Peki ünal turan kullansaydı ?
Printable View
bence vida bile çakılmadan alınan süre gayet iyi ben 2.26-27 falan bekliyordum. filtre egsoz yazılım ile çok çok aşşa iner süre tebrikler.
standart bir araç için süre güzel. Umarım yeni TypeRları her pist gününde görmeye başlarız :)
bence daha lastiğinin tozuyla türkiyeye gelir gelmez piste çıkarılıp rekor denecek süreyi yapması her şartta başarıdır.
Bir miktar yazılım ile 20'nin altına bile iner bence.
Süre bence de gayet güzel. Ayrıca Pro, Semi-Pro yada amatör bir yarışçıda olsanız her gün dönülmeyen bir pistte yapılabilecek bellidir unutulur pist. Şuna da katılmamak elde değil giacomo piccini yada marco seefried..vs kullansaydı süre böyle olmayacaktı. Gerçek anlamda pro demek farklı iş olsa gerek..
bir miktar yazılım nasıl oluyor ? Ölçekle arabanın beynine mi dökecekler 1/3 oranında falan.
periscopta şu an typer içindeyiz :)
Periscope utkuuzunoglu hemen gelin :))
f1 pilotu olması için uğruna servet dökülen adam :D:D:D:D zamanında tosfed de olay olmuştu
biraz matematik yapalım.
pist 5378 m mi neydi.
2.25:430 ile 5378 m dönmek demek, ortalama hız olarak 133,13 km/h'a tekabül ediyor.
yarı slick ile çıkıldığında, sokak lastiğine göre her virajda 2 km/h daha hızlı gidilir gibi çok kaba bir genelleme yaparsak; pist ortalama hızını kabaca 2 km/h daha yükseltir; ortalama hız 135,13 km/h olur (yüksek hızda sürtünme artacak, viraj çıkışındaki 2 km/h düzlük sonunda 1,9 km/h olur da neyse)
yani semi slickle 2 km/h daha hızlı döner yada virajdan daha hızlı çıkar dersek, semi slick süresi 2:23.280 olur.
eğer semi slickle fark virajlarda 3 km/h ise, süre 2:22.220 olur.
semi slickte viraj içi fark 2 km/h olur mu olmaz mı bilemiyorum, orası beni aşar.
trafige kapalımı diyen kimdi allaskına :hehe:
Ya jason yamuk ya araba b.ktan ya hava nemlı vs...
Honda fabrıkadan cıkardıgı gıbı standart typerı rekoruda aldı emegı gecenler sagolsun
Valla iyi sabır var Utku'dada tüm gerizekalı sorularada cevap veriyosun ne diyim :D
Nem cok beyler nem ondan boyle sure :D
Kalpli Type-R izliyoruz :D millete susun dedik kalp sağnak yağışlı :D
peki tüplümü diyen kimdi :D
Kaza olsa yazdı tekeleğin teki
@DeliceBirkan 58 plaka var mı dedi ya ahahahah koptum :D
siyah efsane duruyo
bitanesi neresi burası dedi allahım yarabbim dayanamadım bastım küfrü zaten :hehe:
arkadaşın telefondan izledik bu uygulamayı ılkkez bu saatte açtım ve ilkkez hatun dışı bısı ızledm dedi
onun içinde ilk oldu typer :D
Abim olacak yaştasın, ama ilginçtir ki polemik peşindesin. Gerek yok bunlara Abicim, sen işin içindesin diye sevmek ya da takdir etmek zorunda değil insanlar.
Type-R konusuna gelirsek te;
Ben Amerikana merak salmış haldeyim, bu yüzden çok ta Type-r, ama olur da sen daha iyisini yapar ve videosunu da yayınlarsan seviniriz, ve illaki tebrik te ederiz...
Son olarak; bana cevap hakkı doğurmadan yazabilirsen sevinirim.
Zaten alan kisiler cogunlukla rolling kosturacakti problem yok ☺
ilana düşen yokmu hala ya :D
Ne typermis :) adamlar güzel reklam yaptılar
Fena geyik döndü yayında bee :)
iyi lastikle cupra bundan farklı olmaz zaten. 30 lira + dsg de kar kalır .Marka severleri ayrı tutuyorum, Fiyat / Performans anlamında yazdım.
Ayrıca Murat Engin bey sadece yazılım ve kat iptali olan araçla 2,26 dönüyorsa GP nin tutuşu daha iyi demek ki. Çünkü gp 310 hp falan değildir muhtemelen.
Alan arkadaşlara kazasız belasız güzel günlerde sevdikleri ile birlikte güle güle kullanmalarını dilerim.