evdeki %50yi tutamadı yine :D
Printable View
Olm biz peco sevmiyoruzmu dedik hepiniz biliyorsunuz 306 GTI sevdiğimi özgür gagana ettim olm cuma gecesi arabanı yap gel :)
Gelişmelere burdan devam ;)
http://hondanews.eu/eu/en/cars/media...r-for-the-road
Tamam geyik yok s.çtınız konunun içine
ve honda tayyarı çıkardı, masaya vurdu :D
hayırlısı olsun.
120-130 olursa kıyamet gibi satar
Simdi kimse Hayat 5 binde baslar demeyecekmi?
Alet nalet.
devir fakiri, tork zengini honda. dünyanın sonu mu geliyor ne? :))
Sıralamam şöyle ep3'é bindim . Kısmetse fn2 Typer ya da s2000 ilerde de inşallah yeni Typer :)
Allah sipariş verecek olanlara kaza bela vermesin . 300-500 arası doldurulur gibime geliyor Çok keyif alınır gibi .
Koltuğunu çok beğendim dış tasarımı Concept gibi olmasa da spor araba havası var her zaman ki gibi . At coilover'ı devam .
Bi de japon amca son dileğim ve nacizane isteğim pistte sikertme yapmadan satışa koyma :)
Sonunda tayyarcılar leon cupralara atar yapabilecek :D Typerlar da stage 1, 2, 2+, 3, 3+, 3.5+ gibi gezecek :D
Yarın büyük gün... Piste çıkacakmış :cool:
Çirkin. Güçlü. Bence gerçekten motoru için performans için fanatikleri alırsa alır. Ki zaten çirkin olması sorun olmayacak ise bunun rakamlarına güzel alternatifler de bulunur
Göreceli tabii ki rakipleri yerine koyabilecegimiz araçlar çirkinlik abidesi o zaman bana göre :) . Canını yediğimin hondası yüzyıllarda geçse muhabbeti devam edecek gibi gibi
pist performansını televizyondan Canlı izleme şansımız var mı acaba ? Hangi yabancı kanaldan izleyebiliriz
Fn2ler tasarım olarak uçlardaydı. İnsanlar genel olarak ya çok severler ya berbat bulurlardı ortası olmazdı. Bu kasa civicler ondan daha da uç oldu. Ama typer bence de piyasadaki hothatch rakiplerinin tümünden daha da "korkutucu" olmuş.
Iyide bu cok onceden yapili bknz 2.0 tfsi, filtre egzoz yazilimla kesin 500 olur eminim :D
Bi de direksiyon ps direksiyonumu xbox mi?
Beles beygir dağıtılıyormuş dogru yeremi geldim. Yazilim egzoz bi 500 hp de ben alayim.
pejo 1.6 hacim 270 hp rcz satıyor , merso 2.0 365 hp 45 amg satiyor farkindasiniz demi.
2.0 turbo 300 hp artik ortalama bi deder.
Cok buyuk bi olay gibi amma abarttiniz. Yüksek hp motoru herkes uretiyor. Ama piste adini yazanlara bakiyoruz daha dusuk hp li araclar. Ringe telden atlayip spreyle tayyar yazmakla olmaz bu iş.
Çokmu kötü hayır değil, ama conceptle göz boyadıktan sonra bu kasada çıkması televizyondaki bal reklamları gibi. Dışı çiçek balı içi glikoz.
Ben çok beğendim.Nefis olmuş.
Spoiler konusu ise karışık.Concept modeldeki çok güzeldi,fakat sokakta aşırı dikkat çekerdi.Biliyorsunuz ki Avrupa'da kasko-sigorta fiyatları otomobilin dış görünüşünü de dikkate alıyor.Zamanında Astra Gsi'ın tamponlarını falan sırf bu yüzden değiştirmişlerdi.Bizim memleketteki mal düşmanı ziyan eşşeklerini de hesaba katarsak bence daha iyi olmuş.Ama aftermarket olarak kesin satışa sunarlar.
Honda turbo işine geç girdi.Gerçi böyle bir huyu var.Zamanında Tdi modası patladığında,Almanlardan yıllar sonra turbo dizel motorunu çıkarmıştı.Hacim dezavantajı olmasaydı,ülkemizde bence VW grubunu piyasadan siler atardı.Şimdi de turbo konusunda aynı konumda.Geç geldi,ama çok sağlam gelmiştir mutlaka.Adı Honda Motor Co. olan bir marka,motor sorunsuzluğuyla nam yapmış bir marka,bu motoru da dibine kadar test edip,delimanyak şartlarda zorlayıp öyle piyasaya çıkarmıştır.
4 kapı olması da daha geniş kitlelere hitap etmesini sağlayacaktır.Çoluğu çocuğu doldur,otobanda tak peşine Almanları.Kullanımı,pratikliği bildiğimiz Honda ise,ülkemizde yüksek sayıda satabilir,hatta en çok satan Type-R bile olabilir memlekette.
Fiyat şöyle olabilir tahminimce,eski kasalarda fiyatlar,CR-V ile çok yakın olurdu.Yeni kasa 2.0 lt CR-V 140 civarında geziyor.Bu da 140 civarında olur diye düşünüyorum.Tabi turbo falan,daha da yüksek olabilir.
Umarım ki kilitli diferansiyeli vardır.(Mekanik olacak ama).İşte o zaman dört dörtlük bir Hot hatch olacaktır.
En çok da düz vites olması hoşuma gitti.Zaten hala düz vites kullanan üretici sayısı azaldı.Bu da Honda'nın hala eski güzel günlere olan hasretini gösteriyor.
Hele bi memlekete gelsin bakalım,canlı canlı görelim.Zamanında 'pahalı araba almak istemem,dert oluyor' dedim ama,bu dert yaşanır gibi görünüyor.Nasip bakalım.
Ha bir de,arkadaşlardan biri resim eklemiş,S660 mı ne bir Kei cabrio,o da çok hoşuma gitti.Ama getirirler mi bilinmez.
Çok beğendim harika olmuş. :bravo: Fiyatı ne olursa olsun tükeneceğini düşünüyorum...
Yalnız devir saatinde 9k rpm aradım. 7,5k'da kes ama 9k olsaydı da gözümüz şenlenseydi vs :p
fiyatı ne olacak ? 150k ?
Honda sayfalarinda forge mu GFB DV mi yazilarini gormek enteresan olucak :)
Siparisi verenler direk kartala gidip coilide siparis versin mumkunse :)
Mukemmel olmuş. Coıloverlı hallerini görür gibiyim.
valla kim ne derse desin sonuçta o bir honda