Fiyat çok iddialı olmuş, FK2leri 150 160tan alanlar çok şanslı değerini bilsinler.
Printable View
Fiyat çok iddialı olmuş, FK2leri 150 160tan alanlar çok şanslı değerini bilsinler.
en bastan rakamın 60 62 euro olacagını zaten soylemıslerdı. yaw kımse kuura bakmasında sıfır dızel otm superb 180 bın lıra olmus, sıfır dızel polo 90 bın olmus,bu arabanın nasıl 200 bın olmasını bekıyosunuz ?
10bin euro zam olmuş
Ne anladım ben? Fiyatı iteledikten sonra yeni araba olmuş olmamış çok bi anlamı kalmıyor.
Hemen hemen aynı fiyatlarda yeni bişey sunarlar da biz de iyileştirme olmuş deriz ve içimize siner.
Bilmiyorum; belki de yanlış düşünüyorum.
yeni typerin genel olarak satışları diğer pazarlarda beklediklerinden daha iyi olduğundan belkide bize araç gonderimini sınırlamışta olabilirler az araç oluncada fiyatı düşük tutmak saçmalık olur :)
gelıpte satılmayan fk2 kaldımı mesela ? bence kalmadı. fk8 ınde hepsı satılacak
Simdi stp abi soyle bakmak lazim ornek vericem.
Seat leon style ile leon cupra yi yan yana getirip bakmak lazim dis gorunum olarak.
Bizde son bi 6-7 senedir trafikde leon fr gormeye alistik.Leon fr zaten cupranin bir alt versionu cupra gibi gorup sofr dusuk motor gucu ile satilan bir model.
Mesela bundan 10 sene once kimse mercedes de amg pakete bmw dede mtech onemsemiyordu.
Leon cupra ile steyle donanimli leon arasinda daglad kadar fark var ama leon fr da ufak tefek farklar var.
Typer dada cok agresif bir gornum bence cok hb ile 3 egzoz ile gelmesi en buyuk dis fark bence.
Tabi bu benim gorusum :)
Stp bir ama bir gun su Honda konusunda mantikli yaz be kardesim,ok seviyorsun anladik ama alti dolu olmuyor anacim..
Satilamayan yok ama 168'den baslayip neredeyse 2 sene satilamayan arac makbul mu?152'ye satildi son iki adeti.hatta yeni kasa tanitildi,bende dunya lansmanina gittim mart basinda,hala satilik 2015 vardi...
10.000€ zam yeni arac urettikleri icin mi? Neden yurtdisi fiyati cok cok az artti? Bize mi yeni arac baskalarina hala fk2 mi?
Cupra alimsiz ama basarili. Fk2 ile pistlerde neler yasadi biliyoruz ki yenisinde de bir kac sorun cikkcak malesef.a
Tayyar amerika piyasasinda satilmaya baslandigi icin suan tedarikde sikinti var,2018 de olmayacak.
Hep ayni seyleri yaziyorum 1-2 aydir,okuma huyumuz yok.
Isin ozu,typeR pahali cikti. Bu zammi da Turkiye yapti. Akillari golfR da ama rakip degil ki. Ha rakip goruyorsaniz da avrupanin her ulkesinde 6-7000 euro ucuz. Koy otv yi uzerine zaten olmasi gereken rakam cikiyor.
Napalim alicagim ama fiyati yuksek ve bazi sorunlar yasiyacagim gercek.
Ekim'in ilk haftasi alip piste cikarmak istiyorum,uretildigi yer olan pistte vakit gecirsin :)
Honda'yi sev-koru-yucelt hatta evlat edin. Ona hic bir lafim yok.
Hatlari olsun,ozellikleri olsun hayasizca koru. Ama elle tutulur seyleri yine guzel gosterirsen yada olumlu tuhaf kaciyor.
Yoksa senin honda hastasi bagimlisi yada hangi tabi gidicekse o oldugunu anladim gordum :)
Neyse kismet olursa fk8 alip piste sokunca ayrintili yazarim,sen piste girdin mi aracinla?
Açıkcası burdan STP abiye teşekkürlerimi dilemek istiyorum.Onun sayesinde oturdum bu tarz bir çalışma yaptım.
Bu tarzda çok yazı yazılıyordu.Ya abi cupra bildiğin leon satıyor sana ne fark var trafik'de spor araba gibi durmuyor yada abi golf R ne farkı var golf'den diye yazılar yazılıyor.
Yani açıkcası ne gibi uçuk kaçık tasarımlar bekliyoru yani beklentimiz ne bilmiyorum.
Şimdi bir kaç resi paylaşım size.
Resimlerde gördüğünüz honda civic hd ve honda civic typer
Bakalım honda typer alınca size dış ve iç görselde ne gibi farklar vermiş resimlerden ortaya çıkıyor.
(Ben marka fanatikliği yapmıyorum 1996'da VTI manyak araba çok iyi gidiyor dediğimde bağzı abiler 1.6000CC arabamı olur araba dedin 306 GTI olur 2000cc olur demişlerdi o zamanlarda peugeot 306 GTI'lar opel astra gsi'lar modaydı)
https://i.hizliresim.com/jQL8M9.jpg
https://i.hizliresim.com/2EyrdL.jpg
https://i.hizliresim.com/ByErnV.jpg
Şimdi birde Seat leon style ile seat leon cupra arasındaki farklara bakalım.(FR ile karşılaştırmıyorum fr cupranın bir alt modeli Honda civic typer VTI gibi düşünelim)
https://i.hizliresim.com/POp0Z7.jpg
https://i.hizliresim.com/g9nqJb.jpg
https://i.hizliresim.com/ZOWZPz.jpg
Aradaki farklara bakalım hangi markanın standart aile arabası diye sattığı model ile spor araba diye satttığı model'in farkları ortaya koyalım :)
leon delı duruyor
Ben olayı çözdüm, Leon Cupra soldan direksiyon iken aile arabası olunca tıngır tıngır sağdan giderler diye direksiyonu sağa koymuşlar. Bence mantıklı. :P
Type-R spoiler, scoop ve delikli diskler ile ben spor arabayım diyor.
Dış görünüş olarak;
1) Type-R
2) Megane RS (en yenisi)
3) Cupra
4) GTI
Eyyorlamam bu kadar
Sorunsuzluk acısından konussak?
Buarada yukarıda kı lısteye katılıyorum.
Gorunus olarak typer-meg-cupra ve gti....
Buarada ıskonto oranları artmıs,en azından yuregımıze su serpıldı.
Keske bu yenı gelıstırmeler fk2 de de olaydı da sahıp olabılseydık.
Elinize sağlık.
Fakat şöyle bir taraflı bakış açısı gördüm bilmem siz ne dersiniz;
TypeR ile Standart Civic karşılaştırmıyorsunuz, Type R ile Civic RS fotoğrafları yan yana koymuşsunuz.
Cupra tek kapı fotoğrafı koyuyorsunuz madem, yanına tek kapı FR fotoğrafı koyun adil olsun yada 4 kapı Cupra vs 4 kapı Fr olsun.
bir yıl bekleyipte satılan arabaya satıldı kalmadı demek biraz abest kaçmış :) aynısı fk8'de de olucak. ilk parti fk2 hemen satılmıştı fakat ilk parti fk8 satılmadı yani fk8 akibetini sen düşün ilerde ne iskontolar olur. :)
Takip etmedim ama fiyat açıklandı mı? ya da zaten olacağı 60-62€ bandından daha başka bir fiyat mı açıklandı?
Fk2'de motor ısındı uyarısı olan video çıkmamıştı ama ısınıyor deniyordu!!! bunda çıkmasına rağmen araba ısınmıyor alınabilir oldu kafamda deli sorular :) :)
:) FK2'de ettiğim zararı bir ben bir müdür bilir :) Arabayı satarken zarar edebilirim ama ben aldıktan sonra kur arttı ötv arttı gene sıfırı benim aldığımdan ucuza satıldı :) Hayvan terli, bu sefer kalmadı az gelicek ayaklarını yiyecek başka enayi bulsunlar. Benim istediğim fiyata ne zaman verdiler alırım.
Valla resimleri netcarshow'dan buldum.
Cupra 3 kapı da olsa aynı 5 kapı olsada aynı sadece kapı sayısı değişiyor donanım dış görsellik'de kapı'dan başka büyük bir fark yok.
Civic'de HB olarak bu gösteriliyor orda RS olarak yoktu.
Beni resim'de anlatmak istediğim çok model'in spor diye aldığımızda çok manyak bir görünüm farklılığı yok.
Porsche yada ferrari gibi egzotik bakmamak lazım HB sportif cizgileri olan bir araba yani.
Yanlız honda'nın sitesine baktım HB modeli benim resimlerini paylaştığım araba ile aynı.
Türkiyede HB diye satılan model yurt dışında HB RS diyemi satılıyor ?
trde normal hb yok sadece rs var hb olarak.
huseyın cevık rakam vermıyormu bu sefer
260-65 arasi olucak.
Ekim sonuna kadar teslim edilmeyecek.
Araclar 3 hafta showroom larda sergienecek.
12 arac geldi,10 tanesi satilacak.
18 adet daha yolda.
Surekli ayni seyleri konusuykruz ama su gercek,bunda sonra gelicek tayyarlar hemen satilmayacak.
Ben ekim sonu teslime ve sergilenmesine takildim. Acayip kafam bozuk. Fiyati gectim,az biraz iskonto olur da arabaya 200 kisi binip inicek....
260lık arabayı 230 ya da hadi bilemedin 240a bırakacak ki bi nebze orada tuttururum. O da kapıları kilitli olarak. Kurcalatmam yine de
Valla ben kendi aracımın aynısı doğuş'da vardı alırken hatta orda beğendim.Satışdaki bayan ile fiyat'da anlaşamadık.Dedim showroom aracı herkez binip iniyor kurcalıyor bunu daha uygun'a vermeniz lazım dedim.İndirim yapmadı bence başka bir bayiden direk depolarından daha uygun fiyata indirimli aldım.
Showrom'daki araçlara bakmaya gelenlerin yarısı araca hor davranıyor.
(Kapıları kilitli bile olsa bence mantıklı değil)