jantlar berbat. ön logo siyah renk clio4 de pianoblack folyo ile güzel durur ama böyle sanki reno " ne varmış bende yaparım. yaptım ki bak reno işte reno reno herkes görsün işte reno" der gibi :D :D
Printable View
jantlar berbat. ön logo siyah renk clio4 de pianoblack folyo ile güzel durur ama böyle sanki reno " ne varmış bende yaparım. yaptım ki bak reno işte reno reno herkes görsün işte reno" der gibi :D :D
Bagdat caddesinde reklami cekiliyordu saniyorum bugun
bu akşam üstü cadde de geziyordu :)
Bende bütünlüğü bozmayayım, logo çok büyük yazayım da mazallah bir yerim şişer :p
Yalnız plaka altlığı yok sanırım alfalar gibi sol köşeye konuşlandırılabilir sanki :beuj:
Olmamış
Logo cok kucuk :)
bunu basınca mukkemmel olur demedi demeyin.
O kadarda abartılacak bir araba değilmiş aslında...
neden bütün ekonomi sınıfı arabalar gittikçe büyüyo. ve pahalılaşıyo. nedir yani alım gücü arttı insanlarında standartları mı yukseltıyolar ?
Reno nun cliodan ufak ürettiği başka araba varmı ?
wv golf te çıkış amacı ekonomi sınıfıymış şimdi?
fiat zaten hep ekonomi ona bişey demiyorum :D
toyota yaris mesela harika. nissan micrada pek kucuk sayılmaz ama en azından clio gibi şişirilmiş değil diye duşunuyorum.
Özetle sevmedim :)
benim hoşuma gitti açıkçası.
boyutları nasıl değişti acaba ? ayrıca bir arkadaş da fiyatlarını yazmış, bana uygun geldi. 33000 liraya 1.2 full alıp lpg takarak güzelce gezilir :D
alan arkadaşlar logo iptali falan yapayım demesin sakın :D
Renault tırlara fazla logo yaptırmış sanırım.:D
logo çok büyük zamanla alışırız ama şu anda itti beni araçtan en boşunun da donanımları hiç fena değil ama
Logo biraz daha büyük olsaymış bari, logoya 4 jant koy devam :D
Aracı yakından görenler çok güzel olduğunu belirtiyorlar
Resimleri görenler ise logo ve jantlara kitleniyorlar
Nasıl iş anlamadım :)
Bana göre normal bir aile aracı
Clio 4 RS te çıkmış bu arada
canlı görenler iyi diyor ama görmek lazm
onundeki tır amblemınden başka bişeyı ılgımı çekmıyor görüş alanımı kapatıyor :D
http://3.bp.blogspot.com/-8OfcmPbeL9...S-Render-2.jpg
http://speedguerilla.com/2012/09/ren...iv-rs-spyshot/
büyük jantlarla falan kötü durmuyo o kadar aslında..
o logo sökülüp en büyük nazar boncuğu taksan bile boşluk kalır :D
Aracı bursada çevre yolunda test ederlerken görmüştüm. Araç sarı renk çıtalar piano black ti resimdekinden çok daha şık duruyordu.