Abi ben fiyatıyla gidin alın bu daha iyi daha alınır araba demiyorum.
Pist testi var diyorum ; Type R kim Rs3 ve m3 geçmek kim ziyaaaaa diyorsunuz.
Neyi nasıl tartışabiliriz ki bu mantıkla :)
Printable View
Abi ben fiyatıyla gidin alın bu daha iyi daha alınır araba demiyorum.
Pist testi var diyorum ; Type R kim Rs3 ve m3 geçmek kim ziyaaaaa diyorsunuz.
Neyi nasıl tartışabiliriz ki bu mantıkla :)
Hali hazırda Youtube da var olan bir test için ziyaaaa diyebilecek mantığın karşılığı şudur ;
Cupra konusunu açın gelip yazayım Cupra yağ yakmıyor mu ziyaaaaaa , Cupra nın dsg si bozulmayacak mı ziyaaaa :)
Sizin yaptığınız böyle bir şey oluyor o yüzden karşılık veren buluyorsunuz yorumlarınıza.
Şu konuda hiç bir Hondacı 50 bin lira fazla verilir ve Type R alınır değer demedi. Neden durum farklıymış gibi yazıyorsunuz. Bir adet otomobilin yetenekleri üzerine yazılıp çiziliyordu sadece. Pistte iş yapar mı yapar. Türkiye dışında ülkelerde alınabilir , Türkiye'de fiyatı ile işi çoook zor. Bu konuda hem fikiriz zaten..
Abi bu arabaci rutbesini kazanmanin artisi nedir ben cok merak ettim , hani ortamlarda orada burada su kisi arabaci diyince noluyor? Ehliyetimi aldigimdan beri cok ortamda bulundum cok kisiyle de tanistim elbette ki bilgi ve kultur duzeyleri araclar konusunda cok yuksek kisiler de tanidim ama daha kendisini arabaci diye nitelendiren hic duymadim
Kur değişimiyle Type r ın şu an liste fiyatının 184 Bin TL ( 54.000 € +1600 TL ) civarında olduğunu farkettiniz değilmi
Herhangi bir sabitleme haberide mevcut değil..
Cupra dan %30 daha pahalı
Golf R dan az daha pahalı
Audi S3 ile aynı para :)
şu konuya her girdiğimde, her güncellendiğide birşeyler öğrenmek için giriyorum. bi detay geldi, bi foto geldi vs vs. ama her girdiğimde hüsran. aynı kişiler, yaptıkları yorumarın aynılarını sürekli yapan insanlar. bi arada honda fiyatı üzerine konuştular. aynı kişiler buraya transfer oldu. şimdi bu konuyu p.ç ettiler. bakalım sırada hangi honda konusu var.
Yag mag yakiodur farkindaysan typerin motoru bilmedigimiz icin tartisamioruz 100-200 stock nasildir yag yakarmi yakmazmi vs
Rs3 m3 typer konusuna gelince hani boyle manitan seni aldatiyor derler gormeden inanmazsin konduramazsim gorunce inanirsin ya misal
Dusun golf 7 r cogu pistte throphy ile ayni surelerde kimi zaman az farkla onde kimi zaman arkada typer bunlarin rakibi simdi rs3 bir golf r performansinda ise bir pistte yaziklar olsun audiye die dusunurum ben
Yahu herkes bu far yağmur sensörüne takmış ama anlam veremediğim olay lüks sevgisimidir nedendir bunun bukadar eksık görülmesi. Yahu siz daha düne kadar elinizle cam açmıyormuydunuz paralel park yaparken dıreksıyon çevirmekten kol kaslarınız gelişmedimi. Görende yağmur yağdığında camdan sarkıp sız sılıyorsunuz sanacak camı, bı kolu aşağı ındırıcen altı ustu. Sensör yok deniyor adam kamera koymuş yetınemıyorsunuz göz var nızam var işte ekrandan takıp et aynadan bak gene ayarlarsın adam göremedıgın noktaları gormenı sağlamış hala 3 kuruşluk sensorun derdındesınız sensor koyup kamera koymasa daha mı ıyıdı daha guncel sistemi kullanmış adam. Adamlar arge için hırs uğruna bıtaraflarını yırttı bu nesil tayyarda hem okadar özellik isteyip hemde bu paraya bunu alırım onu alırım dıyorsunuz her markanında kendıne göre satış stratejisi var her ıstedıgınız ozellıgı bulabıleceğınız bı araba olsa bu halıyle 200 bını zorlayan aracın fıyatını ozaman düşünün kaç kişi alırdı ki ?
objektif olan yorumlara kimsenin lafı yok olamaz da, araç ile ilgili beklentiler çok abartıldığı için doğal olarak 170 bin verip alan insanlar hayal kırıklığına uğruyor ve bu dillendirilince hemen fanatikler hondaya b.k atılmış hissine kapılarak savunmaya geçiyor.
işte bu fanatiklik ister istemez insanlarda antipati oluşturuyor,hondacı arkadaşlar kusura bakmasın.
sensör olmasın klima olmasın önemli değil bu araç yarış-pist aracı, biz zaten roll de aracı söküyoruz diyen ve 20 yaşında 15 binlik aracı söken arkadaşlardan kaçı 180bin veripte bu aracı sökmeye kıyabilecek onu da merak ettim.
sanki 180 bin verilen bu araçla bakkala bile roll yaparak gidecek herkes?
olacak tabi sensör,gündüz farı,kliması ıvırı zıvırı çünkü günümüzde bunlar olmazsa olmazlardan oldu.
sonuçta 50 binlik araç değil, oldu olacak aırbagleri de söksünler tam olsun.
diğer taraftan bu aracı hondacılar öyle savunuyor laf kondurmuyor ki merak ettim hangi araçları kendilerine rakip görerek yorum yapıyorlar?
çünkü otoritelerin gözünde hondacıların beğenmediği bir ford rs'e bile rakip değil.
Dün bazı arkadaşlar herkes çamur atıyor kimse denemeye yanaşmıyor dedi, dün akşam ikinci kez denemek için yazdık, bekledik ama cevap gelmedi yine.
bundan sonra 'normal kullanıcı'ların yapacağı pist sürelerini bekliyoruz. bakalım normal kullanıcılarda rekorun yanında geçebilecek mi yeni type-r?
açıklık getirmek gerekirse; 203 sayfa olmuş konu, ilk başta uçacak kaçacak denildi bilindiği üzere öyle bir araba gelmedi. ben iddia ediyorum ki cupra'yla 250'ye kadar denerlerse araya direk(ler) girer. piste gelince ring rekorunu falan kıramadılar, ring'e çıkan arabayla üretilmiş olan arabanın en basitinden şanzıman dişli oranları bile farklı. türkiye için konuşmak gerekirse 'pistte yatıp kalkan profesyonel sürücü ile bomboş pistte, pist günlerinde süre kasan amatör sürücüleri' geçip rekor dendi. organizasyon ve fikir ne kadar harika olsa da bu böyle olmamalıydı diye düşünüyorum.
son olarak herkes b.k atıyor kimse rolling'e yanaşmıyor dendi, iki kez teklif ettik mesaj kutum hala bomboş.
bu saatten sonra rolling falan kovalamayacağız, amatör kullanıcılar pist sürelerini merakla bekliyoruz. Zaten yiğit piste çıkınca bu rekor fazlasıyla tarih olacak, trophy yüksek ihtimalle içinden geçecek type-r'ın.
pist için üretildiği iddia edilen bu arabanın pistte yapacağı süreleri görmek ve güzel bir rekabet olması dileğiyle. konuya son mesajımdır.
sacma sacma konusma Görkem lüks sevgisi degil bikere lüks değil zaten o zamanın sartlarına uymaktır. sen bebekken kıcına kuması baglıyorlardı simdi yigenine bilmem kac kat korumalı yok sızdırmaz etmez bez baglıyorlar ne gerek var ozaman onada. onada sıcacak bunada sıcıyor altına demirde baglasan yine sıcıcak hatta
Arabacı olmak için geçilmesi gereken aşamalar ve prosedürler nedir? Tosfed e mi başvuru gerekiyor yoksa ünal turan fan club a katılsak oluyor mu :D
Yapmayın Allah aşkına selamın aleyküm deyip Honda bayiisinden 50 küsür bin euroya alabileceğin bir standart arabayı yorumlamak için neyin bilgi birikimi?
Az biraz arabalara ilgi duyan araştıran sportif ruhlu araba kullanma deneyimi olan herkes istediğini söyleyebilir
İşte sana saçma gelen bana gelmıyor herkesın görüşü farklı bence gayet gereksız sıstemler normal 4 kapı araç alırsın donanıma bakarsın anlarım ama bu tarz araçlarda yok o varmı bu varmı dıye bakılması gayet saçma gelıyor bana bence yeterlı derecede donanımı var başka fırma daha fazlasını koyar onu alırsın nıye aldın okadar donanımlı aracı demez kımse ama yapılan yapılmış bız konusunca far yağmur sensorlumu yollayacaklar gene aynı donanım aynı paket böyle aracın teknık ozellıklerı daha çok konusulması gerekırken sankı herkes s-class almış gıbı donanımdan yuruyor araca buda bana saçma gelıyor
Abi şimdi elde yıkanan taş bezi gibi bez ile prima ultra arasındaki kullanım farkı ; otomatik çalışan silecek ile otomatik olmayan silecek arasındaki farka denk oldu mu :D
Arabamda far sensörü yağmur sensörü var şuanda.
Yağmur sensörü olmasa en ufak bir şey değişmezmiş hayatımda bunda netim. Far sensörü ise yine karanlık far yakmayı akıl edecek kadar el ayak tutuyor da ancak bir tünele girince gündüz falan işe yarıyor yani. Uzun far asistanı vs olsa elbet kullanışlı bir aygıt o başka. Ama far ve sileceklerin otomatik olup olmaması herhalde çakmak kadar gerekli değildir arabada.
Google a "nasıl arabacı olunur" diye sordum,arabacı mı? O ne dedi.Soruma soruyla cevap verme lan dedim,şu an yanıt bekliyorum.
bu araçlarda bağımsız süspansiyon varmı gerek type r olsun gerek megane rs ve leon cupra?
son zamanlarda üreticiler bokunu çıkarmıştı sürekli araçlarda uygun üretim maliyetlerinden artık çoğu bağımsız değildi bu 3 aracıda merak etmedim değil.
Arabacı olmanın sırrını açıklıyorum dikkatlice okuyun lütfen
1-Ucuza pert araç alınır.
2-Ucuz yolda üstün körü toplanır
3-Güzel boya atılır veya plastidip ile kaplanır
4-Araç sahibinden.com a fahiş bir fiyata konulur
5-Olta atılmıştır ve av beklenmektedir
6-Arabacı olmayan birine araç itelenir
Not:Bariz yalancı olmak gerekir ve youtube da videolarınız olmazsa olmazdır Tebrikler artık siz de bir arabacısınız
Not 2:İşin ustaları mutlaka takip edilmelidir.
BKZ https://www.youtube.com/watch?v=qd1NYT23p2c
https://www.youtube.com/watch?v=qd1NYT23p2c
Car and driver dan alıntıdır
Vauxhall called it HiPerStrut, Ford Revoknuckle and Renault PerfoHub. Well, now it’s Honda’s turn to shout about its new Dual Axis Strut Front Suspension. DASFS. The main claim is appealing though: torque steer is claimed to be reduced by 55 per cent. The lower arms, damper forks and bushes have also been re-engineered, although at the back Honda has stuck with a torsion beam set-up. The promise is good - the new design for the Type-R is so stiff (up 177 per cent on the standard car) that there’s no need for a rear anti-roll bar.
Özetle arka taraf bağımsız değil.
berkan arabacı terimi inkar edilsede ünal turan'dan once vardır
unal turan sonrası bı kesim aşırı sevmiş, bi kesim aşırı uzaklaşmıştır :)
Arabasına düşkün her insan bi nevi arabacı'dır. şuan al satcıların arabacılıkları vitrinde olduğundan insanlara itici ve samimiyetsiz geliyor.
miniksin dediği gibi cift opsiyon typer gelseyms gerçekden muazzam olurmuş.
hizli arabaya biniyorum param var herseye sahibim .. arabaci yinede olamazmiyim?
5 yıl fk2 kasa civic kullandım
sonrasında sci aldım 1.4 tsi 160lık
Daha iyi gidiyor, daha iyi duruyor, belki daha iyi yol tutuyor ama honda da aldığım sürüş zevki direksiyon hissi vag da maalesef yok.
Bence aynısı seat leon ve golf r da ve type-r da oluyor.
Japon seven adam japon aracı seviyor vag gurubunu seven de ok cupra alır golf alır.
Ama bu adamlara bu daha iyi neden bunu almıyorsunuz diyemezsiniz. Ben mesela güncel cupra daha ucuz daha hızlı bile olsa sırf o sıradan bayık tasarımı için almazdım.
Hot hatch den bahsediyoruz ya bi megane rs e bi focus rs e bi type-r a bakın.
Bu tarz araç alan adam agresif bi tasarım isteyebilir bu çok normal. İstemeyen cuprayı alır zaten fiyat performans olarak en iyi seçenek olduğu için.
Ama ne olursa olsun Honda TR nin yapmış olduğu mükemmel organizasyona *** atan adamlar oldu yok mu rekor mu prof pilotlat amatör rekoru kırdılar fln.
İşte burda dananın kuyruğu kopuyor. Ne yapıcaktı Honda Amatör adama arabasını emanet edip pist gününde mi rekor kasacaktı.
Az bi mantık az bi sağduyu ya, adam almış yapmış süreyi bitti tebrik et geç
Honda nın rakibi sen değilsin zaten amatör olarak geçebiliyorsan o süreyi geç tebrik edelim kulvarın olmamasına rağmen.
En son diyeceğim bu Honda size ne etti ya?
Ring de rekoru kırma hedefi vardı kırdılar ya da kıramadılar ok bitti gitti.
Bizi niye geriyo bu kadar bu iş? saşmalık...
1-Arabacı kimdir?
2- Arabacı nasıl olunur?
3- Arabacı olunduğunun tescili nasıl sağlanır?
4- Arabacı olduğumuz tescillenince her marka ve modelin her konusuna dilediğimiz gibi yorum yazabiliyormuyuz?
5- Arabacı larda kendi içlerinde Levellere aylırıyormu? Ayrılıyorsa en yüksek rütbe nedir ve Türkiyede bu rütbeye ulaşan olmuşmudur?
Kafamda deli sorular..
Herkesin takıldığı "nası far sensörü olmaz yeea" değil, bu paraya bu arabayı bu rakiplere karşı çıkarıyorsan bunun gibi donanımları da koymanın, bir kalite standartı yakalamanın gerekliliğidir. Sonuçta biz burada tüketici olarak bir kıyaslama yapıyoruz ve kıyas yaparken de diğer seçenekler ile karşılaştırıyoruz. Buna performansı donanımı fiyatı servisi dayanıklılığı herşeyi dahildir. Bunların bütünü bir arabanın başarısını oluşturur. Sen böyle bir fiyat belirleyip muadillerin sunduğunu sunmuyorsan bence olmamışsındır, eksiksindir. Tabi bu kriterlerin geçerlilikleri ve öncelikleri de kişiden kişiye değişir.
Hondacı kesimin yanıldığı şey, herkesi kendilerinin karşısında görüyorlar artık nedendir bilmem ama yok öyle birşey merak etmeyin :) gidin bir vagcıya arabanız yağ yakıyo dsg si kaçırıyo deyin, kim bunu savunur. Rahat sakin olun dert etmeyin bu kadar, olmayabilir herşeyi mükemmel olmayabilir kabullenin :) o 3 kuruşluk sensörü koyamayan bir markaysa bu eleştirileri de hakediyor demektir. Kimsenin o kolu bir sefer yukarı çekmekten erindiği yoktur ama dediğim gibi kıyaslama yapılıyor burada.
He ayrıca sen o er meydanına cage li sökük arabayla çıkıp rekor kırdığını zannediyorsan, hatta bunu da meşru göstermeye çalışıyorsan da eleştiriden çok daha fazlasını hakediyorsundur zaten :)
Senin de dediğin gibi bu haliyle 200bine yakın paraya satmaya çalıştıklarını, diğer marka daha fazlasıyla daha ucuza satıyor :) herkesin asıl belirtemeye çalıştığı şey bu işte
Konu nasıl ünal turan ve arabacılığa geldi ben yakalayamadım..
Off topic konuşup sayfa sayısını arttırmak mı amacınız :D
Honda savunucusu Tayfun abi bile kaç gündür bu konuya yazı yazmıyor belli değil mi neyin ne olduğu :o
Eğer beni kastediyorsan TB turboyken daha lisedeydim fakat, çok hızlı arabaya bindim ama "arabacı" değilim çok şükür , Her arabaya gösterilen emeğe saygım vardır fakat işim gücüm hayatım var arabacıdan kastın 30 milyarlık arabaya 40 milyar masraf yapıp sanayilerde sürünceğime her hafta ufak sorundan, herşeye saplayan 600 küsur hp lik bir turbo typer evo vs tarzı araçlar yapmak yerine, Stocka yakın daha az hızlı ama tatmin eden sorun çıkarmicak arabaya binmeyi tercih ederim...Geçtim geçildim olayınada pek takmam kompleksim yok, zevk için denerim arkadaşlarıma, ama asla alıp yüklicek biri değilim çünkü geçtin geçildin muhabbetinden daha önemli şeyler var hayatta, eskiden çok isterdim proje vs yapmak ama şimdi bazılarıın tabiriyle çöp arabaya turbo takan kendini kral sanıyor:)) yok porsche geçtim yok şunu geçtim.
https://www.youtube.com/watch?v=-lcfABgHKfs
Bu arada rolling vs deniyen herkese değil lafımda arabayı geçtin geçildin muhabbetinden ibaret sanıf sırf başkalarını geçicne altındakini süpersport sananlara..., kendi zevkime göre yaparım yapcağım arabayı ben kimseyi tatmin etmek yada geçtin geçildin muhabbetine değil çok şükür bindiğim araçlar şu an yoldaki araçların yüzde 90ından hızlı varsın yüzde 10 a geçilsin çokta umrumda değil, bi tarafım uzamıyor.. bu forum ne ana bacı sövülen konular gördü iki metal parçası yüzünden bu yüzden afedersin ama "arabacı" kültüründen soğdum...
Örnek: 600 hp civic yapıp yok ferrari geçtim diye ego tatmini yapcağıma ki o ferrari sahibinin bi tarafında bile değildir, her iki üç ayda motoru kucağı alıcağıma alırım bitane o civice yatırcağım para kadar bi ikinci el e92 m3 yada e46 m3 yada benzeri bir araç. keyfime bakarım... yada cidden ruhum yaşlandı bende anlamadım eskiden s2000 yapıp turbolamak hayalini kurardım ama ne kadar araba sevsemde düşününce şimdi sanayilerde sürünmeye ne vaktim nede sabrım yok yada uğraşıcak araba doldurmaya. yanlış anlamasın kimse, hazır yapılı anca alırım sırf o sebepten üieniyorum çok şu olaya...
O değilde aga bir concept type-r'a bakıyorum birde gelen type-r'a gülümsüyorum :) istediğin kadar paran olsun cupra, r, s, trophy, ctr az buz yenilir yutulur bir para değil, hothatch bir araba süpersport değil ne biliyim bir luxury araç değil B ile C segmenti araç alıyorsun kardeşim o kadar para veriyorsun şu gelen type-r' a bak ya biri ikisinin resmini koysun ben yapamıyorum (para benim param istediğimi alırım diyen adama sözüm yok) şöyle bir alıcı gözüyle bakıyorum fn2 benim gözümde hala günümüzün ilerisinde güzellikte bir araba... 90 larda yaşamak vardı elimi nereye atsam kalitesizlik ruhsuzluk var.
Arkadaş bu typer ı sevmeyen igrenç diyen adamların 24 saat bu konunun içinde ne işi var acaba bende onu anlamıyorum.
ne alakası var sımdı ben arabayı savunmuyorumkı yazılanlara karşı yazdım onu.
Bu standartı yakalasa ıyıdı tabıkıde arabayı yada eksıklıklerı savunmuyorum ama rakıplerıne karşı donanım yerıne yürürüyle yol tutuşuyla aerodinamiği vs. başarılı olması bu araba için daha önemli değil mi. Ben donanım krıterlerını kendımce gereksız gordugum ıcın " bence " dıyerek yazdım başkası ıcın onemlıdır bişey dıyemem. Neyse ney boşverın açıklama için teşekkurler yınede :)