User Tag List

Sayfa 249/498 İlkİlk ... 149199239247248249250251259299349 ... SonSon
9446 sonuçtan 4.713 ile 4.731 arası

Konu: 2015 Typer

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeni rekor halk gününde mi kırıldı ? Yani eğer halk gününde öylesine bir çıkış yapılıp da kırıldıysa amenna ama yok sırf örnek veriyorum X Kullanıcısı halk gününde bi süre yaptı diye tekrardan pist kapatılıp böyle bir süre yapılıp üstüne de yayınlayarak Honda Türkiye tarafından gurur duyuluyorsa ; reklam ve pazarlama müdürü her kimse tanışmak isterim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı F4R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vay arkadas hondaya bak, isi gucu birakmis, amator kullanicinin halk gununde sureyle sidik yaristiriyor. Neyin mucadelesi anlamadim ki? Gir kardesim nurburgringe fabrikasyon araba ile yap offical suresi otur liderlige. O zaman eyvallah. İsin gucun yok adamin birinin, alakasiz bir pistte yaptigi sureyi mi gecmeye calisiyosun? Harbiden daha da antipatik oluyorlar......
    Honda napsin yahu rekoru kirsa eleştiriliyor kirmasa elestiriliyor. Burdaki yorumlar enteresan gerçekten

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    253 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Halk gününde çıkıp Zeki'nin aldığı riskleri alıp kırsalardı eyvallah derdim.

Aynı şartlar Zeki'ye sağlansa Leon ile süre ne olur buna bakmak lazım

Zeki kardeşim birkez daha tebrik ediyorum bileğine sağlık başarın sebebiyle bir otomobil firmasını tekrar piste çıkmak zorunda bıraktın

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke intercity bi babalık yapsa zeki kardeşimize, hondanın denediği kadar denese pist boş olarak. jason a verseler cuprayı dicem ama tahminen htr ile anlaşmaları vardır.

bide herkes jason ı göklere çıkarmış ve zeki kardeşimizi sinek ikili yapmış. zeki belki çok iyi pilotaja sahip..
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki buradan sesleniyorum. Zeki kardeşim ben bir fikirde bulunmak istiyorum. Forum olarak (tabi katılmak isteyenler). Senin 0 lastiklerini ve gerek varsa yeni balatalarını alalım (Belki doğuş bile bu tatlı oyuna sponsor olmak ister). Buğra kardeşimde içerideki yetkisini kullansın. Sana özel yada gene Honda da olabilir. Çıkılsın bir deneme günü yapılsın...
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra Zeki abi 2,22'yi geçtiğinde honda tr yeniden pisti kapatacak sanırım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mESHUR Oldu zeki vay ak yarışçılarla mukayese ediliyor helal valla boşver süreyi filan buralara gelmekte çok iyi..
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler Yenı TypeR yazılımlıymıs Dagılabılırsınız

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Honda ya pist kapattıran vag cı abimize sonsuz saygılarımızı sunuyoruz rekabet çok güzel Honda ya tebrikler belli ki zirvedeki yeri bırakmak istemiyorlar
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Typer sifre yazmis dagilin olcakti bence o
    Team PAŞAOĞLU

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arada mantıklı yorumlar olduğu gibi dengesiz ve cahilce birçok yorumu okumaktayım .
    Bu işi futbol holiganlığı gibi aciz ve seviyesiz bir hale getirmeyin .
    Konuştuğumuz pist üzerinde yapılan zamanlardır.
    Birkez daha sölüyorum öle olsaydı böle olsaydı damdan düşseydi ağaca çıksaydı falan boş çoluk çocuk muhabbetleri .
    Honda ilk rekor denemesini teslimat öncesi tükenmiş bir lastik ( ozaman oem lastik yedekleri yok idi bu nedenle yenilenemedi ) 33 Derece hava 52 derece zemin sıcaklığı ile denedi. Sonrasında bir ara gelir deneriz dendi. Kış şartları sertleşmeden de gelindi denendi. Zekinin zamanı ile bu konuştuğumuz konunun bir alakası yok ki pist gününde söledim ben Zekiye honda gelecekti öncesinde kırdın bakalım nekadar kalacak süre diye Oturduğunuz yerden kendinize senaryolar yazmayın karşınızdaki bir fabrika adamlar otomobil üretiyorlar farklı çizgilerdeyiz ...

Gelelim Pist günleri içinde olsaydı konusuna bakın birkez daha sölüyorum. Trackday trafiği ile gelmedi zekinin rekoru tüm kaydı mevcut izleyin 1 düzlük geçisi var ki oda temiz . Ayrıca Hondanın denemesinde kullanılan araç lastiklerine kadar oem 1 vida eksiksiz rot ayarı bile fabrika verisi ne ise o .
    Zekinin araçta hafif jantlar farklı bir takım lastik arka koltuklar yok eksoz sisteminde bişi vardı sanırım ayrıca fren diskleri ve balataları yada sadece biri farklı yani bakıldığında Zeki kendini geliştirmiş iyi bir sürücü ancak otomobilleri kıyasladığımızda ben Standart Seat ın Standart Type-R ı pistte aynı sürücü ile geçebileceğini düşünmüyorum Ben profesyonel iş yaşamı yarış pisti olan bir adamım yorumumda bu profesyonellikteki görüşümdür fanatiklik vs. işim olmaz olacak olsa bu fanatiklik emin olun honda yada seat gibi markalar için olmaz

Bu nedenle baştada dediğim gibi Zekinin kendini geliştirmesi süresinin bu hale gelmesi gerçekten büyük başarıdır.
    Honda nın müşterisine sattığı bir ürün ile ilgili net ve ispat eder tavrı bence taktir edilecek bir durumdur. Adam sattığı otomobile en hızlı der ispatınıda koyar kimsede pist günlerine gelseydi diyemez ben size söleyeyim.
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkese çok teşekkürler. Öncedende söylediğim gibi tamam armut toplamıyor elim belki ama pisti kapatıp test aracı getirip cuprayı piste Jasonla çıkartmalı Doğuş. Benim cuprayı kullanmamı isteyenler çok gururlandırdı beni ama dediğim gibi yiğidin hakkını vermek zorundayız kıyas kabul etmeyiz ve adil olmaz bu düello. Ben yine Jasonın cupra ile çıkması gerektiğine ve eşit şartlarda type r ı geçebileceğine inanıyorum sadece. İnanın type r çok çok çok iyi bir araç ama firma savaşları arasında kalacak değilim şahsi aracımla günlük biniyorum işe gidip gelmeye, haddinden fazla iyi bakıyorum. Bu iş Doğuşun işi duy sesimizi Doğuş

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Bring Out Gimp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu çok güzel deðil mi yani, ben açýkçasý takdir ettim Honda'yý.
    Orada yapýlan süreye, Zeki'ye ve Cupra'ya saygý duyduðunu göstermiþ ve benim arabam daha demiþ.
    Ben açýkçasý çok beðendim bu hareketi
    Yapma hocam neresi guzel. Bu durumda renault napsin, nurburgring surelerini takip edip rekor kiranlarin surelerini cetele tutup sure mi kassinlar bana komik geldi. Ne yani biri cikip 2.20 yapsa baska bir araba ile, honda hemen pist kapatip prof surucuyle rekor mu deniyecek. Kusura bakmayin ama hondanin gercekten isi gucu yok demek ki....

Eren G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yakinda vag vagcilarla rönocular video yayinlanirsa felam da "ehü ehü ehü bu video fulheydi bilem degil"diye aşak geçmeye çalışırlar. Murat abinin her dedigine inaniyorsaniz adam videoyi gordum dedi e buna niye inanmadiniz ? Valla ayri bir baslik acin da orada tasak gecin. Benim icin manuel daha zevkli diye adamlari bile linc etmeye calisiyorsunuz komik duruma dusmeyin.

Honda rekoru elden gidiyor ehu ehu ehu adamlar rekoru yeniden aliyor bone stock arabayla yine ehu ehu ulan adamlar ne yapsa zaten dalga gecmeye yer ariyorlar komik de degil yani cocukca bir hal aldi artik 5-6 kemik adam var hep ayni muhabbet. Eskiden hondacilarim bu bos atar gider ucana kacana saplama dalga gecmesiyle dalga gecilirsi ondan once pejocular varid simdi demek ki sira vagcilarda az kaldi. Vag reno kardes honda kalles Okey oldu. Honda da seat da umrumda degil zaten ben bana hangisi parama gore en cok faydayi sagliyorsa onu alirim. Simdi kullandigim arac seat satip alfa alicam sonra honda hosuma giderse honda yerli saab hosuma giderse yerli saab alirim. Daha gecen haftalarda tonla hondayi elestirdigim yorumlarim da var hemen honda boi diye saldirmayinda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya biri şu folloş olan rekorun tam adını/açılımını söylesin nolur

TechTurkey ef186 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    146 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Önden Çeker Pist Rekoru .
    Intercity Istanbul Park
    Caterham Türkiye
    OMP Türkiye
    Pist Günleri
    Intercity Endurance Cup
    Intercity Clio Cup
    Intercity Megane Cup
    Intercity Caterham Cup

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cupra ile derece çıkaran arkadaşıda tebrik ederim buna duyarsız kalmayıp tekrar birşekilde piste çıkan Honda Türkiyeyide..

Arabayı beğenip beğenmemek ayrı Honda Türkiye bu type r konusunda Reklam ve Tanıtım olayında zirve yaptı net..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e o zaman neden type-r ile cupra kıyaslanıyor ki, anlmıyorum.
    type-r dedigimiz araç sürücüsünün prof olmasının dışında zır stok. adamlar güzel bir lansmn yapmışlar ki daha yeni çıkan bir araç ( karakteri osu busu bilinmiyor) için amatör sürücü kullanıp, hem aracı hem sürücüyü tehlikeye atacak değiller.
    Cupra dedigimiz aracın zaten kendisini kanıtlamasına gerek yok. Ama kalkıp type-r'in birebir rakibi diyerek stok olmayan, modlu bir araç koyarsanız, fabrika çıkışı typr'nin üstünlüğünü kabul etmiş olursunuz ki öyle de görünüyor.

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Modlu kısmı biraz fazla. Oem disk balata "en az" bu kadar frenleme gücüne sahip ama ömrü çok daha kısa oluyor her pist gününden sonra 0 oem balata almamak için ebc tercih ettim. Arkası sökülü denen şey tam 35 kilo atıyor ve ben zırt pırt benzine çıkmamak seansımı riske atmamak için gırtlak full benzinle geliyorum. Yarım depo olsa 20 kilo atarım yani anlayacağınız yarım depo benzinli takılı araçtan 15 kilo daha hafifim arabanın içindeki ayaklabı kıyafet çanta parfümler vs vs hesaba katmazsak tabi. Ayrıca arka amortisör çalışma aralığını değiştiriyoruz sökünce belkide o yüzden alakasız yerlerde arkası geliyor kontralar adında bir video düzenleyebiliriz belki merak edenlere. Mod diyebileceğimiz diğer birşey de cat back. Kağıt filtresine kadar stok arabada cat back ne + ne - sağlar bilmiyorum ama gerçek modifiye olarak sayabileceğiniz tek şey 18 janttır benim aracımda. 19 lar oldukça ağır ve pahalı maalesef heleki üzerindeki lastiklerle beraber. Her pist günü için 3.000 TL civarı bir takım lastik almamak adına yaptığım bir yatırım o da. Gerçek anlamda modifiyeli denebilmesi için harcamam gereken para yaklaşık 28.000-30.000 TL civarı. O zaman gelecek süreyi falan burada telaffuz etmeme gerek yok bence ayıp olur.. İstanbul Park önden çeker Pist rekoru Honda Civic Type R dadır şu an. Kullanıcıları getirse keşke de birde halk gününde izleyebilsek araçları ***** Jason dönerken orada olma şansımız olmuyor maalesef

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)