honda turkiye bugun facebookta yeni typer turkiye yollarinda diye gonderi paylasti ama sitede gorunmuyor teslim alan var midir :)
Printable View
honda turkiye bugun facebookta yeni typer turkiye yollarinda diye gonderi paylasti ama sitede gorunmuyor teslim alan var midir :)
yabancı dergilerin testlerinde frenlere çok iyi demişler,tork steering muadillerine göre daha az ve hızlı virajlarda kafayı içeri sokma- dönme isteği çok keskin demişler.direksiyon biraz hissiz ve araç çok sert yazılmış hep
Arac supersportmus gibi fabrikadan ciktigi hale bakmamak lazim
Ep3 gecer diyen arkadaslar var :)
En kotu alan kisi o paralari verdikten sonra egzoz downpipe intercooler filtre yazilim vs yapar heralde araba 170 bin lira :)
Golf gti dan pahalı olursa işi çok zor...
Şekil şukul yapmayın gelsin kim yürüyor ne kadar yürüyor neler yapılıyor görücez.
Yakinda ;)
Aman aman şampiyonlar ligi gibi :D
Bu konu böyle güncellendikten.Bağı bahçeyi satıp Type-R alasım geliyor :D
S3 ve A45 şampiyonlar ligine girememiş mi?
Laa bu taypar ne etti size :hehe:
hala teslim alan yokmu aracını?
yokmu güncel teslim tarihleri ile bilgisi olan
Türkiye değil Dünya'da teslim alan yok. Beklemeye devam
derviş araba bayiye gelince çekiciye yükler eve götürür plaka çıkınca da hemen gazlamaya başlar :)
Araclar yurusun,hatalar ortaya ciksin. En az 2 guncelleme gelmeden alinmaz. Ciddi alicaklara duyurulur. Aracin cikmasinin 9 ay gecikmesinin sebeblerini iyi arastirin derim...
ben hayla otomobil dergilerinin yaptığı drag yada bi roll videosu bekliyorum :D bayada test edenler olmuş yırtdışında. yan yana gelinde bi basın lan görelim giderini şunun .
her arabada makyaj olsa da hata çıkabiliyor güncelleme olsa da sorun oluyor. Gt86'yı aldım bayiden çıkarken arıza yaktık :) Ateşleme sistemi komple değişti.
Type-r ilk açıklandığından beri mid summer tarihi veriliyordu. Motor hariç çoğu parça uzun zamandır civiclerde kullanılıyordu.
30 ve 46 mpg yakıt değerleri doğru ise mükemmel.
Uzun yolda 5,1 l/100km, şehir içi 7,8 l/100km yapar. Bildiğin tüplü gibi :D :D
Her otomobil icin gecerli birsey bak sende soylemissin... Yani ilk cikan modeller yurusun biraz ki fabrika en az iki guncelleme yapsin.
458 de 2010-11 fazla dorunluydu-GT3 un ilk cikanlari(2013-14) Hatta Reno'nun clio su-polo gti yada GT-R vs vs.... Bu boyle devam eder gider.
Sozun ozu;ilk modeller yurusun ki hatalar ciksin ortaya. Piston kollarinda sorun vardi-fren sitemi-hatta debriyaj... Bunlar gayet dogal,dogum sancilari...
ashdusahduash Gel buraya kırmızı şortlii :D
haklı olduğunu söylüyorum ama şunu da söylüyorum bir hatanın düzelmesi için makyaja gerek yok gt86'da 3 ay sonunda sorunlu parça üretim bandında değişti.
Ayrıca makyaj olması hataları engellemiyor makyajlıda araçta başka hatalar çıkabiliyor. E46 m3 hiç mi makyaj görmedi neden hep motor sorunlu diye akıllarda kalıyor.
Zaten bülten çıkan fabrikanın kabul ettiği hatalar servislerde düzeltiliyor.
Dsg pişmanlıktır diye bağırıyor birçok kişi, kaç yıl oldu dsg makyaj değil yeni kasa çıktı hala aynı sorunlar çıkabiliyor.
Polo gti'lar artık hiç yağ yakmıyorsa makyajla bütün sorunlar çözülüyor diyebiliriz.
Tabi dediğin gibi makyaj ile değişik coğrafyalarda ve değişik kişilerin kullanımına bağlı olarak çıkan birçok sorun düzeltilir.
Şu ana kadar arabalarımın çoğunu ilk çıktığında aldım sadece gt86'da sorun çıktı o da hemen düzeltildi belki de sorunlu bir marka almadığım için olmuştur.
Yazin bana cevap ama benim yazimi iyi okumadigin icin bastan sona yanlis.
Ben nerede makyaj dedim? Guncellemeyi makyajla karistiriykr olmasin?
Otomobil ciktigi andan itibaren duzinelerce "Guncelleme" gelir. Bunlar servis-fabrika ar-ge si-musteri istekleri vs vs dogrultusunda yapilir.
Makyaj genelde yuzu tazelemek ve piyasadaki yeri saglamlastirmak yada iyi-kotu yonler uzerinde satis arttirici onlemler almak vs vs....
Bu anlattiklarin hepsi guncelleme.
Bunun polo'su-458'i-clio'su yok... Sorunsuz gordugunuz yeni clio da amortisor tablasi-motor kulagi yada direksiyon pompasi gibi dogustan ozurlu parcalar var. Yada 458'de piston kolu-yatak-direksiyon kontrol modulu vs vs sorunlu cikti.Ama bu tip seyler servis yada takip eden uretim hatlarinda sorunlar giderilir.
İlk uretim arac "Her ne olursa olsun" almak riskdir ve hep bu boyle olmustur...