User Tag List

Sayfa 437/498 İlkİlk ... 337387427435436437438439447487 ... SonSon
9446 sonuçtan 8.285 ile 8.303 arası

Konu: 2015 Typer

NakkaSss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Type-R kırsın da bir daha ring rekorunu. Renault Sport ne karşılık verecek en çok onu merak ediyorum.
    Tufan has no limits.

rahmitanir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    57 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yine çok güzel, yine hayallerimi süsleyen bir araba olmuş.
    İnşallah bir gün nasip olur...

snrk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha guclu ve agresıf typeR ne zaman gelıcek bakalım...
    Sadece 10 beygir arttığını duyunca benim de ilk aklıma bu geldi. Bence bu tanıtılan fk8 ile ring'e çıkmayacaklar. "Limited edition" adı altında, daha yüksek güçte, arka koltuksuz ve roll cage'li bir sınırlı üretim gelecek ve bununla rekoru geri alacaklar (bence)
    "life is too short to drive boring cars"

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmetmalcok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Egzoz için yukarıda ki videodan daha açıklayıcı bir yazı okumuştum. Onu buraya atıyım. Detaylı fotoğrafta mevcut.
    The Civic Type R Exhaust | 2016+ Honda Civic Forum (10th Gen) - Type R Forum, Si Forum - CivicX.com

Genel anlamda Honda mühendisleri bir önceki modelde dikkat çeken ve talep edilen kısımlara dokunuşlar yapmışlar. Buda dikkate aldıklarını gösteriyor ki hoş.
    - Okuduğum yazılarda ve izlediğim videolarda bir önceki TypeR(FK2) ın günlük kullanımdaki sertliğinden şikayet edildiğini dikkate alarak 3 Mod getirdik dediler.
    - Egzoz un sesinin o kadar da güzel olmayışını dikkate alarak böyle bir (3'lü çıkış) yapmışlar. ( Bende bir TypeR Fan'ı olarak sesini az bulmuştum FK2'nin)
    - Arkalar bağımsız süspansiyona geçmiş.
    - Hava alma kısımlarında iyileştirmeler ... gibi gibi

Şöyle bir nokta var ki FK2 çok uzun bir aradan sonra çıktı ve bence inanılmaz bir reklam( R tuşuna basıp ekranın değiştiği video hala etkisini koruyor bende ) ( her ne kadar Concept'in den sonra tasarım bir hayal kırıklığı yaşatsa da) ve etkiyle geldi. Honda ya yakışan bir şekilde. Bu reklamların Türkiye ayağınıda ekleyebiliriz. İst Park organizasyonu ve denemesi hala konuşuluyor. Şimdide bu FK2 den tecrübe ettikleri noktaları düzeltmeleri de muhtemel. Adamlar o kadar WTCC kovalıyor bu tecrübelerin toplanacağı bir arada olacak tabi ki.
    Bir Typer Fan'ı olarak Honda nın yaptıklarını izlemek bana keyif veriyor. Nordschleife ya GENEVA daki sunumda değinmesi bile ne için yapıldığını ve hangi yolda olduğunu gösteriyor. Biraz TypeR da " LOVE IT or HATE IT" durumu var. Bu da zaten aradaki rekabeti heyecanı körüklemiyor mu.

Ama hala benimde gözüme FK2 daha bir Hot Hatch gibi duruyor. Ne diyelim iyiki TypeR var ki konuşulacak konumuz var
    Çok güzel özetlemişsin bir ekleme yapayım egzoz da bir sorunda kabine fazla ses vermesiydi sanırım bunu da engellemeye çalışıyorlar. (ya da engellediler)
    Yanlış anlamadıysam düşük devirlerde 3 egzozda çalışacak ve ortadaki sese engel olacak ama tam gazda ortadaki devre dışı kalıp iki büyüğe yönlenicek ses artıcak.

Kırmızı fk2 sahibiydim canlı rengi muhteşem fakat fotolarda illa bi garip çıkıyor sanırım gözümüzün görmediği renkler foto çekiminde devreye giriyor.
    ring için daha güçlü ve daha hafif bir model yaparsa gene bi ton dedikodu olur sonuçta o bir vw olmadığı için taşlarlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok güzel özetlemişsin bir ekleme yapayım egzoz da bir sorunda kabine fazla ses vermesiydi sanırım bunu da engellemeye çalışıyorlar. (ya da engellediler)
    Yanlış anlamadıysam düşük devirlerde 3 egzozda çalışacak ve ortadaki sese engel olacak ama tam gazda ortadaki devre dışı kalıp iki büyüğe yönlenicek ses artıcak.

Kırmızı fk2 sahibiydim canlı rengi muhteşem fakat fotolarda illa bi garip çıkıyor sanırım gözümüzün görmediği renkler foto çekiminde devreye giriyor.
    ring için daha güçlü ve daha hafif bir model yaparsa gene bi ton dedikodu olur sonuçta o bir vw olmadığı için taşlarlar.
    Son paragrafa katılıyorum. İnsanların normalde beğenmeyeceği renkteki arabaları showroomda görüp fikir değiştirmeleri de bu yüzden sanırım. Renklerin değişik algılanması

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ah ulan şu arabadan bi güzel ses çıksaydı keşke :/

hiç single egzoz takan video çeken olmadımı FK2 kullanıcılarından
    bu yaz dayanamayıp birşeyler yapıcam sanırım bende arabaya
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

FK8 kırmızısı fk2 kırmızı ile aynı değil,milano red artık yok fk8 rally red bu yüzden renk farklı görünmüyor bildiğin farklı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı öskür Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    FK8 kırmızısı fk2 kırmızı ile aynı değil,milano red artık yok fk8 rally red bu yüzden renk farklı görünmüyor bildiğin farklı
    müdür farklı ışıklarda foto çekince abudik renkler ortaya çıkıyordu. Ne renk alıyosun Beyaz iyidir, mat siyah efsane ama uğraşması dert.

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    müdür farklı ışıklarda foto çekince abudik renkler ortaya çıkıyordu. Ne renk alıyosun Beyaz iyidir, mat siyah efsane ama uğraşması dert.
    yok ışık konusunda haklısın,ama renk kodları değişti bende bu kırmızıyı begnmedım yani..
    bu arada renk scalası belli fk8 de,
    beyaz-siyah-polishmed metal-rally red-nardo grisi gibi gri-mavi okdr...
    turkıyeye grıler gelmes yine...mat zate yok...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fk2 milltek ile sesi iyi bence ben gayet memnunum. 2.0 turbo 4 silimdir arabadan mucize beklememek gerek diye düşünüyorum ne kadar iyi olabilir ki? Yani 2.0 sıralı 4 silindir ve turbo beslemeli hangi aracın sesi öyle çok güzel çıkıyor?

fk8 ile öyle aman aman bir gelişme olacağınıda sanmıyorum zaten fk2 çok geç çıktığı için arada öyle bir jenerasyon farkıda yok. Elbetteki geliştirmeler vardır olmasıda gerek zaten ama mucize beklememek lazım. Fk8 en büyük avantajı amerikan pazarına çıkacak olması. Çok hızlı şekilde upgrade kitler, aftermarket ürünler çıkacaktır.

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rıng'e ıkı versıyonlada cıkarlar cunku clubsport tarzı olanın cıkmasına daha var,oyuzden fk8 ıle cıkarlar ama rekor onlara hıc gecmedı.O zaman uretım asamasında olan,serı uretımden bır cok seyı farklı aractı.
    Kırmızı cıddı bogucu,canlı gorunce anlıyacaksınız.Ben fume yada koyu grı vs almak ısterım.
    Gelmesıne yakın Ozgur ıle kafa yorarız...
    Aman aman degıl,baya bır gelıstırme var.Hatta bunu aralık ayında kı roportajında yazmıstım kı,kendısıyle yapılan konusmada verdıgı cevaplar dahıl,sorularıma aldıgım cevaplar bır cok seyı degıstırıp sorun gorduklerı herseye el atmıslar.Burada onemlı olan musterılerden gelen sıkayetler/ıstekler dogrultusunda yapmıslar.
    Hatta adam o kadar ıddıalıydı kı;arkamıza yaslanıp seyredıcegız bu sefer dedı....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı scorpion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fk2 milltek ile sesi iyi bence ben gayet memnunum. 2.0 turbo 4 silimdir arabadan mucize beklememek gerek diye düşünüyorum ne kadar iyi olabilir ki? Yani 2.0 sıralı 4 silindir ve turbo beslemeli hangi aracın sesi öyle çok güzel çıkıyor?

fk8 ile öyle aman aman bir gelişme olacağınıda sanmıyorum zaten fk2 çok geç çıktığı için arada öyle bir jenerasyon farkıda yok. Elbetteki geliştirmeler vardır olmasıda gerek zaten ama mucize beklememek lazım. Fk8 en büyük avantajı amerikan pazarına çıkacak olması. Çok hızlı şekilde upgrade kitler, aftermarket ürünler çıkacaktır.
    Subaru WRX STİ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

çok emin olmamakla birlikte evo motoru 4g63 sesi hatırladığım kadarıyla bundan çok daha güzeldi

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evo serısı yada stı hıc dınlemedın galıba

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu konu ve yeni Type-R beni de Hondacı yaparsa şaşırmam. 4 kapı, superspor altı - spor üstü bir araç olmuş sanki.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sti sıralı dört değil ki boxer motor. evet sesi çok güzel sti'nin ama boxer motorun sesi o sıralı dörtten o ses çıkmaz. yoksa eski bmw'lerinde sesi güzeldi sıralı 6 silindir zamanında.

evo'nun sesini ben öyle güzel bulmuyorum yani öyle özel çok güzel bir sesi yok bemce.

bu arabanın motoru fk2'deki motorun geliştirilmişi değil mi? yani ses ne kadar fark edebilir ki? egzoz içinde bir sürü farklı egsoz var remustsn milltek'e veya custom yaptıran var istediğinizi alın takın. honda yapınca egsozu çok çok farklı olmayacak yani.

Fk8 güzel olmuş ben beğendim ama beklentileri o kadar ütopik tutarsanız birkaç ay sonra yine honda bizi kandırsı, tanıtımsaki araba bu değildi, o ses başka sesti falan diye yazmaya başlayacaksınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben single yapan birini bekliyorum veya youtube falan video eklenirse degerlendirmek istiyorum. Yoksa benimde aklimda milltek var. Sanirim onunda iki versiyonu varmis mecburiyetten birini secicem. Sessiz cekilmiyor benim gozumde hic bir araba. Gunde 14 km araba kullaniyorum hadi sabah uyku olayi vs diyelim ama isten cikinca o stresi atmam gerek son duzlukte

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben single yapan birini bekliyorum veya youtube falan video eklenirse degerlendirmek istiyorum. Yoksa benimde aklimda milltek var. Sanirim onunda iki versiyonu varmis mecburiyetten birini secicem. Sessiz cekilmiyor benim gozumde hic bir araba. Gunde 14 km araba kullaniyorum hadi sabah uyku olayi vs diyelim ama isten cikinca o stresi atmam gerek son duzlukte
    Tercih meselesi tabii bu ses olayı ama ben de Megane RSime güzel bir egzoz set-up'ı yaptım. Spor kat + SS Racing. Şimdi arabaya bindiğim zaman daha bi zevk almaya başladım. Bence tadında bi egzoz revizyonu bu tarz arabalarda şart.
    Siz de yapacaksanız şimdiden hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    milltek iki tane var evet. roadplus ve race olarak. çoğunluk roadplus kullanıyor race olanı hiç duymadım canlı ama daha çok sesli olduğu kesin. herhangi bir buluşmada roadplus olan kesin denk gelir dinlemek istersen hatta zamanında ataşehirde görüşmüştük o zamanda milltek vardı ben de ama downpipe yoktu gerçi egsoz konuşmamıştık hiç.

downpipe ve roadplus sesi benim için tam sınır daha üstünü benim kafa kaldırmaz kumandalı olmadıkça.

singleda ses nasıl olur bilmiyorum ama görüntü baya bozulur bemce şahsen hayatta yapmam tek çıkış. görsellikte önemli ama tabi zevk meselesi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)