Merhaba beyler bu forumun üyesi olan bir arkadaşım bugün motorla köprüden kaçak geçiş yapmış. İlk gün bu ceza ödenirse kaç TL'ye gelir diye merak ediyor. Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Not: Yanlış yere açtıysam özür dilerim
Merhaba beyler bu forumun üyesi olan bir arkadaşım bugün motorla köprüden kaçak geçiş yapmış. İlk gün bu ceza ödenirse kaç TL'ye gelir diye merak ediyor. Bilgilendirirseniz sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Not: Yanlış yere açtıysam özür dilerim
Üyelerimiz - TechTurkey Forum
ilk olarak buraya bşr bakın isterseniz..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Ücreti ile geçenleri eşşek yerine koyup bilerek plakasını kapatıp gişelerden geçen her türlü taşıtlara en derin(!) sevgilerimi sunuyorum
Ben yaklasık 4 senedır motor kullnıyorum hıc bır zaman para vermedım vermemde!butun herseyımızın aynı olmasına karsı yeterınce ztn fazla fazla verıyorum.
hem trafık yapmıyorum
hem yer ısgal etmıyorum
hem cevreyı kırletmıyorum fazlasıyla
hem vergımı oduyorum
hem benzımı alıyorum..
Motorlara tamamen boyle faıs bır ucret alınması yanlıs bır karardır kendı acımdan arabalarımın hepsıde kullanıyorum normal ucret 4.75 tl motor 4.20 Tl yap 2 tl motoru kımse kacak gecmesın bende dahıl..
tamam o zaman sana da sevgilerimi sunmuş oldum hayırlı olsun
Allah aşkına neden kızıosunuz ödemeden geçenlere. Köprülerin bilmem kaç sene önce çoktan bedelsiz olması gerekirken dünyanın parasını ödeyip geçiyoruz. Köprüler yapılırken söyledikleri köprüleri ücretli yapıyoruz ama parasını çıkardığı zaman ücretsiz olacak. Eee hangi iktidar kaldırabildi ücreti hiç biri. Yasal mı para almaları hayır. Devlet sana en azındabir adet ücretsiz dolaşım hakkı tanımak zorunda bu anayasada var. Eee bedava ne var kullanabildiğin hiçbişey. O yüzden istedikleri gibi ücretsiz geçsinler ben geçemiyorum onlar geçsinler.
IN BOOST WE TRUST
Haydi smart kullananlarin hepsini kacak gecmeye cagiriyorum
Yer kaplamiyor!! az benzin harciyor!! Trafik yapmiyor !!
Hic bir siniftaki arac sahibinin gecis ucretinden memnun oldugunu vede fikrimce olacagini sanmiyorum her siniftaki gecis ucreti cok ciddi seviyede fahis fiyattadir
Ama hic bir sey hic bir neden kacak gecmenin bahanesi olamaz
Nerdeyse her gun gecia ucretini veren normal bir vatandas olarak kendimi birden salak hissettim..
Hata bende mi acaba yoksa bende plaka mi kapatsam acaba ...
köprüye para verenler salak değil ama vermeyip geçenlerde oç değil küfür etmeyin yani yapabiliyosanız sizde yapın yoksa susun dalganıza bakın dalganız büyüsün![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Herkes kendine göre haklı tabi ama şu da bir gerçek ki ben köprüden geçişte o kadar para bayılırken kaçak geçenlerin hepsi benim hakkıma giriyor mu? Giriyor. Ve ben bunlara hakkımı helal ediyor muyum? Hayır. 'Şehit'lerin bile bu haktan sorgusu varken, gerisini konuşmaya gerek yok.
Gel bakalım 1 smart sıgdı yere kac vespa sıgdırıcam,kza anınında trafık anında kac tanesmart yada motor gordunde boy yazıyorsun? Herhalde kopruden 1 kere gectın bakım sırasında yada emnıyet kullndın![]()
mantıklı dusunde yaz aksını ıkna et..
Benım mantıgıma bu gelıyor ve bunu yapıyorum aksıne ıkna edıyorsan benı ucretlı gecır yada yaptır 2 tl..
Aynen Alper abı bırde o nokta war onuda dusunursek ztn kerızz hepımızız..
millet boşa yazıyor o kadar hak hukuk konusup yazanlardan birinde motor varmı?yok
bence buraya onları yazabilecek kişi hem motoru olup hemde hergün para vererek geçen kişidir onun dışındakiler boşa maval okur nie?çünkü kendinde motor yok seve seve para verip geçecek..he varsa motorunuz yazın lafım yok
Hak mevzusu nedır ya sen beklerken sıranamı gırmısım? Emnıyetmı kulnnmısım? Hakkını gaspbetmısım? Hangı haktan bahsedıyorsun onu soyle hele bende bıleyım motorsıkletımle para vermıyorum aksı duruma kdr vermıycemde..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)