Next gen diyor sedanı nerden çıkardın kanki![]()
inşallah bole bişi çıkarmazlar bu nedir abi ya
05' 34 PY 777 - s2000
05' 34 CCS 05 - s2000
08' 34 MOF 34 - s2000
07' 34 HZ 3005 - Evo IX
04' 34 TB 2314 - E46 M3
Bence Japon'lara biri söylesin böyle eciş bücüş araba üretmekten vazgeçsinler.
Type-R'a laf etmiyorum o zevk meselesi de, günlük binek arabaları nedir arkadaş. rezalet, çirkinler.
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
Yalnız, araba bildigin hatch, sedan degil.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Arkadaki volvo daha cekici
Saolsun Honda tasarımcıları her geçen sene daha çirkin araba yapmayı başarıyorlar. Tebrik ediyorum kendilerini...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
kg siyah yeni type r ,eski bg ep3 type r ın sahibi yasin
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
iesim olsa bu tasarımı gördükten sonra 10 lira daha eklerim üstüne , bu ne biçim araba sedan mı bu ?
yaw o araba yeni kasa cıvıc falan değil ... zaten sedanda değil . hb de yeni makyajlandığına göre 2.2,5 seneden önce yenisi gelmez daha . bakın mesela ; 2006 da fd6 çıktı 2009 ortası makyaj, 2012 de fb7,2014 ortası gene makyaj .2016 yazından önce yeni cıvıc gelmez .
şuda gerçek spyshot lar . amerikan versiyon büyük ihtimal . yukardaki araba yalan dolan .
![]()
Bişi gözükmüyor ama olsun yine de çirkindir. Honda sonuçta.
Geyik bi yana son kasa civic sahibi olarak su arabanın arka kısmını özellikle stoplarını tasarlayana ağır sövüyorum. Bu kadar demode ve biçimsiz bir stop tasarımı olamaz. Ama önünün çizgilerini oldukça başarılı buluyorum
Su aracin videosunu fotosunu vs goremeyecek miyiz, sesini duyamayacak miyiz, yeni dogan bebeklerin fotosunun koyulmamasi gibi bir durum mu var?![]()
Onur
14' f30 316
bende denizlideyim de.
nerde gördünüz acaba merak ettim bide 20 plaka degildi sanirim degil mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)