yok abi ben gg için demedim :D onun şartları biliyorum sağol yine de zahmet ettirdim sana o kadar yazmışsın...
ben o senin kendi sitenin reklamasyonu konusunda yardım istedim...
Printable View
bunlarda fos çıktı.sahibindende ilanlar kalkmış.sitelerininde hacklendiğini söylüyolar.ama hacklenmiş siteye erişip müşteriye bilgi verebiliyorlar:D
sende fazlaca bi kaşıntı var bence :D 100 200 fazla ver sağlam olsun
aman haa kapıda ödeme de çözüm değil açarsın kutuyu basarsın düğmeye şarj yok zannedersin tamam dersin sonra böyle birşey çıkar :hahaha:
bunu ilk ruslar keşfetmiş havaalanında param yok bilet almam lazım ama şarjı yok ucuza veriyim diye yaslamışlar millete:D
ama ben arkada at&t y gördükten sonra direk bırakırım.hadi görmedim öndeki o beyaz stickerı gördükten sonra bırakırım.onuda görmedim iphone un ekran hiç bi zaman mavi göstermez düşük pili.
en iyi çakmasını bile ayırt edebilirim 3 ve 3gs kullandım bayağ haşır neşir oldum
dikkatli ve temkinlisin ama hala kaşıntın var :D
ben derimki az daha bekle ip5 ele gelsin bi iyice fiyatıda düşecek zaten ozaman 4s lerin fiyatlarıda ucuzlar elinde 0 bulunan mağazalar kampanlayar başlatır. 2-3 ay sabret bence
Babamın bana her zaman anlattığı bişey var direk aklıma o geldi bilen vardır belki.Çocuk gitmiş babasına demiş baba deve 5 para, Alma oğlum demiş aradan 1 sene geçmiş deve 10 para baba demiş al oplum demiş. Ucuz etin suyu kara olur bence biraz daha birikim yapın temiz alın.Bu şekilde E Ticaret sitelerine hiç güvenemiyorum..
evet var kaşıntı biraz:D ya elimdeki telefonuda çıkarttım şu an 20-30 liralık bi tel kullanıyorum arada şebeke gidiyor ondan bi an önce alıyım derdindeyim istanbula gelcem gibi olmadı ordan alırım.
aynen ucuz etin suyu kara oluyo bugüne kadar aman meguiars 3m gibi markalara ne gerek var diye dandik malzemelere bi ton para verdim sonra meg kullandım gerek varmış meğer:)
Site hacklenmiş, ne kadar doğru bilemem ama bu da oyunun bir parçası olmasın.
Alıntı:
Web sitemiz korsan firmalar tarafından hacklenmiştir Müşterilerimize geçici bir süre hizmet veremediğimiz için özür dileriz.
dolandırılmaktan zevk alıp bi daha aynı yöntemi deneyen birini ilk defa görüyorum bravo :D
site patlamıs saten hayırlı olsun
Samsung Galaxy S3 Frsat
Bu sayfalarda bariz dolandırıcı, sayfada şirket hakkında bilgi bile yok.
Bu arada bu tarz iş yapanlar Face de çok reklam veriyorlar.