şeyler var hayatta, eskiden çok isterdim proje vs yapmak ama şimdi bazılarıın tabiriyle çöp arabaya turbo takan kendini kral sanıyor) yok porsche geçtim yok şunu geçtim.

Bu arada rolling vs deniyen herkese değil lafımda arabayı geçtin geçildin muhabbetinden ibaret sanıf sırf başkalarını geçicne altındakini süpersport sananlara..., kendi zevkime göre yaparım yapcağım arabayı ben kimseyi tatmin etmek yada geçtin geçildin muhabbetine değil çok şükür bindiğim araçlar şu an yoldaki araçların yüzde 90ından hızlı varsın yüzde 10 a geçilsin çokta umrumda değil, bi tarafım uzamıyor.. bu forum ne ana bacı sövülen konular gördü iki metal parçası yüzünden bu yüzden afedersin ama "arabacı" kültüründen soğdum...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

BarKing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Örnek: 600 hp civic yapıp yok ferrari geçtim diye ego tatmini yapcağıma ki o ferrari sahibinin bi tarafında bile değildir, her iki üç ayda motoru kucağı alıcağıma alırım bitane o civice yatırcağım para kadar bi ikinci el e92 m3 yada e46 m3 yada benzeri bir araç. keyfime bakarım... yada cidden ruhum yaşlandı bende anlamadım eskiden s2000 yapıp turbolamak hayalini kurardım ama ne kadar araba sevsemde düşününce şimdi sanayilerde sürünmeye ne vaktim nede sabrım yok yada uğraşıcak araba doldurmaya. yanlış anlamasın kimse, hazır yapılı anca alırım sırf o sebepten üieniyorum çok şu olaya...
    Eger Nissan Motorsports=NISMO ise Honda Motorsports'un kisaltmasi ne oluyor?

Molev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değilde aga bir concept type-r'a bakıyorum birde gelen type-r'a gülümsüyorum istediğin kadar paran olsun cupra, r, s, trophy, ctr az buz yenilir yutulur bir para değil, hothatch bir araba süpersport değil ne biliyim bir luxury araç değil B ile C segmenti araç alıyorsun kardeşim o kadar para veriyorsun şu gelen type-r' a bak ya biri ikisinin resmini koysun ben yapamıyorum (para benim param istediğimi alırım diyen adama sözüm yok) şöyle bir alıcı gözüyle bakıyorum fn2 benim gözümde hala günümüzün ilerisinde güzellikte bir araba... 90 larda yaşamak vardı elimi nereye atsam kalitesizlik ruhsuzluk var.
    '' Astrolog ''

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    turbo desteğiyle 4 beygir almış, acaba emniyet kemerine mi taktı turboyu ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BarKing Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Örnek: 600 hp civic yapıp yok ferrari geçtim diye ego tatmini yapcağıma ki o ferrari sahibinin bi tarafında bile değildir, her iki üç ayda motoru kucağı alıcağıma alırım bitane o civice yatırcağım para kadar bi ikinci el e92 m3 yada e46 m3 yada benzeri bir araç. keyfime bakarım... yada cidden ruhum yaşlandı bende anlamadım eskiden s2000 yapıp turbolamak hayalini kurardım ama ne kadar araba sevsemde düşününce şimdi sanayilerde sürünmeye ne vaktim nede sabrım yok yada uğraşıcak araba doldurmaya. yanlış anlamasın kimse, hazır yapılı anca alırım sırf o sebepten üieniyorum çok şu olaya...
    Zaten senin dediğin mantıklı olan ama ötekisi aşırı gereksiz bi fanatikliğe kaçıyor yok arabacı olmakta siz anlamazsınız filanda. Aracı alan kişiler burdakiler kadar dert etmiyodur.

aphelion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş bu typer ı sevmeyen igrenç diyen adamların 24 saat bu konunun içinde ne işi var acaba bende onu anlamıyorum.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan bildiğin ***** parti seçmeni gibisin hee yol yaptılar ama

Bu arada ilk okulda banada sen çok arabacısın falan diyolardı o zaman mutluydum allahtan şimdi demiyolar
    ne alakası var sımdı ben arabayı savunmuyorumkı yazılanlara karşı yazdım onu.
    Alıntı Yekta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkesin takıldığı "nası far sensörü olmaz yeea" değil, bu paraya bu arabayı bu rakiplere karşı çıkarıyorsan bunun gibi donanımları da koymanın, bir kalite standartı yakalamanın gerekliliğidir. Sonuçta biz burada tüketici olarak bir kıyaslama yapıyoruz ve kıyas yaparken de diğer seçenekler ile karşılaştırıyoruz. Buna performansı donanımı fiyatı servisi dayanıklılığı herşeyi dahildir. Bunların bütünü bir arabanın başarısını oluşturur. Sen böyle bir fiyat belirleyip muadillerin sunduğunu sunmuyorsan bence olmamışsındır, eksiksindir. Tabi bu kriterlerin geçerlilikleri ve öncelikleri de kişiden kişiye değişir.

Hondacı kesimin yanıldığı şey, herkesi kendilerinin karşısında görüyorlar artık nedendir bilmem ama yok öyle birşey merak etmeyin gidin bir vagcıya arabanız yağ yakıyo dsg si kaçırıyo deyin, kim bunu savunur. Rahat sakin olun dert etmeyin bu kadar, olmayabilir herşeyi mükemmel olmayabilir kabullenin o 3 kuruşluk sensörü koyamayan bir markaysa bu eleştirileri de hakediyor demektir. Kimsenin o kolu bir sefer yukarı çekmekten erindiği yoktur ama dediğim gibi kıyaslama yapılıyor burada.

He ayrıca sen o er meydanına cage li sökük arabayla çıkıp rekor kırdığını zannediyorsan, hatta bunu da meşru göstermeye çalışıyorsan da eleştiriden çok daha fazlasını hakediyorsundur zaten

Senin de dediğin gibi bu haliyle 200bine yakın paraya satmaya çalıştıklarını, diğer markayı daha fazlasıyla daha ucuza satıyor herkesin asıl belirtemeye çalıştığı şey bu işte
    Bu standartı yakalasa ıyıdı tabıkıde arabayı yada eksıklıklerı savunmuyorum ama rakıplerıne karşı donanım yerıne yürürüyle yol tutuşuyla aerodinamiği vs. başarılı olması bu araba için daha önemli değil mi. Ben donanım krıterlerını kendımce gereksız gordugum ıcın " bence " dıyerek yazdım başkası ıcın onemlıdır bişey dıyemem. Neyse ney boşverın açıklama için teşekkurler yınede
    DR. OWL

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)